Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 #4#

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

'Neata, cucuietele!
Multumim pt capitol nou! (Deny? )
Azi va poftesc la prajiturele si ceai sau suc de portocale, Luci implineste 3 luni frumoase ca el
Mena, imi pare rau pt perioada asta grea, sper sa treaca repede
Angiuta, scot si cu pompa dupa ce il muncesc pe bebe, dar mi-am dat seama ca e un puseu de crestere. Mi-a luat ceva timp sa pun totul cap la cap



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Vin si eu cu vesti proaste,au iesit analizele desttul de proaste are klebsiella pneumoniae luata din maternitate plus o analiza care arata afectiune a intestinului infectii,polipi etc foarte mare de 4 ori mai mare decat normal plus inca vrelo 4 care nu sunt in limite.Suntem distrusi de aseara nu intelegem de ce puiul nostru trebuie ra treaca prin atatea.Azi mergem cu analizele la dr. sa vedem ce facem in continuare Nu am citit nimic din urma si nu sunt in stare va rog sa ma iertati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geani80 spune:

Mena, Angelique, tare rau imi pare ca aveti atat de tras... As vrea sa va consolez sa va spun ca toate trec, dar pt voi in momentele astea stiu ca nu prea ajuta. Sa fiti tari si calme si veti trece cu bine peste toate. Nu va demoralizati!
Multa sanatate tutror copilasilor!

Cea mare e racita rau de tot, cu muci, febra si tot tacamul. Nu o pot trimite la gradi si stau cu amandoua acasa... Greu, frate... Sara e matzaita de felul ei, asta mare se matzaie ca na, nu se simte bine si vrea toata atentia... Imi si vine sa rad. E ca la nebuni la noi. Sa treaca odata iarna ca m-am saturat de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Angelique, imi pare rau pt vestile de la analize. puiul mic si mamica ca sa fiti puternici si sa treceti repede peste asta.
Acum, sugestia mea ar fi sa repetati analizele si la alt laborator. Nu sunt specialist dar mi se pare totusi greu ca klebsiela sa inceapa sa isi faca de cap la aproape 3 luni de la nastere.
Aici pe formu este o mamica care stiu ca a avut probleme mari cu puiutul ei prematur din cauza stomacelului/ intestinului insuficient dezvoltat si care a fost la niste medici foarte buni cu ajutorul carora a reusit sa rezolve problema si puiul e bine acum. O cheama Histamina si o gasesti la forumul pt prematuri. poate iti poate da ea ceva idei despre ce medici ar fi buni ca sa mergeti la ei. Daca vrei, da-mi de veste si incerc sa fac rost de tel ei.

Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Nico eu iau fier da mie mi-a zis dr ca nu are importanta

de perfect - Gabriel

15-12-2012


Pai daca dr a zis sa iei tu inseamna ca nu e asa grav Mena! La noi a trebuit sa-i dau direct baiatului.
Nu v-am povestit deloc de fata...e superba! Si cuminte si devreme acasa
Adevarul e ca e f cumintica. Se joaca singura in patut cu manutele, cu jucariile care le-am atarnat pe marginea patutului... cum ma vede rade cu gura pana la urechi.
Avem aproape 4 luni, sapt viitoare si ar vrea sa o tin numai in fund. Daca ar fi dupa ea... Se impinge, se chinuie sa se ridice singura dar inca nu-i iese
pe burta nu ii place neam.
Balute avem si noi dar nu asa rau ca la baiat. Isi roade insa cu spor manutele. Le prefera in locul suzetei.
Are 5,750 kg cantarita pe 1 feb. Si 57 cm masurata la 3 luni. A mai crescut de atunci. Oricum a luat bine, mai ales ca la nastere a avut 2200kg si 47 de cm.
In ultimul timp mai are momente de agitatie, plansete, dat din maini si picioare, indesat pumnii in gura ...cred insa ca incep sa urce dintii pe gingie. Sper sa nu-i dea prea repede...
Noptea se trezeste cam de 2 ori pe noapte. Mananca si se culca la loc. Uneori si o singura data. Daca era asa si baiatul cred ca mai faceam 20 de copii glumesc desigur.
Eu nu am slabit deloc, ba chiar am mai luat vreo 2 kg de sarbatori dar nu`i bai.
Colici am avut si nu am avut...oricum ocupata cu baiatul uitam mereu sa-i dau. Asa ca de luna trecuta...de pe la 2 luni cred, nu i-am mai dat nimic. Ii dadeam Colief si probiotice. Oricum nu se vedeaq nimic. Acum numai avem colici. Face kk normal o data pe zi sau la 2 zile... cum vrea ea.
Botezul il avem pe 2 martie si noi. Nimic extravagant. Dupa biserica mergem si luam o masa la restaurant cu familia si cativa prieteni apropiati.

Edit. aici suntem noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Ela asta ziceam ca eu iau oricum fe dar nu are importanta ca bb are anemie si tre sa ia si el dar eu nu ii mai pot da...:(

de perfect - Gabriel

15-12-2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Angelique ce analize ati facut?
Ca fata mea tot varsa laptele, desi toti imi spun ca e normal ma gandesc ca o investigatie mai serioasa nu ar strica.
Noi cand am fost at la budimex de urgenta i-a facut ecografie abdominala dar cum nu a iesit nimic analize nu i-au facut iar eu nu am mai cerut ca sa nu mai chinui copilul degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Mena, Angelique, imi pare tare rau de puiutii vostri. Va tin pumnii sa scapati cat mai repede de medici si boli si spitale.

Oficial avem un copil care face misto de noi. De doua zile domnisoara e urlatoare de dimineata pana seara si ar sta doar la san (nu de foame, ci pentru ca m-a transformat intr-o suzeta umana), iar taica-su e iar racit (. Asa ca retraiesc puseul de crestere de la 6 saptamani, cand nici la toaleta nu ma puteam duce.
Dar sa va zic de ce face misto de noi. Pai, fiind asa prost dispusa, vrea tot timpul la san, dar daca s-ar putea sa nu curga lapte decat cand ii e foame. Cum asta nu se poate, se enerveaza cand da de lapte si face si mai urat si tot asa de dimineata pana seara.
Asa ca am ajuns sa mai tai o chestie de pe lista mea "Eu niciodata nu o sa...", asa ca am incercat sa-i dau suzeta. Aveam una singura in casa, cumparata pentru situatii limita, suzeta pe care si pana acum a refuzat-o la greu. Vazand ca n-o vrea de niciun fel, zic sa incercam si altele si-l trimit pe ta-su asa racit cum era la farmacie sa cumpere si alte modele. A venit domnul cu o plasa de suzete, le-am spalat, le-am sterilizat si le-am incercat pe rand. Le scuipa pe toate cu bolta... ca pana la urma s-o accepte tot pe prima

Mami de strumf Ema (14.12.12)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Pya, eu sunt impotriva suptului de deget pentru ca mie ai mei n-au vrut sa-mi dea suzeta, asa ca mi-am supt degetul pana tarziu. Stiu ca pe la 5 ani ma ascundeam sub plapuma sa-mi sug degetul fara sa ma vada ei. Iar ei erau depasiti de situatie si nu mai stiau cum sa ma dezvete.
Asa ca si acum am o frumusete de deget stramb si unghie in valuri.

Mami de strumf Ema (14.12.12)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Cellena, si al nostru e cam din acelasi film. Nu urla decat seara cateodata, dar v-am zis ca el nu accepta suzeta, o scuipa tot cu bolta. Cateodata, cand e cineva pe la noi, din cauza ca el nu mai e in centrul atentiei incepe sa planga si ca sa demonstram ca el nu accepta suzeta i-o dam si sa vezi cu ce pofta o limpaie
Adevarul e ca chiar nu vreau sa ma lupt cu el sa-l dezvat mai apoi, asa ca nu mai insistam

Mergi la inceput