Mamicilor, am o burtica prea mare !!

Mamicilor, am o burtica prea mare !! | Autor: AdinaOficial

Link direct la acest mesaj

Buna dragele mele ! Sunt o mamica de 20 de ani, la prima sarcina, in saptamana a 7 - de sarcina. Burtica mea creste pe zi ce trece, lumea deja observa(cu toate ca port bluzite largute) si din cate am inteles burtica creste abia dupa 3 luni de sarcina. Eu sunt abia in cea de a 2-a saptamana a celei de a doua luna de sarcina... Este normal ca burtica mea sa creasca deja? Nu am fost inca la medic din considerente financiare. Saptamana viitoare sunt programata. Pana atunci am emotii... Cum as putea sa ma masor pentru a va transmite exact cat de maricica este burtica mea ?? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

poate ai in burtica 4 ochisori si nu 2 ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaOficial spune:

Am luat in calcul si aceasta posibilitate, avand in vedere ca in familie am antecedente...In familia sotului meu exista caz de gemeni...As fi foarte fericita sa am in burtica o dubla bucurie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

In primele sapt de sarcina esti si mai balonata, si poate de aceea ti se pare ca ti-e mai umflata. Cel putin la mine asa a fost, in sapt 10, 11 s-a mai dezumflat si apoi a inceput sa creasca din nou, de data asta cu un motiv bine stabilit

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspuns, m-am linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Esti subtirica tare? La cele slabe e mult mai evidenta burta inca de la inceput. Eu am avut o colega grasana (cred ca deja era la categoria obeza) si nu m-am prins decat cand era in 9 luni ca e insarcinata, nu stiam despre ce "mare eveniment" vorbeste lumea cu ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

poate ai in burtica 4 ochisori si nu 2 ?

Eu am avut 4 ochisori pana-n saptamana a 9 a si nu se vedea nimic

Mergi la inceput

Sunt subtirica, intradevar...Poate de aceea este si burtica mai proeminenta. Lumea deja ma intreaba de burtica :) Merg in curand la control. Deocamdata evit sa merg la ecografii, pentru ca am inteles ca sunt cam daunatoare. Mamici voi stiti ceva despre asta? Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Sanatate in primul rand. Paula are dreptate, plus ca s-ar putea sa fie 2 pui. Ecografiile nu sunt daunatoare, ma gandesc ca nu te duci in fiecare zi. Se spune ca fatul aude ultrasunetele prin care se face ecografia, dar nu il dauneaza..mai mult il deranjeaza. Nu este nici un risc, dimpotriva, este bine sa faci ecografii pentru ca daca eventual ceva nu este in regila sa te poti trata din timp.
Sarcina usoara!

Mergi la inceput

Multumesc Lalala13. Am facut deja testul beta HCG care mi-a iesit 6454 in saptamana a 7 - a de sarcina. Maine seara primesc rezultatul analizei de dupa cele 48 ore si speram sa vedem o valoare cel putin dubla. Multumesc pentru incurajare si raspuns !!

Mergi la inceput