Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~33~

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

'Neatza burtix!

Gata, am donat si ultimele doua fiole de sange...in trimestrul 3 ma mai duc acum...sper. Mi-au iesit toate bune in afara de ce v-am mai povestit (leucocitele scazute).

Am vazut ca vorbeati de anestezie. Eu la op de hernie de disc am facut rahi (adica in coloana) si va jur ca nu stiu cand mi-a infipt acul...chiar nu se simte nimic. Se simte abia cand incepe anestezia sa circule prin sistem; eu una cel mai puternic am simtit-o in rinichi...practic simteam cum imi amortesc organele. Aaaa, si in sani am simtit anestezia, dar nu dureros...mai degraba surprinzator a fost. Rau nu mi-a fost deloc dupa anestezie. Am lesinat insa pe masa de operatie de vreo 3 ori dar asta pentru ca eu ca o viziteaza ce m-am aflat mi-am bagat singura in cap ca nu mi-e frica de operatie, ca sunt tare si mare, ca etc. Iar cand m-am vazut pe masa de operatie fara control asupra propriului corp, m-a apucat nebunia si agitatia si toate sentimentele firesti reprimate (adica frica) m-au navalit si am lesinat. Asa ca sfatul meu ar fi sa va dati cumva frau sentimentelor daca va e frica (mai bine vorbiti, plangeti etc inainte de operatie decat sa va treziti pe masa inspaimantate), desi oricum cred ca la nastere (cezariana) e un cocktail de sentimente si cred ca frica nu va mai fi primordiala, ci mai degraba nerabdarea.

Despre "tandreturi", noi nu am avut interdictie, dar nici nu am "abuzat". Am rarit fff tare procedeul minune pentru ca eu nu prea mai sunt horny si nici n-am sentimentul de "gravida sexy", si deci nu ma simt confortabil. Dar mai prestam si noi macar o data pe saptamana asa.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Buna dimineata!

Mie mi-e f frica de a doua cezariana desi am mai trecut o data prin asta.
Anestezie am avut si eu rahi, nu totala. Totala ma sperie si mai tare...
N-am simtit absolut nimic cand mi-au facut anestezia, iar recuperarea a fost usoara.Doar ca m-am confruntat cu o durere de cap crunta dupa aceea. Am scapat de ea doar daca am baut 1 ceasca de cafea tare cu coniac

Nu mai stiu cine a intrebat, nasc la stat si am incredere in medicul meu. Mi-a spus ca ne vom vedea inainte sa plece si vom decide atunci ce facem. Eu o sa am 38 de saptamani si vreo 2 zile.
Am decis sa nu ma mai stresez, sa vedem cat ma tine

In metrou nu-mi da nici mie nimeni locul, dar nu ma supar. Asa a fost si la prima sarcina, abia spre sfarsit se mai ridicau...
Sa stiti ca nici cand am fost in Franta, aveam vreo 26 de saptamani nu-mi dadea nimeni locul.
Poate pur si simplu nu observa.

Deny, ce ma bucur ca ai rezolvat cu cardul.Hai ca usor usor se rezolva problemele.

Cosmy, felicitari pt vestile bune!

Mad, intru sa vad burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Eu nu cred ca pe mine ma prinde 15 mai.
La morfoligie mi-a zis DPN 17 mai... e si a doua sarcina... probabil cezariana programata la 39 saptamani (o sa discut asta luni cand ajung la doctor)... deci undeva 5-10 mai.
Oricum 15 mai e ziua surorii mele si n-as vrea sa fie in aceeasi data -- daca e de ales.
In rest... eu sunt fara vise si fara chef de sex... bebe nu ma trezeste noaptea; dar nici Radu nu m-a trezit si apoi el a avut un somn tare prost. Deci nu e tot timpul o regula.

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Neata, neata... si eu matinala azi... ufff si inca cu Enele pe la gene dar sunt in picioare, zombi
M-a dat trezirea bebitza, dupa ceva minute miscare a inceput stomacul sa faca scandal, si uite-ma la ora asta treaza si papata, si gata de o plimbarica la ora diminetii Ce frumos e afara

Multumesc fetele pt ca imi sunteti alaturi

Deci suntem mai multe cu Rh negativ.

Felicitari Cosmy pt vesti bune, si pe mine m-a amuzat faza cu fularul

Maddie, credeam ca numai eu sunt asa, sa am nevoie de vreo 3 zile de somn ca sa recuperez o noapte de nesomn
Distractie placuta pt maine

Bine zice Flafi, "lasa printesa in pace"
M-am simtit vinovata de faptul ca imi tot chinuiam bebitza sa o tot trezesc din somnul ei.... de frumusete , numai sa-mi dea un semn de viata ca neuronu meu gravid nu ma lasa in pace si ma baga in panica ca nu cumva, nu cumva ar trebui fuga sa bag clexanele? Intr-o noapte am simtit spasme la burtica si m-am speriat.
Iaca na razbunare, azi dimi nu ma lasat ea sa dorm.
Fetita e bine si isi vede de trebuca ei in burtica, "stai mamico in pace ca cresc cuminte in burtica ta"

Dupa diaree, ne invadeaza si insomnia pe toate
Ce nasol e sa nu poti adormi noaptea

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

24+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Kabecka, nu am mai pus alte poze in afara de ce era deja..dar o sa pun saptamana viitoare..

Mi se pare mie ca s-a marit, pentru ca simt uterul ca a crescut mult si cand stau intinsa..din fericire, am ramas la aceleasi kg ca dupa sarbatori, practic doar se formeaza burta si nu se mai prea simte colacelul de grasime cum il simteam inainte..
Daca nu am ceva ff mulat, nu se vede..dar e bine ca macar se observa cu ceva mulat acum ma pot juca si eu cu burtica

Hellie, parca tu ai zis ca vezi ceva alb pe sfarc..m-am uitat si eu dupa ce ai zis si am vazut ca acea chestie e prezenta si la mine..Oare vom avea si noi colostru inainte de nastere?

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Buna dimineata!

Sunt la al doilea mesaj (pe primul l-am pierdut ca nu eram logata )

Miche, iti multumesc pentru gandurile frumoase, sper si eu sa nu mai dureze mult ca mi-a mancat toti nervii acest proces

Deny, ma bucur ca te-ai linistit vizavi de cardul de sanatate

Chiar aseara vroiam sa intreb ce mai face Ingrid, dar am adormit inainte sa materializez ideea intr-un mesaj

De vreo 2 zile am observat ca au inceput sa se trezeasca in miezul noptii cand ma duc eu la toaleta (sper sa nu le fac program din cauza vezicii mele). Si cred bebe de jos s-a prins ca nu e kusher pozitia cu capul in pelvisul meu si s-a mutat, ca nu ma mai deranjeaza (ieri la munca nu mai stiam in ce pozitii sa stau ca ma durea si pe mine).

Am impresia ca usor, usor ma cam apuca cheful de organizat (mai inceata eu, voi ati ajuns deja la botez , aproape ca am hotarat numele 3/4: Mikael Luciano si Gabriel "ceva")

20+ +

Mergi la inceput

Fetelor, intrebare: eu am niste dureri ciudate zilele astea; adica ma doare burtica in zona cea mai joasa, ceva de genul parca as avea vezica pliiiina pliiina desi tocmai ce am facut pipi. Ce-o fi oare? Am observat ca se intampla dupa ce stau mai mult timp asezata, dar totusi am patit-o si azi dimineata cand evident abia ma ridicasem din pat.

Aaaaa...si in ca ceva: eu nu stiu (evident) cum sunt contractiile nedureroase dar seara cand in sfarsit ma intind la orizontala imi simt burtica foarte tare. Cand o pipai insa simt ca e bebe de fapt (cu fundul sau cu capul, nu disting inca). Off si nu stiu daca e contractat uterul sau e bebe ...si deci nu stiu daca sa iau no-spa sau nu...Ce-i drept nu dureaza mult "intarirea asta"...maxim 1-2 minute.

21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Madd11ee

Kabecka, nu am mai pus alte poze in afara de ce era deja..dar o sa pun saptamana viitoare..

Mi se pare mie ca s-a marit, pentru ca simt uterul ca a crescut mult si cand stau intinsa..din fericire, am ramas la aceleasi kg ca dupa sarbatori, practic doar se formeaza burta si nu se mai prea simte colacelul de grasime cum il simteam inainte..
Daca nu am ceva ff mulat, nu se vede..dar e bine ca macar se observa cu ceva mulat acum ma pot juca si eu cu burtica

Hellie, parca tu ai zis ca vezi ceva alb pe sfarc..m-am uitat si eu dupa ce ai zis si am vazut ca acea chestie e prezenta si la mine..Oare vom avea si noi colostru inainte de nastere?

20+

21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Madd11ee

20+

Maddie, da eu am zis. In fiecare seara e prezenta chestiunea alba (mai mult pe sfarcul stang). Eu sper sa fie colostru uscat sau ma rog, orice altceva care ar avea legatura cu formarea lactatiei

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Eu am fost harnica :) : am dus pe Maya la gradi apoi am mers la farmacie sa iau medicamentele pt sot, care e si el bolnav. Cum farmacia de langa casa era inchisa, am mers la una care e la 5 min :)), unde e si piata asa ca am luat si cateva chestii din piata.

Hellie, durerea aia vine de la nu stiu care muschi care se intinde. O am si eu, cateodata nu ma ,pot da jos din pat, penibil.

Bai, cand se deformeaza burtica, pt mine e bb care scoate fundu/spatele la mangaiat. Habar nu am daca asta e o constractie BH.

Vicky, Printzesone and BB (27+)

Mergi la inceput