Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~33~
Raspunsuri - Pagina 20
Cosmy spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Cosmy
lillyas, din cate stiu eu DPN se calculeaza in functie de ultima menstruatie. Bebeii evolueaza diferit iar la eco iti spune in functie de masuratori si alti parametri cam cand ar trebui sa nasti. Copilul se va naste insa intre 38-40 saptamani de la ultima menstruatie(ca sa-ti dau un exemplu, daca s-ar naste dupa evolutia intrauterina, marea majoritate a gemenilor ar trebui sa se nasca pe la 45 de saptamani) |
M-a izbit revelatia: daca nasti prin cezariana, se schimba datele problemei...
lillyas spune:
Stiu. DPN e 21 mai, dar se pare a bebita mea e mai mare putin. Combinat cu ce auzisem prin popor, ca fetele s-ar naste mai devreme de dpn...m-am gandit ca e posibil sa nu ma apuce ziua de Constantin si Elena.
La morfologia de 22 de saptamani si 2 zile, ecografic bebele avea 22 si 6 zile, iar d-na doctora mi-a zis sa fiu pregatita in jur de 16 mai.
25+
fluturashhh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Hellie Flutu, eu nu am gemeni , desi mi-as fi dorit zic eu acum ... 21+ |
Neuronul meu gravid, unic dealtfel, loveste din nou .Imi cer scuze pt confuzie
21+ Ingrid Maria
[url="http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]"
VIOIKA76 spune:
Hai ca am facut programare pentru luni ,sa vedem ce-a fost cu contractiile alea de aseara . Astazi nu am mai avut din acelea dureroase dar am bagat iar no-spa si scobutil ,maine nu mai pun sa vedem ce se intampla.
Aseara nu m-am dus la urgenta din cauza faptului ca nu eram epilata la dansa si mi-era cam rusine sa plec asa ,deci astazi cu treburi deastea m-am ocupat si de acum in colo am sa am grija sa nu mai raman asa ca nu se stie cand am nevoie de un medic.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum26+
Carmen1985 spune:
Vio , ce sperietura! Am patit si eu cu bianca cand era mai mica sa fuga in strada la tara , dar eu am putut fugi dupa ea nu eram gravida...imi inchipui prin ce emotii ai trecut! Bine ca s-a terminat cu bine! M-ati mai linistit cu durerile de burtica am si eu vreo 2 zile de cand simt un discomfort, am mai luat nospa, ca la bianca de la 5 luni am stat prin spital de la intaritul asta al burtii, cica nu e f bine pt bebe.Cum stau mai mult in fund la calc sau in picioare ma apuca, asa ca o sa incerc sa evit. Va o seara buna tuturor!
Mami de Bianca 07.05.2008 si 21+
raluca1109 spune:
Buna!
Acum am ajuns la zi cu cititul mesajelor de pe forum. Am fost toata saptamana in alergatura la serviciu, sper ca saptamana viitoare sa fie mai linistita. Cand ajung acasa, ma dor talpile de mor.
Eu nu am simtit contractii BH, nu stiu daca mi s-a intarit burtica.
Raluca
S 28+ Miruna
duduta190578 spune:
Si DPN -ul meu e 21 mai,dar sigur cezariana va fi mai repede.Pe 21 mai sunt eu nascuta!
25+
Elyana spune:
Moama, fetelor, m-a lovit o stare depresiva in seara asta de nu stiu ce-i cu mine. Imi vine sa bocesc fara motiv. Am si burta tensionata rau si ma cam doare. Nici sa mananc nu am chef, vreau sa fiu singura, in liniste, in pat. hormonii?? Nu s-a intamplat nimic pe parcursul zilei, am ras si am glumit la munca.
Pfu, ce ciudat
20+ +
lillyas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elyana Moama, fetelor, m-a lovit o stare depresiva in seara asta de nu stiu ce-i cu mine. Imi vine sa bocesc fara motiv. Am si burta tensionata rau si ma cam doare. Nici sa mananc nu am chef, vreau sa fiu singura, in liniste, in pat. hormonii?? Nu s-a intamplat nimic pe parcursul zilei, am ras si am glumit la munca. Pfu, ce ciudat 20+ + |
Elyana, incearca sa te odihnesti. Stai in pat, eventual suna doctorul daca ti se par suspecte durerile.
25+