Strugurasi de Septembrie-Octombrie 2011 *9*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

In capitolul asta vad ca toti strugurasii sunt bolnavi ,imi pare exrem de rau ,ma doare sufletul cand vad cati copilasi se chinuie

Si noi suntem naspa rau ,dimineata am fost iar la doctor,Noura a varsat mult din cauza tusei si nu avea aer ,se inrosea la fata si parca ii venea sa lesine. Toata noaptea a plans ,tusit ,scuipat si vomitat ...a fost de cosmar.
Pediatrul ne-a dat un sirop din plante cica ,o sa vedem daca pana vineri sunt schimbari ,daca nu mergem iar la el .

Noura nu a mancat nimic de ieri ,mai exact 24 ore, refuza orice ,chiar si laptele ,nici macar prin somn nu-i pot da lapte ,simte si incepe sa planga . Cred ca o deranjeaza gatul . Nici apa nu bea !!!
Ce sa fac cu ea? sa merg la dr iar maine ? Cat poate sta fara alimentatie ? Plang cand ma< uit la ea

Sei ,daca in bona nu ai incredere,gradinita e scumpa,ramane ultima varianta . Naveta !

Mihaela Rotavirus ??? offf ...imi pare rau stiu ca e cumplit virusul asta ,va doresc insanatosire grabnica

Lena si Maia e bolnava ?? Off nu-mi vine sa cred ! Cum o fi capatat ecoli???? Sau de la caca i se trage , a facut kk acid? Asa facuse Noura in vara .O pup si ii doresc muuulta sanatate

Ooka pup fetele si le doresc multa sanatate

Oana studenta,oana studenta .... curaj !!! La medicina te vrem !

Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_i spune:

Eu zic ca am luat virusul cand am fost la doctor sa scoatem dopul si ni s-a zis ca e otita. Din motive comerciale zic eu, la pediatrie se tin jucarii pe hol si toti copiii sunt calare pe ele. Eu zic ca de acolo a luat-o si se potriveste cu perioada de incubatie. Am patit-o si noi acum dar la noi e parfum pe langa ce are Dani: suntem vag deranjati la burta si-atat. E foarte contagioasa boala cica.
Am fost ieri la doctor cu el cand facuse febra mare. I-a recomandat si probe de caca. Cum nu facuse inca s-a dus sotul la 12 noaptea sa duca probe de caca. Analiza a iesit azi si a iesit pozitiva la rotavirus. Adica fara indoiala stim ce e.
Noi se pare ca am si gresit pentru ca i-am dat apa cat si cand a vrut si mama ce-a mai vrut. Dar se pare ca nu trebuie data apa ci alte lichide ca apa trece prin el si mai rau il deshidrateaza. Si in plus, a vrut prea multa deodata si uite-asa mi-a vomitat azi. A baut ca disperatul dupa masa si apoi pleosc tot ce mancase si bause.
Apropos de lapte medicii se contrazic: ba e voie, ba nu e voie. I-am dat fara lactoza cum a zis a doua doctorita pentru ca pe ala il bea bine. Si a supt cat a vrut el, fara numar.
Alayna: Sa stii ca nu e bine deloc sa o lasi fara sa bea lichide. Du-te cu ea la doctor cat mai curand sa verifice sa nu fie deshidratata. Fara alimente nu e grav daca sta o zi dar fara lichide... asta e alta poveste. E grav daca se deshidrateaza. Asta e pericolul nr 1 la rotavirus si motivul pentru care se recomanda internare si perfuzie. Sanatate!
Va multumesc pentru vorbele bune fetelor! Nici nu stiti cat de mult conteaza. Va pup si va doresc sanatate voua si copiilor vostri si sa nu aveti parte de asa ceva cu ei cand sunt mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

alayna sanatate micutei! Ceai cald nu accepta? In boala importanta e hidratarea, las-o mai moale cu mancatul. Cand sunt bolnavi ai mei, am grija sa le dau sa bea si atat, daca cer ei ceva de papa bine, daca nu-nu insist.
Dr ce a zis de gat? E rosu ori ba? Aerosol pt tuse nu v-a recomandat? V-a dat Sinupret? Stiu ca e facut in Germania, e pt a fluidifica secretiile.
Pt tuse nu poti decat sa ii cureti nasul cu ser si sa ii aspiri. Asta daca nu v-a recomandat dr aerosol. Eu , de obicei, le fac aerosol copiilor cand tusesc tare. Bia a avut un episod de tuse cum spui si tu, tusea pana vomita, nu dormea noaptea, cosmar, era si mica, nici 1 an nu implinise. Pediatrul ne-a recomandat spalaturi nazale doar. Si i-a trecut.

mihaela nu v-au internat in spital? Presupun ca nu e deshidratat Dani.
Vaccinul contra rotavirusului nu protejeaza decat pt o parte de tulpini de virus care cauzeaza boala, deci poti lua f bine o alta tulpina decat cea contra careia ai fost vaccinat si sa faci rotavirus. Nu da garantie vaccinul ca nu faci boala. Daca ati facut acum boala, aveti imunitate pe viata.
Sanatate si voua!

lena Receanu din Tatarasi e bun homepat, dar pt ca sa te inscrii la el te programeaza f tarziu ca e aglomerat, cam intr-o luna-doua. Eu m-am lasat pagubasa cand am auzit cat de tarziu ma programa. dar am aflat recent ca asa e la prima consultatie, cand te inscrii, apoi te primeste "in regim normal", ca sa zic asa. Sanatate!

Theo e in continuare mucios de numa, doarme agitat. Dar ne facem si noi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

mihaela nu de la apa multa ti-a vopmat, ci de la virus in sine. e foarte ok si apa daca ti-o accepta. mucilagiu de orez e foarte bun. sa nu te sperii daca va face diaree 10-14 zile. e bine daca-i limitezi lactoza, in schimb da-i sa suga cat vrea. hidrateaza-te tu, sa ai lapte...

alayna sanatate...offf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

neatza,...

Da LENA e purtatoare fara simptome.. noua pediatra ne-a zis sa nu ii dau nimic, urologul antibiotic.. nu i-am dat nimic decat sirop de merisoare... insa daca la urocultura iese iar ,bagam antibiotic/...
Recipientul il pui in olita.. eu scoteam partea detasabila din olita, puneam sub suport un bol jos, in bol recipientul, o puneam pe olita si pisu.. mai si in bol dar si in recipient.. Cu punguta ne-am contaminat si a trebuit sa repetam...

MIHAELA.. sanatate!!!

RACH ce fain de voi..

Anca super ce povestesti.. cum e ILINCA? da din labute?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

ALAYNA.. eu as mege iar la medic.. si i-as da saruri de rehidratare.. E f nasol daca ajung sa se deshidrateze..

Oana multumesc..

OOka sanatate..

Bunny voi cum sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Neata , fetele!

Mihaela , imi pare rau ca va chinuiti cu rotavirusul...O sa treaca si asta!

Alayna, aveti grija de voi!

Sei, incearca intai cu colibacillinum. Mergi la un homeopat. Nu ai ce pierde!

Eu ma apuc de scutecit textil,v-am zis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata!
Si fata e "pocnita" de raceala, s-a trezit cu durere in gat si e ragusita, un inceput de laringita probabil. Lui Theo, in schimb, a inceput sa ii treaca, a dormit mai bine azi-noapte.

oana bafta la facultate! Ce specializare vrei sa faci?
Eu daca ar fi sa mai fac inca o data fac.de economie, as pune mai mult accent pe studiul individual pe langa ce predau profii. Cand eram la scoala ma gandeam ca ce o sa imi trebuiasca, ca oricum la angajare nu faci decat f putin din ce ai invatat la scoala, ei uite ca acum vad altfel lucrurile . tare bine mi-ar fi prins acum sa citesc mai mult pe langa materie.
Ce scutecesti? Le cumperi/faci tu?

Happy St Valentine's Day! Daca sarba[u]toriti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

Mihaela sanatate multa la puiut.Stiu ca e destul de urat virusul asta.

Alayna, si restul mamicilor cu puiuti bolnaviori, sper sa treaca repede .

Noi suntem bine , ne-au spart maselutele, deci oficial suntem si noi baietel mare .In rest bebe mic se misca intruna in burtica, total diferit de fratesu ca asta nici nu il simteam.Deabeaa astept sa ma duc in martie la morfologie

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 19+ Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Sei, unde ai depistat ecoli... in urina? de unde stii dak e purtator activ? din analize?

Alayna si Mihaela multa sanatate la strugurasi

Mergi la inceput