Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (31)
Raspunsuri - Pagina 5
delia_timpau spune:
vai ama, chiar surori de suferinta :)
dana, eu iau elevit din sapt 3 si abia acum am inceput sa pun pe mine. nu cred ca e de la el..
15+
delia_timpau spune:
vai ama, chiar surori de suferinta :)
dana, eu iau elevit din sapt 3 si abia acum am inceput sa pun pe mine. nu cred ca e de la el..
15+
olimp spune:
fetelor va , merg la ca nu mai rezist
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
19 + Ilinca
delia_timpau spune:
super, ama!!!
nush de ce mi-a aparut msg ala de 3 ori, ca dupa ce l-am scris prima data am plecat sa facem baie la pisica si n-am mai intrat pe odisee..
15+
Delia_Rodica spune:
va multumesc pt sfaturi si incurajari. pot trece linistita pe tratament.
eu am pus pe mine 3 kg.
sanii nu ma mai dor de prin sapt 13.
si mie mi se intareste burta daca dorm pe spate, asa ca stau pe laterale.
bobitza a disparut?
va doresc noapte buna si un somn odihnitor. merg si eu la
viitoare mamica de hocheist 15+
Sweety4u spune:
ziua si capitolul mamici vorbarete
Sper sa auzim numai vesti bune.
Legat de epilat... si eu m-am dus intr-o zi neepilata. Sangeram si dr mi-a zis sa ma prezint de urgenta la eco. M-am scuzat la doctora, iar ea mi-a spus sa stau linistita ca e mai important cum ma simt decat daca sunt epilata
Eu ma dau pe corp, in special pe sani, burta, fund, cu ulei spray Sanosan special pentru mame (l-am primit de Craciun de la soacra mea).Uneori ma dau si cu alte lotiuni hidratante
Fetelor care ati facut amniocenteza - la ce medici ati facut? Si eu trebuie sa o fac pe 28 febr la Herghelegiu. Mi-e tare frica. Povestiti cum a fost experienta si ce recomandari ati primit dupa interventie.
Va pup! Sarcini usoare!
15
paula_m spune:
Ce nu-mi place sa ma dau cu crema. Ma simt asa cremoasa...
Sweety, eu la Cj am facut amnio si nu m-a durut absolut deloc,daca ar tb as repeta=o linistita, fara frica. Multa bafta si asteptam rezultate bune!!
Alexandra!!!!!
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+
Am implinit doi anisori!!!
poze