O nouă perversiune face ravagii
Raspunsuri - Pagina 11
alyx spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Ioti ca am corectat,bre,ca sa iasa ce am avut eu in cap... Mad Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
Ei, acu ii limpidi ca cristalu.
Da e valabila oferta si pentru 24.02?
marius spune:
citat din mesajul lui emanouela si care varianta o preferi, Marius? "24 di ori" sau "di 24 di ori"? Prea des noi ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii. John F. Kennedy |
Pai ca sa fiu bun (in texte) ar trebui sa fie "24 di ori di 24 di ori" fara virgula
marius spune:
citat din mesajul lui emanouela Ma iei cu textele.... Prea des noi ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii. John F. Kennedy |
buflea spune:
citat din mesajul lui viviana demipensiune pedimensiune, |
...
Stau eu la usa, controlez si ofer fiecaruia pachetul care i se potriveste ...stiti doaar ca ma pricep
Mik spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buflea
... Stau eu la usa, controlez si ofer fiecaruia pachetul care i se potriveste ...stiti doaar ca ma pricep |
Ia si ceva de citit ca poti astepta vreme lunga daca e intr-adevar anual.
eumada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marius
Pai ca sa fiu bun (in texte) ar trebui sa fie "24 di ori di 24 di ori" fara virgula |
Da` ce texte ai....
No pot sa zic un banc cu ardeleni?
buflea spune:
citat din mesajul lui emanouela ce te faci cu Marius? el e cu "24 di ori di 24 di ori" Prea des noi ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii. John F. Kennedy |
Pai dupa ce il trec prin filtrul "fatza - spate" (pinguinii stiu de ce ), ii ofer pachetul "576" ...
Marketing :
Pachetul 576 se potriveste persoanelor cu 24 cm x 24 de ori (sau ore) si contine 5 zile, 7 numere si 6 orgasme.
Pentru detalii, va rugam asteptati(-ma) ...