Scandalul carnii de cal
Raspunsuri - Pagina 13
Rufus spune:
Stati asa, ca ceva carne de cal s-a plimbat si in Romania intre abatoare, si s-a transformat in vita. N-o fi plecat la export, dar ceva carne de cal om fi halit si noi
Rufus, Tora si iadele
aschiutza spune:
In mod bizar, mie scandalul asta imi aduce aminte de un film care m-a marcat http://www.imdb.com/title/tt0070723/ .
ramiha spune:
Azi dimineata am auzit la radio o stire cum ca si in Romania s-au descoperit sute de kg de carne de cal care au fost deja puse in vanzare pe post de vita
Marcia03 spune:
In Germania ziceau ca au descoperit si carne de magar in nu stiu ce produse
Atata timp cat nu e carne de caine, nu ma deranjeaza.
Al meu sot imi povestea ca unchiul lui, care era fermier, manca din cand in cand si carne de pisica. Si ca e ft buna (seamana cu cea de iepure).
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marcia03 Al meu sot imi povestea ca unchiul lui, care era fermier, manca din cand in cand si carne de pisica. Si ca e ft buna (seamana cu cea de iepure). |
Brrr....n-am auzit de asa ceva pina acum pe continentul asta.
Dana
capcaunul spune:
Hai ca o lasagna cu carne de cal mai merge, dar un www.hotnews.ro/stiri-international-14308067-elvetia-carne-porc-descoperita-kebabi-consiliul-central-islamic-elvetian-declara-socat.htm" target="_blank">kebab cu carne de porc e deja prea de tot.
Imaginati-va ca dupa un mare chiolhan popular cu mici si bere s-ar descoperi ca micii erau preparati din carne de ... caine!
violetan spune:
citat din mesajul lui capcaunul Hai ca o lasagna cu carne de cal mai merge, dar un www.hotnews.ro/stiri-international-14308067-elvetia-carne-porc-descoperita-kebabi-consiliul-central-islamic-elvetian-declara-socat.htm" target="_blank">kebab cu carne de porc e deja prea de tot. Imaginati-va ca dupa un mare chiolhan popular cu mici si bere s-ar descoperi ca micii erau preparati din carne de ... caine! |
Pai nu trebuie sa mergem cu imaginatia prea departe, ca vorba ceea, acum cativa ani a fost scandal cu micii din carne de caine de i-a chemat pe unii la vaccinare.
nadaflorilor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
Brrr....n-am auzit de asa ceva pina acum pe continentul asta. Dana |
italia pe ce continent se da?!... sau nici italienii nu sunt amatori de pisica pe varza?!
Marcia03 spune:
Andacos, fermierii in Elvetia mancau pe vremuri carne de pisica. Stiu, pare ciudat, dar e adevarat. Elvetienii au fost ft saraci acum zeci de ani.
ladyJ spune:
citat din mesajul lui capcaunul Hai ca o lasagna cu carne de cal mai merge, dar un www.hotnews.ro/stiri-international-14308067-elvetia-carne-porc-descoperita-kebabi-consiliul-central-islamic-elvetian-declara-socat.htm" target="_blank">kebab cu carne de porc e deja prea de tot. Imaginati-va ca dupa un mare chiolhan popular cu mici si bere s-ar descoperi ca micii erau preparati din carne de ... caine! |
S-a gasit carne de porc si in kebabul din Berlin.
Am vazut reportajul, facuse saracul turc vanzator de kebab o fatzaaaaa
Habar nu avea ce vinde, pentru ca kebab-eriile primesc carnea direct pe tepusha de la distribuitori. Si omul nostru mai avea si un afis mare prin care declara carnea ´´halal´´.
Nu era toata carnea de porc, ca si-ar fi dat seama. Era amestecat.