Burtici cu stelute de iulie-august (26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

M-am starnit acum! Numai la munca nu sunt eu... Uite ce am gasit cu hainute (cam piperate dar daca aveti o ocazie...poate se merita) www.bravos.ro/index.php?id_categorie=8343&producator=asos%20maternity&pagina=1" target="_blank">http://www.bravos.ro/index.php?id_categorie=8343&producator=asos%20maternity&pagina=1

Happy_Ama 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrya31 spune:

Bobita mie mi-au zis ca perioada sarcinii nu ma trateaza, doar in momentul in care intru in travaliu o sa ma bage pe antibiotic. pe mine ma ingrozeste cat de periculos poate fi pt bebe, e bine totusi ca sa descoperit si se poate preveni infectarea lui bebe...
Mai am doua saptamani si o sa aflu si eu daca e baietel sau fetita :) deabia astept... Ca nume inca nu am renuntat la Oliver pt baietel si Erica Maria pentru fetita, imi plac mult si lui iubitul meu sot la fel :)

Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Cu greu am recuperat ce ati scris in ultimele 3-4 zile. Eu daca pierd cateva zile de forumeala, aproape o saptamana tot recuperez Din pacate am avut o perioada nebuna la job si adormeam seara lucrand sau verificand mailul. Am reusit si performanta de a intarzia dimineata la job

Vad ca sunt in toi discutiile legate de nastere naturala vs cezariana, sex vs no sex si numele de copii. Eu sunt in plop la toate capitolele... Inca nu stiu unde nasc ... cu ce medic, normal sau cezariana (ma inspaimanta deocamdata gandul nasterii de orice fel, sper sa-mi revin ) ... deocamdata nu e voie (indicatie de la medic, data viitoare intreb totusi daca nu s-a ridicat restrictia ), iar nume de copii nu discutam pana nu stim culoarea caruciorului.

In schimb am o ciuda imensa pe voi ... ca le stiti pe toate deja (asta e pupic de ciuda, ati inteles? )

13+

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Ama, vezi ca daca te duci direct pe site-ul Asos, sunt mai ieftine. Si din cate am inteles eu, livreaza gratuit si in Romania. Asta asa, daca nu te poti abtine.

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 16+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Fetelor si mie imi este " ciuda" pe voi ca stiti culoarea caruciorului , noi care suntem mai mici mai avem de asteptat.

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Pe buneee??!! Nu stiam ca livreaza la noi!! Ms

Happy_Ama 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Bety , Olimp cand mai mergeti la Dr Nicorici sa o sunati cu o zi inainte sa va faca reteta pr Clexane si programare pt analize, mia spus ca asa ii este mai usor si nu mai asteptam .

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

fetelor, daca au si greturile partea lor buna, eu nu am luat niciun kg pana acum :)

noi suntem p drum, ca daca tot am cm, am zis sa profitam un pic de vremea de primavara si am plecat la ai mei, la curte, in slanic ph.

de multe ori va scriu de pe tel, asa ca imi cer scuze daca mai apas gresit pe cate ceva..am vzt ca la un moment dat am dat dezaproba unui comment..scz daca mai vedeti dintr-astea, sunt fara intentie!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Delia sa stii ca la noi a fost tare frumos si cald astazi.
Sa iti priasca iesirea la curte.
Paulica...ne-ai promis poze....nu te uit!!

Elena & Denisa (26.10.2004)
18 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Am pus. Am facut acum, ca vad ca memoria te tine bine.
Cum e Denisa?
Am scapat si eu de examene. Asa de libera ma simt!!

Olimp, nu ai ajuns acasa inca?

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 17+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput