Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (32)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Multumesc mult, fetelor!
Da, se pare ca nu i-a crescut nimic Si o sa cumparam rochite scurte pt bulanashe grasute

A, inca ceva, m-a intrebat daca simt ca se incordeaza in zona uterului. I-am zis ca nu. Si mi-a spus ca ce simt eu incordare deasupra buricului e legat de intestine, nu de uter. La fel mi-a spus ca intepaturile alea care te sageata asa nu sunt periculoase. Doar cele care seamana cu durerile de CM.

Aaaa!!! Si Eva statea in cap!! Ingramadita asa mi-era teama ca ii face rau pozitia aia

Happy_Ama 18+
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina2403 spune:

Buna, fetele. Vad ca v-ati apucat de gatit, curatenie si alte treburi gospodaresti. Sa aveti spor! Eu am fost cu Dani la un concurs, asa ca abia acum imi fac vant spre bucatarie...fara prea mare chef :) In meniu astazi : ciorba de curcan si pulpa de curcan la cuptor...alte idei nu am. Ar fi mers o tocanita, dar o las pe luni caci astazi nu am ce-mi trebuie.

O zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Buna ziua si de la mine

Paula, boyfrendu meu a facut gulas, daca te ajuta. Fara partea picanta ca nu mai suport. Am zis azi sa sune la maica-sa si intrebe de ciorba de cartofi cu tarhon si sunca, mie-mi place mult si sa faca sa am 2 zile.
Cum eu am interzis la miscare, incerc sa-i usurez munca cu genul de mancaruri, ca sa nu stea zilnic la cratita.

viitoare mamica de hocheist 16

Mergi la inceput