Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Fetelor mie imi este pofta de Papanasi , iar eu cum am un fix cu ei( mananc doar dintr-un singur loc -.mananc doar de la Gilau -la aproximativ 20 km de Cluj) . Ma duc sa ma imbrac ca sotul a coborat jos la masina.

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Maria, buni o fo' papanasii din Gilau?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

long time no see! salutare, fete dragi!reusesc sa ajung si eu la zi cu cititul, am avut o saptamana horror, dar am si vesti bune, testul fish mi-a iesit ok, am fost intepata de 2 ori, dar trec astea, astept si restul rezultatelor.
maria mea draga e bolnava, de luni o tinem intr-una cu muci, fara vlaga, lipsa de pofta de mancare. de ieri suntem pe antibiotic dupa ce pediatra a vazut puroi in gat. azi a fost ceva mai bine, a mancat si ea putin cate putin, scapam noi si de iarna asta nenorocita!
va pup pe toate, felicitari pt vestile bune despre voi, de la eco, de colorarea carucioarelor.
paula , multumesc mult iubita ca ai intrebat de mine!
am luat antibiotic acum 2 saptamani si ceva si am repetat analiza si a iesit f bine, asa am stat ca pe ghimpi! sigur bebe al meu iese cu mainile, asa tinute strans una peste alta ca un omulet stresat, la cat de streasata a fost ma-sa toata sarcina, pana acum!

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
16+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=oana&year=2013&month=7&day=17&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Oana nu am stiu ca si tu faci amnio. probabil ai scris cand am fost eu in spital pt aceeasi procedura.
Felicitari pt rezultat!
Sanatate fetitei!!
Eu ieri am dus-o pe Denisa la medic, a zis sa o tratam cu paracetamol si antitermice. Febra nu a mai facut dar tuseste f urat , stranuta si muci toooone.

Paula nu e gata salata. Am fiert acum pe seara si nu mai am chef de taiat azi. E si maine o zi!

Elena & Denisa (26.10.2004)
18 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

La multi ani Mony!
te asteptam cu vesti bune!

Paula felicitari pentru caruciorul albastru!

Bravo fetelor pentru rezultatele bune!.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Hai ca mi-am facut update-ul la semnatura, sper ca la ecografia de pe 18 februarie sa finalizam si noi culoarea roz a caruciorului.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

La multi ani MONICA viata lunga si sanatate multa! bucurii multe alaturi de cei dragi tie!
asa m-a pocnit o pofta de salata boeuf , am bucatarit si eu azi, ma bag la un dus si apoi la nani.
ati vorbit de masuta de infasat de la ikea si am googalit si eu putin, arata ok si e bun pretul. o intrebare, va rog, pt cele care aveti masuta in genul celei de la ikea, ce ati pus in partea de sus, unde se schimba bebe? sunt saltelute de cumparat? sau ati pus doar o paturica?
imediat dupa nastere, ma durea f tare spatele, tin minte ca ma intorceam in pat, de pe o parte pe alta, ca un robot, asa cu incetinitorul, iar aceste dureri erau si mai mari cand trebuia sa schimb pampersul fetitei pe pat, ramaneam cateva secunde intepenita. ma tenteaza sa cumpar si eu una, mai ales ca e pret bun, dar sa vad ce spuneti si voi despre partea de sus.
perna pt alaptat am folosit si noi, am considerat-o utila, statea bebe regeste la san.

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
16+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=oana&year=2013&month=7&day=17&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna seara.
Paula felicitari pentru puta si vesti bune.
oanka la fel si tie, lasa ca pana acum ai fost stresata dar de acum te linistesti.
Moni la multi ani si tot ce iti doresti.
Mai fetelor s-a mai spus si la inceputul odiseei sa nu se mai vorbeasca de mancare, sincer acum ganditi-va si la altii, adica eu care sunt o pofticioasa inraita si inainte de sarcina nu mai zic acum ca daca visez ceva noaptea pana nu imi fac nu mai pot si nu e asta problema dar de multe ori nu am in casa, e mult de stat in picioare si nu am voie, mama e la tara la 20 de km si batrana asa ca nu ma poate ajuta, sotul pleaca dimineata si vine seara, ma ajuta atat cat poate si la gatit si curatenie dar e oricum obosit si el, va rog mult nu va suparati dar poate unele nu gasim ingrediente pentru o mancare anume sau cum am zis mai sus nu putem sa gatim din cauza efortului prea mare, mie mi-a fost foarte rau, 3 zile am stat cu dureri de cap din cauza la o pofta, numai mancarea aia o vedeam in fata, ai mei s-au invatat nimeni nu imi spune ce gateste.
In speranta ca ma intelegeti si nu va suparati, ne citim maine ca indata intru la somn.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

9+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

oanka80 mi a placut tiker ul tau si mi amfacut si eu

amalia tsakoniati
18+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=amalia&year=2013&month=7&day=10&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, pai sa ne lasi tu fara vesti atata timp!!Eu am retinut ca luni ai facut amnio!!Da' culoarea la carucior nu ne-o spui?
Multa sanatate piticei!! Si felicitari pt rezultatil la amnio!!

Mihaela, mie imi place sa scrie fetele de mancare, imi dau idei...putem sa punem o iconita speciala sau un avertisment mare la inceputul mesajului, cand scriem de mancare. Eu tare multe am invatat de la fetele de la odiseea lui Raul, despre mancare. E adevarat ca suntem gravide, si poftim (unele), dar poate gasim o solutie de compromis.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 17+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput