Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Yvyana, pentru mine conteaza mult ca imi impartasesti experienta. Eu nu ma supar. Stiu ca ma vait si exagerez. Ma crezi ca ma enervez si pe mine?! De fel ignor durerile dar cu bebe nu mai pot...sunt nevricoasa

Happy_Ama 18+

Si eu eram f f stresata, numaram zilele cate mai erau pana mergeam la urmatorul consult eco, imi facusem un AMR pe o agenda ca puscariasii si asta n-a fost bine deloc; ulterior m-am mai relaxat, am plecat la munte/la prieteni in vizite mereu, mi-am tinut mintea ocupata, cand ma intreba cineva cum ma simt spuneam ca f f bine si chiar am inceput sa cred si eu asta, a mers treaba cu relaxarea psihica.

Happy Mom si S19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Buna seara burtici!!! Vad ca tare vorbarete sunteti!
In legatura cu noi prestam 1 data pe saptamana si tot am diverse vise . Cred ca hormonii sunt de vina sau faptul ca inainte noi aproape zi de zi ne iubeam si nu ca sa facem bebe. Vreau sa zic ca nu ne asteptam desi nu ne mai protejam de mult. Doar cu calendarul.
Apropo ce faceti de ziua indragostitilor? Noi serbam de dragobete pe 24 aigur vom merge la .

18+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Mi-a ajuns sotul acasa . Noapte buna

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

maria noapte buna si succes

si eu cred ca ma retrag , mi-e

dana
si atat e bine , cred ca eu sunt cea mai plngacioasa de aici dupa ,sa nu mai zic de vise , nu avem inca planuri nici de sf Valentin nici de Dragobete

noapte buna

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Noapte buna, mamici

Yvyana, incerc sa ma controlez cat pot. De fapt numai cu voi ma vaicaresc

Happy_Ama 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Dana, noi nu am stabilit nimic. Noi nu prea tinem aceasta zi... Dar dc imi ia o floricica si niste bobo rafaello, nu zic nu

Happy_Ama 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Betty... seamana copiii unul cu celalalt ceva de speriat... eu zic ca asta o sa faca nota discordanta si o sa fie mai cu mot.. o sa bata la poterior si zulufii fatelui sau.
Paula... concludent eco.
Va pup si eu si va urez noapte buna!

Alina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sweety4u spune:

Ce de burtici vorbarete Acum am reusit sa citesc tot din urma. Ma bucur ca pot invata multe de la voi, in special de la mamicile care mai au copii.
Inca nu am apucat sa ma uit pe poze :( Iar saptamana asta sper sa-mi fac si eu primele poze ca graviduta. Maine fac si eu 16 saptamani si am pus pe mine 2 kg, mi se vede si burtica - mai mult sau mai putin, in functie de ce haine am pe mine. Eu trebuie sa nu iau prea multe kg deoarece am probleme cu coloana
Legat de sexul copilului, la eco de la 13 sapt mi s-a spus ca este posibil sa fie fata. Mi s-au mai facut si diverse teste "populare" la care mi-a iesit ba fata, ba baiat... DEci, inca nu mi-am colorat caruciorul ca nu stiu ce sa cred.
Voi ati luat calciu in timpul sarcinii? Mi-e frica sa nu mi se distruga dintii, care oricum sunt foarte sensibili :(
Noapte buna, cu vise frumoase!

15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Buna seara!

Greu de tinut pasul cu voi. Am si uitat la ce mai vroiam sa raspund pana am terminat de citit, asa ca o sa ma limitez la ce-mi aduc aminte din ultimele pagini.

Paula, am vazut puta. Mai clar de atat nici ca se poate! Sa-ti traiasca!

Betty, sunteti o familie tare frumoasa. Copiii seamana intr-adevar foarte mult cu tine. Post-it-urile fetei sunt criminale!

Paula, mare dreptate ai cu ”mama”. Imi vine cateodata sa ma inchid in camera si sa-mi pun perna pe urechi sa nu-l mai aud. Eu sunt si singura cu el aici si nu am cui sa-l pasez. Zielele astea a fost bolnavior si nu a mers la cresa si am stat cu el in casa am zis ca o iau razna. S-a si plictisit si n-am auzit decat ”mama, mama” pe diferite tonuri. Tare mi-as fi dorit sa merg cateva ore la serviciu.

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 17+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna dimineata !

eu sunt tare abatuta azi , nu am dormit bine azi noapte am facut pauza de cate 2 ore , binenteles ca am adormit bustean pe la 6 -30 si la 7 a sunat ceasul , sunt cheauna si cand nici nu dorm bine ma sint si rau , obosesc de numai si am plapitatii . vreau acasa

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

19 +

Mergi la inceput