Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miralexia spune:

Virgo eu sa stii ca mi-am cumparat f recent o pereche de jeansi super comozi de gravida pt ca vechii jeansi nu ma mai incapeau la burta. care se vede deja putin.
I-am luat din Cora din Sun Plaza - este un rand acolo cu haine de gravide, eu era mai sa il ratez dar daca te uiti cu atentie vei gasi haine care au eticheta pe care scrie maternity.o firma care produce haine de gravide distribuie si aici in Cora.
sunt jeansi cu banda elastica, lucrati f comod. nu am ajuns inca in magazinele specializate ci am mers aici pt prima pereche de pantaloni. cand se ingroasa gluma am zis ca ajung intr-un magazin specializat unde am sa probez mai multe chestii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Hello fetele :)

Ca tot suntem la subiect, azi dimineata am avut o surpriza, placuta zic eu...Mi-am luat pe mine niste pantaloni care stiam ca erau mai larguti in zona taliei si surpriza nu se mai inchid nasturii..Nici ac de siguranta nu aveam la indemana, in schimb am gasit o insigna de jucarie asa ca acuma tot trag de plover sa nu mi se vada bulina colorata ce imi tine pantalonii pe mine hahaha de tot rasul! E clar, trebuie sa ma duc sa imi iau niste pantaloni calumea de gravide. Abia astept sa vina vara sa pot purta rochii lejere..

Virgo, iti inteleg frustrarea.. si aici sunt destul de scumpe hainele de gravide la magazinele specializate. Din cate stiu parca la H&M au o linie de haine pt burtici care sunt destul de accesibile la pret (nu stiu acolo insa). In weekend nu am probleme, ca port in general colanti si plovere mai lungi peste, dar la lucru trebuie tinuta de birou si asta e cam dificil ca acum imi trebuie si mie pantaloni speciali..

Alina, ce vesti bune despre samburel! Distractie placuta in concediu!

Mina, bafta la recuperarea odihnei! Si eu am asa o stare de moleseala si somn toata ziua, parca sunt in ceata. Tot ce as vrea sa fac e sa doooooormm!

Joy, ce anume face testul asta?

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetelor.
Sa stiti ca nu am uitat de voi, am citit zilnic dar am cam fost in zugraveli, nu am avut chef de nimic, doar sa se termine mizeria si sa respir linistita, bineinteles ca treaba nu am facut-o eu dar a fost destul faptul ca nu mai eram singura in casa si nu ma puteam trezi-culca cand vroiam eu.
Bine ati venit gravidutelor noi, sarcini usoare si la termen sa avem toate.
Fetelor ma sperii cand vad ca voi ati pus pe voi si aveti burtica la mine nu se vede deloc, de la inceputul sarcinii am slabit 1 kg apoi am inceput sa pun inapoi si acum am ajuns de la cat am plecat si am 11 saptamani si 2 zile. Eu nu am probleme cu hainele, inca imi vin toate dar abia astept sa creasca burtica sa am si eu c ce ma mandri, de mult timp ma visez graviduta si cu burta mare vara acum visul prinde contur.
La dublu test eu merg pe 28 la eco si pe 29 la recoltat sange, nu stiu ce metoda este dar e un oras mic si doar asa am gasit, o sa fac la sinevo.Voi cand ati facut eco e un eco mai special dureaza mult?
Abia astept sa imi vad bebelul, sa-l vad cum misca.
Fetelor stiti ca patesc eu ma trezesc noaptea ca imi e cald si ma mananca tare pielea de pe coapse, nu mai suport pantalonii de la pijama.
Va pup pe toate si sper sa intru mai des si sa gasesc vesti bune.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

11+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutza82 spune:

Elena, aici gasesti toate informatiile despre Kryptor
http://www.avantaje.ro/Sanatate/Sanatate/Testarea-performanta-in-primul-trimestru-de-sarcina-elimina-amniocenteza-inutila-2116587

Fetelor sa stiti ca si eu caut de cateva zile, pe internet, haine de gravidute. Mi se par destul de scumpe
Pana vine vara, am sa port colanti cu bluzite lungi si largute, iar la vara, am ceva rochite largute :-) Sper sa nu fie nevoie sa-mi mai cumpar si altceva.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Merci mult Elutza!

Mihaela, nu te ingrijora, e normal sa nu observi nici o diferenta inca. Fetele care sunt la a doua sarcina observa mai devreme schimbarile. Eu, cu toate ca sunt la prima, se pare ca am numai pantaloni foarte stramti pe mine si nu suport sa ma stranga nici macar un pic. In rest nu se vede absolut nimic. Si eu cand am mers la cantarit acum 2 saptamani aveam cu 1 kg mai putin decat stiam ca am. Se poate ca am mai pus pe mine de atunci ca am o pofta de mancare de numa si nici nu am varsaturi. Asa ca stai linistita, fiecare sarcina e diferita

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

Citat:
citat din mesajul lui virgo

Aoleu, fetelor, ma uit dupa haine de gravida si ma crucesc cat de scumpe sunt ! Nu reusesc sa dau peste pantalonii de sarcina, neam, si trebuie sa-mi iau altii dar nu te poti apropia.

Voi de unde va luati hainute ?

Mami de Matei Cazimir

Cele mai ieftine sunt pe site-urile din SUA. Mai sunt cateva, nu multe, pe bonprix (mie imi place un costum de baie de acolo). Pe site-urile romanesti (nu le-am retinut numele, dar le gasesti simplu, daca dai pe google "haine gravide") totul e foarte scump, chiar si hainele din promotii.

Eu voi opta pentru varianta H&M sectiunea Maternity. Stiu doua proaspete mamici care de acolo s-au imbracat pe perioada sarcinii, de acolo si-au luat si ulterior sutiene pentru alaptat si unele din hainutele copiilor. Au fost foarte incantate in special de jeansii de gravidute H&M.

Pupici

Jo 11+

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elutza82

Jo, unde ti-ai facut analiza si la ce dr faci ecografia? In ce saptamana ti-a recoltat sange? Eu am facut-o la Centrul Medical Matei Basarab, iar ecografia la dr. Calomfirescu Marius.

Toate cele bune

9+

Medlife, saptamana a 9a (9 sapt + 5 zile). Dr. Radulescu-Botica, eco va fi la 12 saptamani si 3 zile.

Jo 11+

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Elena_R

Hello fetele :)

Joy, ce anume face testul asta?

9+

Vad ca deja ai primit raspuns cu linkul pe care ti l-as fi trimis si eu.

Pupici

Jo 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Elena multumesc de sfaturi, ei caut si eu ceva la care sa ma gandesc, dar cand am citit la voi ca se vede burtica am devenit putin geloasa.
Eu sper sa ma descurc cu ce am pana in primavara si apoi o sa iau rochii de vara vaporoase iar pentru cand o fi mai rece colanti si rochite, bluzite. E bine ca noi prindem perioada cu burtica mare vara si nu e nevoie sa ne infofolim iarna, sa cumpara, geci, papuci si de toate groase. Cumatra imi spune ca nici vara nu e atat de roz pentru ca e cald si noi o sa fim mari, ne miscam greu si o sa fie foarte greu cu caldura, da sa ajungem pana acolo ca trecem noi cu bine si peste.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

11+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalogos spune:

Salut,
Haine de gravida gasiti la Miniprix Otopeni. Mai exact, tone de pantaloni negri, de la xs la xxl. Nu prea au altceva, sau ma rog, ultima oara cand am fost atata aveau. Cam 30-39 ron perechea, unii superbi, altii modesti. Dar orisicat cu 80 de lei maxim ai 2 perechi de pantaloni cu burtica...

Eu de abia am ajuns acasa si tre sa culc plozii turbulenti. Cel mic sa faca bine sa stea cuminte in burtica, ca de aia e Praslea.
Noapte buna!

Mergi la inceput