Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (24)
Raspunsuri - Pagina 17
Delia_Rodica spune:
Ma bucur Paula ca a trecut amnio cu bine . Asteptam rezultatele
viitoare mamica de hocheist 14+
Ele spune:
Paula bine ai revenit!!!
Stresul e foarte mare cu toate ca nu am auzit caz care sa piarda sarcina de la aceasta procedura.
Tu nu ai facut si Fishul? de iti vine dupa 7 zile.
Eu stau calare pe mail, poate imi vine rezultatul.
As suna la Genetic lab.
Elena & Denisa (26.10.2004)
18 saptamani
amakszin spune:
Multumesc ca m-ati primit. poate ma puteti sfatui cum pot ajunge mai activa pe forum deoarece inca nu prea stiu foarte mult sa folosesc forumul.
Mersi. Adriana -Cluj
elfcupistrui spune:
Paula,ma bucur ca esti asa entuziasmata si a iesit totul bine !
Mi-a placut port-bebele asta ca au multe modele de materiale si au si cu gluga pentru iarna
Cat despre pofta de dulce si baietel, chiar radeam zilele astea ca si eu cred ca este baietel,parca asa simt si toata lumea imi zice la fel :)) Si radeam eu asa ca daca e fetita,toata lumea o sa fie asa dezamagita :)) eu una sunt in punctul ala in care nu ma intereseaza,copil sa fie :)) E mai simplu sa ai o pfta de dulce,ca mie imi casuna numai pe mancaruri. Acum bucataresc niste linte verde cu radacina de patrunjel,telina,mar,ceapa verde si verdeturi plus o salatica asa de rosii. Dar mi-a venit o pofta de praz umplut cu orez si stafide si eram asa suparata ca nu am praz in casa :)) Sper sa ma tina pana diseara,sa dau o fuga pana la magazin si sa nu ma mai sucesc pana atunci.
faith trust and pixie dust.
14+
paula_m spune:
Elena, suna-i si spune-le sa nu se joace cu nervii la zeci de gravide.
Cred ca fish-ul e pana la urma, dar nu am intrebat...imi da rezultatele la trisomiile de la TT. Si sexul. Pt mine e suficient.
Mie mi-e teama sa nu confund miscarile lui bb cu contractiile
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 17+
Am implinit doi anisori!!!
poze
doxy spune:
Paula bine ai ajuns acasa! Vad ca nu ti-ai pierdut simtul umorului nici atunci in sala (ma refer la faza cu acul si cu pipi).
Legat de port-bebe stiu ca exista n variante si pentru toate situatiile, eu ma refeream strict la partea practica. Ma gandesc ca iarna e frig si oricum nu-ti foloseste prea mult, ca nu faci plimbari lungi si dese. Iar cand e ff mic nu stiu daca l-as pune intr-un port-bebe, cred ca mi-ar fi frica (eu oricum nu-l pot duce din cauza problemelor de spate). Cred ca singura situatie in care mi-ar fi de folos ar fi atunci cand e timp frumos si mergem prin parcuri sau chiar calatorii pe la munte, obiective turistice, atunci l-ar cara taica-su.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+
doxy spune:
In schimb cea mai buna achizitie (si imi pare rau ca am luat tarziu, ca toti spuneau ca exista si varianta sa refuze categoric sa stea acolo) e un leagan din ala electric pentru bebe, cred ca de pe la 3 luni poti sa-l pui. Rares la cat de zbantuit a fost a stat in leaganul asta pana era mare deja si ajungea el la butoane si-si selecta muzica, noroc ca a fost mai slabut si se incadra la kg acceptate de leagan.
Sa verific sa vad de la ce varsta e voie si il scot la vara afara cu leaganul si cred ca asa voi avea parte de liniste, sper cel putin.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+
paula_m spune:
Elena 600 de lei. Dar daca e doar Fish-ul e scump, pt ca pretul intreg e 1400, dar cu trimitere e 600.
Nici noi nu am folosit deloc port bebe. Am incercat si wrapul, dar nu l-am stiut lega, mei tai-ul nu am avut ocazia sa-l incerc.
Poate la primul copil nu e necesar, dar la al2 lea il cam vad indispensabil, nu ma pot inchipui alergand dupa Raul cu caruciorul, dar daca il am pe bb2 legat de mine, poate e mai usor.
Acum despre leagan, nu stiu ce sa zic. Eu am dat o gramada de bani pe el, si l-am folosit 6 luni, dar intr-adevar a fost folositor, mai ales, la partea cu adormitul, adormea acolo si il mutam in patut
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 17+
Am implinit doi anisori!!!
poze