Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~34~

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Neata. Asa ma binedispun zilele astea insorite.

Eu incep sa ma deprim cu garderoba. Pana acum nu am avut probleme ca in afara de pantaloni pe care nu ii mai suportam incapeam in orice. Deja in rochiile mele obisnuite de stofa nu mai am aer asa ca mi s-a redus garderoba cam la 25% si se mai reduce. Tot e bine ca imi sunt bune inca toate hainele de iarna. Nu vreau sa cheltui prea mult pe haine dar tot o sa imi cumpar cate ceva ca nu pot abtine.

Vad ca astia de la HR cam de peste tot sunt acri. Nu puneti la suflet si cereti-va drepturile, e important sa fiti linistite si odihnite (cat se poate).

18+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Felicitari pentru rezultatele bune de la eco si ca ati aflat ce e minunea din burtica.

18+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Tot maine il duc si pe Dragos la homeopat ca a ramas cu o tuse seaca ,care-l apuca din cand in cand.Ieri si azi a fost la gradi sa vedem de luni in colo daca voi putea sa-l duc.
M-am cantarit si ,surpriza ,nu am luat decat 5 kg ,am mai dat jos 1.5kg ,cam de cand bag salata verde in mine am dat jos ,doar dimineata trebuie sa manac cam multa miere si asta are calorii ,dar daca nu iau nici miere ma constip de nu mai pot.
Medicul mi-a recomandat sa incerc sa nu mai iau in greutate prea mult daca vreau sa nasc normal.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Buna dimineata!
Carmen , nu, eu cu gandul la ale mele nu m-am exprimat complet. Eu, dupa ce l-am nascut pe Dimitrie am asteptat vreo 5 ani sa raman din nou insarcinata si in timpul asta visam numai fetite cu rochite. De asta cumparam lucrusoare pt fetite. Si mi-ai amintit tu cand ai spus de costumul de baie mic, frumos si cu roz, ca nici eu nu ma puteam abtine. Cu sexul nu au fost dubii, nici acum, am vazut si eu destul de clar
Vad ca noaptea asta nici eu nu am mai putut sa adorm, dupa ce m-am trezit pe la vreo 4. Acum am asa o lipsa de vlaga, parc-ar fi astenia de primavara. Tre sa vad cum ma descurc cu matzul asta mic fara sa ma agit prea mult.
va pup!

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Flory sa te bucuri de soare si in locul nostru !
La noi e o vreme urata si mohorata ,parca sa tot stai sa dormi ,dar mie nu mi-e somn cu toate ca sunt acasa singura,copiii si sotul fiecare la treaba lor.In plus ,nici azi noapte nu prea am dormit grozav cu toate ca eram obosita.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Fara instiintare nu am nici un statut de gravida. Cand am dus scrisoarea de la medic, am intrebat-o daca mai trebuie sa aduc ceva. Mi-a zambit si mi-a zis ca nu. Azi de dimineata cand i-am inmanat instiintarea, parea ca stie ce e. Deci... mister total. O sa fiu mai atenta pe viitor.

Ori intentionat, ori sunt bune doar la a aseza alfabetic bonurile Impartim vina ca nici eu nu am stiut :) Le-am cerut si nr. de inregistrare sa fiu sigura. Acum sa vedem ce comenteaza, ca am senzatia ca nu va fi atat de usor

20+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Buna dimineata si de la mine

Noi tot acasa, apoi pe vremea asta ce sa facem

Hellie felicitari pentru rezultatele bune de la morfo . Asa mi-a zis si mie tipa de la Regina Maria ca daca semnam pana la 1 Martie nu voi plati diferenta aceea.

fluturashhh felicitari pt vestile bune de la morfo

Vicky eu zic sa-i cumperi niste rame funny roz si la moda eu am douacunostinte care tot asa au pus de mici la fetite si sunt asa de cute cu ochelari de tocilare, asta ca sa-i arati o parte plina a paharului si sa nu fiti triste

Carmen333 ai tinut tratatm pt streptococ? Eu inca nu si mi-a iesit din nou, cred ca acum o sa tin tratam , uff ce ma enerveaza balaurul asta

Vio ma bucur ca ai rez cu medicul si clinica

Sa avem o zi frumoasa dragelor

23 + Matei Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaiIunie2013 spune:

Capitolul 35

Mergi la inceput