O nouă perversiune face ravagii
Raspunsuri - Pagina 2
emanouela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elle_seb Io-s mai chioara, ashea, si in loc sa citesc anual, citeam anal... Si ma intrebam in sinea mea: mai da' oamenii astia abia ce-au descoperit sexul anal? De unde atata exaltare? Mi-am pus okelarii intre timp si m-a umflat rasul. _ Tratament Anti-Cancer - 24 Brevete Medicale Internationale |
idem...si dupa ce am citit mesajul tau m-am dumirit....si mi-am dumirit si dilema cu "reduce mult riscul bolilor cu transmitere sexuala"
Laura25 spune:
Asa zici, ca batranetile sunt de vina? Altii ar fi de parere ca e din cauza ca ne sta gandul numai la prostii.
Nu mai stiu in ce film era tot asa o neintelegere si a venit o replica de genul "nu-i corect, dar imi place cum gandesti"
alyx spune:
Acu sa asteptam momentul in care sexul anual va deveni ceva banal,conform cercetatorilor. Si bineinteles, studii despre sexul bianual, trianual, etc.
marius spune:
Nope cincinal macar in amintirea vremurilor apuse
Vad ca am reusit sa va (sur)prind cu acest topic.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui alyx sexul bianual, trianual, etc. |
Si uite-asa ne intoarcem la comunism, unde se practica sexul cincinal. Cu depasirea precoce a planului, bineinteles, in numai patru ani.
CorinaDani spune:
citat din mesajul lui capcaunul Sincron Oradea si Bucuresti |
nope, mai degraba flash mob ...pe tastatura...
lorelei_19 spune:
Asta chiar ca-i curata perversiune! Nu mai poti sta linistit intr-o casnicie fara sa tremuri de teama unui sex anual! curat murdar, mon cher!