Scoala altfel
Raspunsuri - Pagina 2
Anuska22 spune:
Fran, au fost la ferma "Cocosul rosu", undeva pe autostrada Bucuresti-Pitesti, dar destul de aproape de Bucuresti . Cred ca gasesti pe net detalii despre locatie si despre ce se poate face acolo .
anya spune:
Cranavalul poate fi cu personaje din povesti si fiecare sa-si stie povestea. Sau poate chiar cu roluri - ca un fel de teatru. Deci invata povestea, rolul, foloseste .
Fiind inainte de Paste, m-am mai gandit la un atelier de decoratiuni. Cautati materiale si idei interesante si pregatiti aranjamente speciale.
Ca sa fie doamna fericita, poate sa faca si un concurs de cultura generala dar ca sa fie distractiv ar putea sa puna si intrebari din desene animate/filme clasice .
Lali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fran Lali- fabrica de ciocolata Heidi, adica Chocoworld? I-am gasit pe Internet dar nu primesc decat grupe de maxim 10 copii. Sunt 28 de copii in clasa, inseamna sa formam 3 grupe si sa se astepte unii pe altii, iar un atelier dureaza 1 ora...Sau era vorba de alta fabrica? Fran Iepurete mititel Iepurete a crescut |
Da, de aceea vorbesc. Ai nostri au fost in doua ture, cand unii au terminat au intrat ceilalti, invatatoarea participand de doua ori. A fost o zi super-pe-gustul-copiilor, pentru ca dupa ce li se arata si explica cate ceva despre cacao, lapte praf, etc, li se da sa miroase, sa guste, au fiecare ocazia sa-si faca propria ciocolata. Adica primesc o ciocolata moale intr-o forma si pun pe ea ce doresc: alune, migdale, fructe cofiate, fulgi. Deasemenea i-a pus sa amestece ciocolata pe un blat mare pe masa. Iti dai seama ca mai mult au mancat, dar au fost tare draguti. Au primit la sfarsit fiecare ciocolata lui ambalata frumos si o diploma de Ucenic Ciocolatier.