Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (24)
Raspunsuri - Pagina 15
maitreyi spune:
bai nu trebuia sa fim fresh in trimestrul 2? ca mi-e un sooooomn...as dormi toata ziua...
tocanita as manca dar doar cu muraturi si paine proaspata si cum nu am voie niciuna nu vreau nici tocanita
-----
O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 13 s
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
flory_blanca spune:
Legat de concediu de crestere copil sunt obligatorii 42 zile dupa nastere restul zilelor sunt optionale, puteti sa le luati fie inainte fie dupa ce nasteti sau deloc.
Eu am cerut singura clisma la nastere, mi se pare mai ok sa nu stau cu stres ca poate am nevoie cand nasc sau dupa cand ma dor toate alea.
Scap de o grija dupa ca stiu ca nu mai merg la toaleta cateva zile dupa ea. Mie nu mi se pare asa de ingrozitoare.
Bobitza se gasesc mini clisme in farmacii, poti sa iti faci tu inainte acasa. Si pe mine ma bate gandul sa procedez asa de data asta. Si cu pfa-ul poti sa iti iei prenatal?
Paula bine ca ai trecut cu bine peste procedura. Acum urmeaza sa vi si cu rezultatele bune.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
flory_blanca spune:
Vai ce pofta mi-ati facut de o tocanita de cartofi. Numai ca mie imi place cu ardei cu varza care acum sunt exclusi. Ma baloneaza groaznic si sunt si prea sarati. Oricum in ultima vreme am mancat cam mult si cam de toate inclusiv dulciuri asa ca mi-e cam groaza de cantar.
Urmeaza iarasi o perioada de "frunze".
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
doxy spune:
Vai Ama sper ca nu ti-am facut rau cu descrierile mele culinare.
Maitreyi, asta ma intrebam si eu ieri, unde e multlaudata energie de trimestru doi???
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+
Delia_Rodica spune:
eu as manca mancare de varza murata calita cu slanina
viitoare mamica de hocheist 14+
happy_ama spune:
Doxy, stai linistita ca am antrenament. Daca as manca tot ce poftesc cred ca m-as face de 200kg pana la nastere...Asa imi imaginez, oftez, si ma intorc la fripturici la gratar si supe...
Eu cu somnul mi-am mai revenit putin. Doar ca ma trezesc foarte greu dimineata. Si peste zi nu am chef de munca si nici randament...
Happy_Ama 17+
diana_popa27 spune:
Am intrat nu mai sa va salut si sa va urez o zi frumosa!
Paula te asteptam cu vesti!. Ma bucur ca nu a durut si a trecut stresul mare!
Si eu stau tare prost cu energia.. inca o astept dar nu da semne sa apara. In schimb a aparut pofta de mancare spre marea mea disperare.. incerc sa ma controlez sa nu fiu chiar un diavol tazmanian cand vad frigiderul
Ma duc la DR de familie sa imi de si mie concediu.
Felicitari fetelor cu rezultate de la Eco!!!!!
Bobitza inca putin si trec si greturile astea. Sunt urate dar stii ca BB e bine si creste mare.
Si eu incep sa o simt pe micutza in fiecare zi si e tare placut.
Delia si eu salivez ca o nebuna numai cand aud cuv slanina. Nici nu imi place in general dar acum ca e interzisa(nu am anticorpi de totxo) ma termina pofta.
18+
viitoare mamica de
doxy spune:
Apropo de pofte si ciudatenii, ieri cand faceam tocanita mi-am amintit ca am in frigider untura bio (facuta de mine dintr-o bucata de porc de la tara)asa ca am folosit untura la tocanita. Si m-a plesnit pofta dintr-odata, mi-am uns untura pe o chifla si am pus sare si piper peste si am mancat. In sarcina cu Rares mancam paine cu margarina, eu care in mod normal nu pun gura pe asa ceva, nu cumparam niciodata in casa.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+
happy_ama spune:
Diana, foarte draguta similitudinea cu diavolul tazmanian Si eu sufar de "apucaturi" de-astea. Si daca la pranz merg la cantina si mai de mila, mai de sila, mai de rusine ma limitez vrand-nevrand, cand ajung acasa as manca din toate oalele
Happy_Ama 17+