Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (24)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amakszin spune:

pentru toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Da, Betty, doar fish cred, si pe mine n-au uimit ca dureaza asa putin, si sincer am uitat sa intreb daca e fishul. Chiar ca m-am stresat degeaba, dar stii tu vb aia : "da-mi Doamne mintea de pe urma"

Fac capitol nou!!

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 17+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Betty, merci mult de raspuns.
Eu pe acel formular am completat sa imi vina pe email. Sincer m-am mirat ca se poate, avand in vedere ca medlife-ul au zis ca nu trimit TT pe mail.

Ce mi-e groaza?....de sistemul nostru "de stat" . Adica e posibil sa fie rezultatul venit la maternitate si alora sa le ploua in gura vreo saptamana asa???

Elena & Denisa (26.10.2004)
18 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul.aug2013 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guliasweet76 spune:

Adaugati-ma si pe mine "in da clab" :D ca nu stiu sa ma var pe prima pagina. Sa ma prezint: Iulia 37 ani, UM 7.11.2012 , DPN 14.08.2013. Aveam emotii ca voi fi o mama "batrana" dar am tras cu ochiul ca sunt vreo 2 colege "mai tinere" decat mine :D! Am deja un baiat de 10 ani si 3 luni, va fi ceva diferenta intre cei 2 insa voi avea si un ajutor de nadejde, ceea ce ma incurajeaza un pic ( prima data dadeam in balbaiala de cate zile stateam singura cu el in casa, de nici nu mai stiam sa vorbesc... nu era alternativa internetului..inca..) De altfel..sunt as. med la med de fam..deci sunt la curent cu toate in domeniu. Sper sa pot intra zilnic sa ma tin la curent cu noutatile voastre!

Mergi la inceput