Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

diana multumesc de complimente , si sotul meu e brunet si cu ochii caprui -verziu , deci mari sanse nu cred ca prea am ..sa sper la ochi albastrii...

yvyana uau mai poti dormii pe burta , eu ma aseza pe o rana , cum se zice , pe o semiburta si cateodata o simt pe Ilinca cum ma inchionteste , asa ca ma resemnez si ma intorc...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Am pus si eu 2-3 poze cu sotul ca vad ca ati pus toate... si cu pisoiul binenteles ca momentan el e patromul si stapanul nostru pana vine Medeea!
Olimp are multe sanse sa iasa cu ochii albastri daca aveti amandoi ochii deschisi la culoare ..e mai greu la combinatia ochi caprui si ochi albastri ca de obicei castiga aia caprui ...asa am citit.
Dar mama mea are ochii verzi-caprui si tata caprui (chiar negri) si eu si sora-mea albastri... s-ar fi ingrijorat tata daca nu semanam atat de bine cu el

18+
viitoare mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

diana intredevar sotul tau pare mai negrut decat al meu ...dar ce mai conteaza important este ca Ilincuta sa fie sanatoasa , eu port ochelari , sotul..- nu asa ca mi-ar place sa-i mosteneasca ochii sanatosi indiferent de culoare

m-am uitat pe net dupa perne vad ca sunt mai multe tipuri , i-am spus sotului si a ras de mine , mi-a zis la cate perne ai deja in pat mai vreau una , ce sti tu printesa sa dormi pe 7 perne

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina2403 spune:

Buna, gravidutelor! Sunt noua...sper sa ma primiti printre voi :)
Am un baietel de 8 ani, iar pe durata sarcinii cu el mi-a fost de mare ajutor sa fiu aici, pe forum, asa ca m-am gandit ca si cel mic(din burtica) merita sa fie activ aici, impreuna cu mine, chiar de dinainte de a scoate primul scancet.
Am citit cate ceva din ce ati postat, dar greu va face fata omu'...sunteti foarte active!
Sa ne ajute Dumnezeu sa facem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Habar nu aveam ca exista perne speciale pentru gravidute ... am cautat si eu pe net... si sunt o multime de modele ... parca ma tenteaza si pe mine una ... Eu momentan dorm pe burta, dar sincer, cand nu mai pot pe burta cred ca nu mai dorm deloc ... nu-mi imaginez altfel ... eu de cand ma stiu doar pe burta ma odihnesc bine

13+

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Fetelor, si eu am ochii albastri ... dar nici nu indraznesc sa sper sa-i mosteneasca bebe ... pt ca sotu are ochii caprui si e si brunetel ... deci nicio sansa

13+

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns graphistar spune:

Bun venit, Irina
Sarcina usoara!
Trebuie sa scrii repede 10 mesaje, pt a scapa de moderare si a te vedea si noi in timp real. Mesajele tale apar cu greutate si noi le vedem mai tarziu.

Eu am ochii verzi, pielea foarte alba, sensibila, de aici si pistruii.
Al meu sot e creol, brunet, ochii caprui-negri. Sper numai ca bebe sa nu mosteneasca pistruii, pe care si eu i-am luat de la mama si ea i-a luat de la bunicu'.
(in caz ca ati vazut in albumul meu de poze 2 casatorii, ei bine sunt aceleasi personaje, insa dupa 5 ani de pauza, in care am incercat fiecare alt drum, sortii s-au impotrivit de fiecare data, pt a ne readuce impreuna )

14 +
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Bine ai venit Irina
graphistar eu chiar m-am intrebat ce e cu cele 2 cununii civile la diferenta de cativa ani .. imi suna a poveste de dragoste cu nabadai (asa e cel mai fain)
Mie imi plac pistruii si eu aveam pistrui cand eram mica dar au disparut acum imi mai apar asa ca niste pete difuze mai mult vara.
Eu tare mi-as dori sa fiu roscata naturala cu pistrui .. dar vad ca nici culoarea de par nu imi mai prinde in perioada asta ...

18+
viitoare mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Bine ai venit, Irina! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Laura, Diana, Olimp, va pup burticutzele frumoase!!!! Cand vad pozele voastre, ale tuturor, vad stralucirea aia a sarcinii! Pe care din interior e mai greu sa o mai observi.... Din burtici minunate sa iasa numai bebei minunati!

Happy_Ama 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Burtici, viitoare mamici imi trimiteti si mie parola? Vreau sa vad si eu burticutze frumoase!

Happy Mom si S18+

Mergi la inceput