Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~33~

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hellie

Fetelor, intrebare: eu am niste dureri ciudate zilele astea; adica ma doare burtica in zona cea mai joasa, ceva de genul parca as avea vezica pliiiina pliiina desi tocmai ce am facut pipi. Ce-o fi oare? Am observat ca se intampla dupa ce stau mai mult timp asezata, dar totusi am patit-o si azi dimineata cand evident abia ma ridicasem din pat.

Aaaaa...si in ca ceva: eu nu stiu (evident) cum sunt contractiile nedureroase dar seara cand in sfarsit ma intind la orizontala imi simt burtica foarte tare. Cand o pipai insa simt ca e bebe de fapt (cu fundul sau cu capul, nu disting inca). Off si nu stiu daca e contractat uterul sau e bebe ...si deci nu stiu daca sa iau no-spa sau nu...Ce-i drept nu dureaza mult "intarirea asta"...maxim 1-2 minute.

21+

Bifez durerea cand ma ridic de pe scaun la birou. Combinatia horror e cand imi vine sa fac si pipi in acelasi timp

27+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Eu ieri am avut o zi urata rau ,bine ca s-a terminat.
Am fost cu Ana sa o duc la cercul ei de pictura si l-am luat si pe Dragos cu noi.Am lasat-o pe Ana si eu cu Dragos ne-am oprit in parc .Acolo a fost cumintel si s-a jucat frumos pana la un moment cand a zbughit-o de langa mine fara sa zica nimic si a luat-o catre una din iesirile parcului care da intr-o strada cu trafic greu.Eu nu am putut sa-l ajung si atunci am luat-o la fuga si am urlat la el si el zici ca era fermecat ,nu se oprea .Am fugit cam 10 metri si l-am prins pe marginea soselei.Mi-a zis ca se ducea sa-si cumpere o jucarie.Asa de tare m-am speriat ,plus alergatura aia bezmetica ,urmarea seara la ora 8 m-au apucat contractii serioase ,am crezut ca nasc ,am sunat la gineco cu care vreau sa nasc si nu mi-a raspuns.Sotul insista sa ma duca la urgenta ,deabia l-am convins sa asteptam sa-si faca efectul no-spa-ul si uscosinul .
Ne-am speriat toti asa ca astazi stau linistita.
Luni vreau sa ma duc la control ,mi-e frica sa nu se deschida colul ca atat imi trebuie.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum26+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Hellie, Vicky, bifez si durerile descrise de voi, au fost zile cand nu suportam si bagam nospa, si ma intindeam la orizontala.

Hellie, "intarirea" ce dureaza 1-2 minute cum o povestesti tu, exact si eu o simt, si cand stau intinsa si cand stau in picioare.
In dilema si eu ca voi, e chiar bebe (cu capul/cu fundul) ori contractiile nedureroase.

Cat citeam de la alta odisee, cateva luni in urma, intelesesm de la ele ca sunt contractiile BH, dar acuma nu mai stiu ce inseamna "intarirea"

Stati ca mi-am adus aminte de o zicea ca ea credea ca e bebe(capul/fundul) si cand fuse la eco chiar in timpul controlului la "tv" a avut iarasi acea "intarire" si doc. ia zis ca sunt contractiile BH.

Acum stam si elucidam misterul...

Bebe ori contractiile BH (nedureroase)?

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

24+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Zic bh-uri, daca sunt pe mijloc in jos. Bebelenu impinge chiar atat de mult. Iar bh chiar e nedureros parca lipsit de orice senzatie, se intareste si atat

27+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui VIOIKA76

Buna ziua !
Am rezolvat cu treaba si am zis sa trec si pe la voi un pic.
Cosmy felicitari pentru vestile bune ! Ma bucur ca si tu iti doresti sa nasti natural ,credeam ca numai eu vreau si mi s-a parut ciudat ,nu va suparati fetele cu cezariana pe mine ! Nu am nimic impotriva ceza ,fiecare face cum crede ca-i mai bine.
Deny asta da veste buna ! Ai rezolvat in sfarsit cu cardul si ai scapat de stres!
Elyana imi plac numele flacailor !
Hellie ce descrii tu ,mie imi suna ca si contractii BH ,eu le am dese si de multe ori bebe nu se misca in timpul lor.Deci nu cred ca apar ca urmare a miscarilor lui bebe.
Flafi sa se lase burtica de acum ? Cred ca-i prea devreme .

si acum26+

Vio nu stiu, mie nu mi se pare. O sa va pun poza in we sa facem analiza pe "text"

27+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui VIOIKA76

Eu ieri am avut o zi urata rau ,bine ca s-a terminat.
Am fost cu Ana sa o duc la cercul ei de pictura si l-am luat si pe Dragos cu noi.Am lasat-o pe Ana si eu cu Dragos ne-am oprit in parc .Acolo a fost cumintel si s-a jucat frumos pana la un moment cand a zbughit-o de langa mine fara sa zica nimic si a luat-o catre una din iesirile parcului care da intr-o strada cu trafic greu.Eu nu am putut sa-l ajung si atunci am luat-o la fuga si am urlat la el si el zici ca era fermecat ,nu se oprea .Am fugit cam 10 metri si l-am prins pe marginea soselei.Mi-a zis ca se ducea sa-si cumpere o jucarie.Asa de tare m-am speriat ,plus alergatura aia bezmetica ,urmarea seara la ora 8 m-au apucat contractii serioase ,am crezut ca nasc ,am sunat la gineco cu care vreau sa nasc si nu mi-a raspuns.Sotul insista sa ma duca la urgenta ,deabia l-am convins sa asteptam sa-si faca efectul no-spa-ul si uscosinul .
Ne-am speriat toti asa ca astazi stau linistita.
Luni vreau sa ma duc la control ,mi-e frica sa nu se deschida colul ca atat imi trebuie.

si acum26+

Vio imi pare rau!!!! Acum cum te mai simti?

27+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Deny asa ma bucur ca ai rezolvat cu cardul. Stai si tu linistita.

Vio ai tras o sperietura nu gluma. Bine ca esti bine. Stai si odihneste-te putin.

Mad habar n-am ce sa fac cu CIC-ul. Incerc sa raman ZEN si o sa vedem ce-om face.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Asa de draga mi-a fost fiica-mea aseara. A ajuns coletul comandat pt ea cu jucarii printre care i-am luat si un "widsom tree", adica sa insiruiasca fructe pe o ata intr-un copac.Ea nu a mai facut asa ceva pana acum. Mama zice cand vede jucaria sa o las ca nu poate ca s-a chinuit putin si nu ii iesea. Asa s-a enervat N., i-a zis buni nu mai zi ca nu pot, eu pot singura si s-a asezat in fund, s-a ambitionat in 5 minute a insiruit toate fructele. Ma enerveaza ca maica-mea si bona nu ii dau activitati mai diferite, pt ca ea e foarte ambitioasa si vrea sa faca dar ele o trateaza uneori ca pe un bebe si eu stau sa duc munca de convingere ce activitati trebuie sa faca cu ea zilnic.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Flafisi Flory multumesc de intrebare ,acum sunt bine ,peste noapte durerea s-a inmuiat dar acum sunt asa morcovita ca nu mai imi vine sa fac nimic.Ne-a aparat Dumnezeu ieri ,ca puteam sa o patim rau de tot cu copiii mei(cel din burta si D) !

si acum26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Of, VIO, ce bine ca a fost doar o sperietura

Stai zen pana la control, s-o fi speriat si bebele

20+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Aoleo, Vio ce sperietura!Ai grija de tine!Bine ca esti ok acum.

Apropo de contractii, si eu mai patesc sa mi se intareasca burta, dar la fel ca si voi nu prea stiam daca sunt contractii sau se impinge bebe.
La eco morfofetala eram fff emotionata si cand m-am urcat pe masa mi s-a intarit burta si dr mi-a zis ca am o contractie.
Dar doar aceea a fost pt ca apoi m-am relaxat si linistit.

Flafi, si mie mi se pare devreme sa ti se lase burtica.

Mergi la inceput