FIV in Ungaria 173

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Goofytza spune:

Adijo eu voi tine minte mereu experienta mea cu fibromul operat in Ungaria si histeroscopia facuta acolo.Am fost foarte placut impresionata de profesionalismul dr de la Debrecen.De dr Torok am numai cuvinte de lauda, aproape ca imi pare rau ca nu-l voi mai vedea niciodata...dar cine stie?As alege oricand Ungaria in defavoarea Clujului.O sta Clujul bine la alte capitole dar de ginecologie cam imi vine sa fug.
Cu dr Torok am comunicat super bine in engleza,prima data am luat legatura pe mail si mi-a zis sa-l sun sa stabilim exact data.Iti spune pe loc data si ora la care ai programare.Cabinetul e usor de gasit cu GPS mai ales nu e nici o problema.Histero se face acolo,fara anestezie dureaza cam 10-20 minute in functie de ce urmareste.Pe mine el m-a operat si a stiut dupa ce se uita asa ca am scapat foarte repede totul fiind ok.Imediat dupa am plecat pe drum spre Cluj.Nu am avut nici o problema cat de mica.E 50.000 huf si consultatia 7000 huf(prima data cand ne-am intalnit atat am platit).
Noroc de Olimp ca mi-a vandut pontul cu acest dr.Prima operatie din viata mea de care ma temeam si pe care o tot amanam a reusit sa fie pana la urma o experienta placuta daca ma poate intelege cineva.
Adijo ,imi pare rau nu stiu de ce faci tu histero dar gandeste-te de doua ori inainte sa ramai hotarata pe Cluj.Ia in calcul si varianata Debrecen-ului.
Ajuta mult si la confortul psihic:sunat,programat,mers,facut,intors acasa.Nici nu se poate mai simplu.

Multa bafta si sanatate orice varianta ai alege!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

goofy

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

20 + Ilinca
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=olimp&year=2013&month=7&day=5&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ona31 spune:

neata fetele
daniela, bravo, hai sa fie cu lipici
nico75, eu pe 1 martie o sa fiu la szeged, ne vedem, nu te las singurica,
ioana, daca iti e de folos la Gyongy ai net, bucatarie, 8000huf camera, noi acolo sper sa stam, nr de tel gasesti pe prima pagina.
umbra, velevet, imi, gofy ( si toate fetele care mai au nevoie de sustinere)
luna asta si in martie tre sa avem martisoare cu ochisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico75 spune:

Buna dimineata tuturor!!!!
Da, Ona, mai e putin si vom fi la Szeged. Ma cam doare capul cind ma gindesc la drumul lung pina acolo! La prima consultatie ne-am dus cu masina si a fost un cosmar! Era in cursul saptaminii si era foarte aglomerat, plin de tir-uri! In noiembrie cind am fost pentru fiv am plecat cu trenul. Am avut bilete la vagonul de dormit si macar am stat mai comod. Offff, departe mai e!! Dar, asta fiind situatia, plecam si peste mari si tari daca e necesar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana12345 spune:

Buna fetele,
Multumesc mult pentru informatiile despre cazare.
Nico si Ona, dupa calculele mele, eu pe 11 martie sunt in Szeged, cu siguranta ne vedem la clinica. Doamne ajuta la toata lumea, sa fie bine.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

neata

ona mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

'neata!
dragi unguroaice, am un mesaj pentru clujence (apropos olimp, 20 de saptamani deja, wwoooww, ce trece timpul):
duminica 24.02.2013, dimineata la 10,30 o intalnire la o cafea cu fetele de la SOS Infertilitatea...daca vreti sa veniti, sa ne cunoastem, sa mai schimbam o vorba-doua...cum aflu locatia pot sa v-anunt...
pupici si bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns umbra01 spune:

CORINUKA_G ce bine ca te-a mai lasat bebelusul tau super dragut sa scrii si ce ciuda mi ca nu pot veni si eu la intalnire , voi fi in spital ! Ce mi-ar fi placut .

pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryma spune:

fetele,

Dani...ziua de indragosteala de imprumut fu de bun augur...deci s-au iubit cu patos...pai sa auzim de tine ...(am pus graviduta rosie ca tot se apropie martisorul, alb&rosu )

Umbra...alaturi de tine suntem si sigur o sa fie de bine...

Velvet...bine ca ai reusit sa te mobilizezi...este mai greu..dar tot raul o sa fie spre bine...

Care va sa zica se face gasca mare in martie la szeged...pai sa fie o primavara plina de si o toamna cu multi

pe toate fara exceptie.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza_aod spune:

Buna fetelor,sunt noua pe forumul de la inseminare si fetele de acolo m-au sfatuit sa va intreb cate ceva legat de endometru.
Eu am raspuns foate bine a 2 a luna de stimulare cu clomifen dar am endometru tragic de subtire,in ziua 9 aCM este de 4.6 mm si inseminarea o am in 3 zile si daca ramane asa adio bebe si luna asta.
Am tot facut tratament cu oestrogel 2 raclete pe zi dar tot mic este,mai exista vreun medicament pt cresterea lui.
Va rog ajutati-ma cu un raspuns cele care ati trecut prin acesta afectiune..ENDOMETRU SUBTIRE.

Mergi la inceput