Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (25)
Raspunsuri - Pagina 11
paula_m spune:
Oxana, stai linistita...ma gandesc ca nu ai stiut ca riscul asta se intinde pe atatea zile. Sper sa fie cum zice Betty.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 17+
Am implinit doi anisori!!!
poze
doxy spune:
Pai da, Paula, din ce am citit acolo, nu am auzit la voi, ea a vut probleme din start. De asta mi-am permis sa zic despre acest caz, nestiind ca riscul exista pana la 5 zile. Daca erati inainte de amnio, nu ziceam nimic.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+
diana_popa27 spune:
Buna dimineata!
Fetele calmati-va si incercati sa scapati de mancarimi... nu mai cautati articole cu toate prostiile... ce cauti aia gasesti!
Aseara m-a mancat si pe mine sa caut despre anemie in sarcina.....si evident ca orice articol are si comentariile de rigoare.. numai la alea negative ma uitam ...tot de alea mi se lipeau ochii M-am enervat si am inchis calc sa nu imi mai bat capul cu prostii de genul asta.
Ele felicitari pt fetita sanatoasa!!!! si eu deduc ca sunt bune rezultatele!
Amalia bine ai venit in luna a 5-a
Oxana chiar ma bucur de concediu si de liniste.
Paula nu te lasau ei sa pleci daca suspectau ceva ..si simteai ca se comporta personalul spitalului mai ciudat. Stai linistita ca e bine tot!
18+
viitoare mamica de
doxy spune:
Fetelor, voi ati inceput sa va dati cu creme speciale? Ca pe mine ma mananca pielea tare, mai ales sanii. Pana acum m-am dat cu crema din dotare, ceva obisnuit de pe la Lidl. Ma gandesc sa-mi iau ceva, ca se termina ce am in casa si poate ma inspir de la voi. Ma gandeam sa-mi iau un ulei de bebe ca asta hidrateaza bine...
diana_popa27 spune:
Oxana nu te mai scuza atat ..sigur au inteles fetele ca nu ai facut-o ca sa le sperii. E plin net-ul de articole odioase si sigur au citit si ele o gramada.
Despre orice gasesti articole odioasa... Google-ul asta e o dementa...daca incerci sa gasesti orice legat de sanatae..eu stiu .. "pata", "migrena", "galma"...daca nu e primul articol atunci sigur e al doile cu titlu mare "CANCER"
...si la astea legate de sarcina ... toate se incheie in "malformatii fetale" si "avort spontan"
E culmea ce stil avem de a citi. Am cautat o data "migrena" (ca doar ma durea capul si trebuia sa merg la DR Google) si am gasit o lista imensa de posibile cauze...pozitie nefavorabila, tensiune, oboseala, glicemie scazuta etc... sau poate o tumoare pe creier.
Evident ca am sarit peste toate alea lejere si am ramas focalizata aia cu tumoarea. Doua zile mi-a fost frica sa vb la telefon
18+
viitoare mamica de
doxy spune:
Diana, eu am un stil! De ce mi-e frica, cu atat mai mult stau sa ma uit sa vad, sa aflu. Daca e vre-un accident mai urat, sotul imi zice sa intorc capul, dar eu fac ochii cat cepele sa vad mai bine, in detaliu, dupa aia stau si bocesc si nu dorm 2-3 zile.
Cred ca trebuia sa lucrez in criminalistica, ca tot am studii in domeniu...
dnapotecuta spune:
"...si la astea legate de sarcina ... toate se incheie in "malformatii fetale" si "avort spontan""
doamne cat de adevarat....
Alina 18+
monicaa spune:
mamici si bebelusi
Eu nu mai respir de ieri. Ce n-am lucrat luni ca am visat cu ochii deschisi am recuperat ieri si am inceput si un proiect nou care e mancator de nervi si timp.
Apropo de timp de munca si co la mine scade rar sus 10 ore pe zi. Chiar daca nu sunt toate la serviciu mai fac de acasa dupa ce se culca Clara, mail-uri, rapoarte etc. Eu sunt senior in echipa mea si cam tot ce e mai complicat ajunge la mine pe masa.
E drept ca nici eu nu tin mortis ca o las mai moale (subiect permanent de discutie cu mama de ex ). Cat timp ma simt bine nu vreau sa-mi schimb obiceiurile. De si eu cu bubele mele.
Asa am facut si la Clara. Culmea e ca pe mine pastrand programul normal ma ajuta la optimism dupa motto-ul "uite ca pot ca si inainte deci e de bine egal ca sunt probleme cu hormoni, tensiune etc. ". Logica de IT-ist. Singura modificare: la 9 jumate sforai deja.
Paula ma bucur ca a mers asa bine. Tin pumnii fie totul bine. De fapt sunt sigura ca e asa. Ele si pentru tine la fel.
Cu epilatul am bagat la cap. Multumesc de pareri si experiente. In martie o intreb si eu pe doctoritza. Sa vedem ce spune.
si o zi frumoasa
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 12 +
flory_blanca spune:
Paula fii ZEN ca o sa fie bine.
Eu la N. citeam tot ce prindeam pe google si numai scenarii aveam in cap de a zis sotul ca imi taie netul. Acum m-am potolit si incerc sa nu mai dau importanta la orice intepatura si in orice caz daca am o nelamurire sa intreb dr meu nu dr google care ne trimite pe toti la "moarte".
Legat de baldachin e super dragut dar eu nu mi-as lua asa ceva in casa, am senzatia ca aduna praful si ca se sufoca copilul. Eu sunt mai claustrofoba si nu as suporta asa ceva as simti ca nu am aer, dar astia sunt piticii mei de pe creier. Si nici nu ii vad sincer utilitatea.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot