Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Citat:
citat din mesajul lui elutza82
Cum a primit familia vestea? Cred ca sunt in culmea fericirii.
Ce ti-a mai spus dr, ti-a mai dat progesteon?

De vineri nu am mai luat progesteron, a zis doctorul ca numai la inceputul sarcinii recomanda cat sa se prinda samburelul, dar acuma ca bebe e bine si avem inimioara puternica, a zis ca nu mai am nevoie. Mi-a fost un pic teama sa il intrerup dar ma gandesc ca stie el ce spune...

Daaaa le-am dat marea veste la familie si au fost cu toti foarte incantati Mai ales socrii care sunt bunici pt prima data, chiar am auzit barfe ca l-ar fi podidit lacrimile pe socru-meu. Dar chiar a fost o surpriza pt ei ca le-am trimis pe email filmuletul de la eco si apoi, sa ma asigur ca se uita la email, am sunat-o pe soacra-mea si am pus-o sa isi verifice emailul sub pretextul ca i-am trimis niste retete si am niste intrebari specifice si urgente cum sa prepar nu stiu ce, ca am oalele pe foc deja.. Bineinteles ca ce a gasit acolo a fost o altfel de "reteta" dar mi-a parut bine ca au fost surprinsi

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Vi4i chiar ma gandeam azi la tine ca nu te-am trecut pe lista fetelor cu chiulangita cronica . Ma bucur sa aud ca esti bine. Asa sunt si eu, foarte vagi si rare stari de ameteala, in rest nu am nici o treaba si mananc toata ziua. Nu am cantar acasa, ceea ce e bine, dar eu m-as bucura sa ma ingras un pic sa arat si eu mai rotunjoara

Dark Bendis, buna ideea cu listuta. Chiar o sa ma apuc in curand. Merci! Te inteleg cu research-ul, si eu la capitolul asta sunt obsedata, sigur voi petrece cateva zile bune pe net citind reviews. Tu ce model de carucior ai?

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Eu am Bugaboo Bee, modelul vechi (in 2009 a aparut un modelul Bee Plus cu oarece imbunatatiri), nu a fost un carucior ieftin, dar s-a potrivit exact pentru ce aveam eu nevoie: un carucior compact, usor (vreo 7 kile), pe care l-am folosit din ziua 1 pana cand nu am mai avut nevoie de el, compatibil cu scoica Maxi Cosi, foarte usor de manevrat si usor de pliat - eu neconducand masina, folosesc mult transportul in comun si aveam nevoie de un carucior potrivit pentru asa ceva.
Modelul nou asa arata: http://www.johnlewis.com/bugaboo-bee-all-black-special-edition/p231403586 , al meu are prelata un pic mai mare, cosul de sub carut un pic mai mic, iar rotile "pline".

Dark Bendis 13+
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Seara buna fetelor

Sper ca toate sunteti bine

Haideti ca fac eu capitol nou si revin sa mai citesc. Sunt si in febra interviurilor ca de, am nevoie de un alt job, after all trebuie sa fiu multitasking

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SeptOct2013 spune:

Salut fete frumoase, poftiti la distractie aici

Mergi la inceput