Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (30)
Raspunsuri - Pagina 20
anca_toma spune:
buna fetelor!!
sper ca sunteti toate bine.Eu una am lipsit saptamana trecuta si nici nu vreau sa imi imaginez cate capitole am pierdut, in mod garantat o sa imi fie imposibil de recuperat.
Noi suntem bine ,burtica creste, ne ducem pe 5 martie la morfologie , deabea astept si mai e atat pana atunci .
Saptamana trecuta am stat acasa cu piciul ca a facut o otita urata si deci adio odihna, doar in brate la mami, bona era de ormament .Dar in we ne-am relaxat am fost la munte , ne-am dat cu saniuta si am innotat cat am putut de mult la piscina.Acum incerc sa ma reacomodez la munca , si e tare greu.
DEabea astept urmatoarea perioada de concediu. Dar sper sa fie doar concediu de odihna , nu din asta conbinat cu bebe bolnavior.
in rest vesti noi nu prea am , ma duc sa mai citesc din urma macar cat apuc.
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 19+ Ilinca
olimp spune:
happy sunt si eu prin preajma , doar ca m-am intins in pat , mi-i se inchid ochii !
amalia esti in forma ! ma intrebam pe unde umblii !
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
19 +
MariaBcf spune:
Ce faceti burticilor? Sunteti la nani ?
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
12+
olimp spune:
anca si pe fetita mea o va chema ILINCA
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
19 +
MariaBcf spune:
Olimp ai dormit? Eu deja sunt acasa ( pana la 15 trebuia sa stau la job , dar nu am mai avut rabdare sa stau )
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
12+
olimp spune:
maria , nu am dormit , mi-i capul mare cat o banita , ma dor ochii de somn dar nu reusesc sa adorm , oricum mai stau putin la puturosit si apoi ma imbrac sa ma intalnesc cu sotul , mergem la cimitir sunt 9 ani de cat a murit tatal sotului ...
19 + Ilinca
anca_toma spune:
am vazut Olimp e un nume superb nu !!!
Acum sper sa ramana fetita pana la capat , daca se shimba cred ca intru in depresie, deja ma gandesc la rochite si balerini .
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 19+ Ilinca
olimp spune:
asa este anca imi place la nebuinie , si oricum la saptamanile acestea nu-i mai creste puta ! deci vor fi doua Ilincute !
19 + Ilinca
amaliaro spune:
Olimpsunt bine doar ca nu am ce sa zic mereu
amalia tsakoniati
19+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=amalia&year=2013&month=7&day=10&babycount=2
hadrianae spune:
Mai fetelor, tare ma mai ofticati cu Ilincile voastre. Asta era numele pe care i l-am fi dat si noi daca era fetita. Si asta nu de acum, era in plan de ani de zile.
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 17+
Poze