Am o fetita de 3 anisori si m-ar interesa Gradinita Emerald din sect 6. Am inteles ca s-au mutat din sect. 2.
Aveti idee de ce?
Buna,
Fetita mea este la aceasta gradinita de anul trecut din Septembrie.
Eu sunt foarte multumita de personal si conditii.
Sofia are acum 2 ani si jumatate si este in grupa baby. Dintr-un copil oarecum timid in public, la gradi se joaca, este foarte vesela, interactioneaza cu ceilalti.
Poti sa-ti spun cateva lucruri despre aceasta gradi:
-dormitorul este separat de locul de joaca al celor mici (la nicio gradi particulara din sector nu am gasit acest lucru)
-bucatarie proprie, impecabila, iar meniul este atent facut ed d-na Sova (directoarea)- mancarea este foarte bune si foaret echilibrata (Sofia are tendinte spre constipare; de cand merge la gradi aceasta problema s-a remediat)
-foarte curata
-personalul este super: Miss-urile sunt foarte afectuoase; la inceput am crezut ca fac asta din obligatie, ulterior am vazut ca pentru ele este ceva normal sa se ataseze de cei mici; exista in permanenta in gradi o asistenta medicala care ii preia dimineata; sunt si 2 doamne care se ocupa cu ingrijitul lor;
- copii au tot timpul cate ceva interesant de facut; Miss-urile sunt foarte inventive
Fac foaret multe lucruri educative si totul fac in joaca.
Sper sa te ajute.
Au si pagina de facebook si este publica. Daca vrei sa vezi o parte din activitatile lor poti "spiona" acolo.
Sper ca raspunsul sa nu fi venit prea tarziu. Chiar recomand aceasta gradi!