MONTIGNAC (183)...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

adina te inteleg perfect si cu ziua si cu perioada proasta...

hai cheer up..nu mai face tragedii ca mananci mult..eu spuna ca..atat timp cat reusesti sa mananci conform e ok sa ai mai multe mese pe zi (cel putin tu ai vointa sa nu mananci prostii!!! nu ca subsemnata)

uite si la andani o dat o gramada de kg jos si acu incearca sa mai dea...deja are 2sapt de stagnare...si stiu ca e ff stricta si ambitioasa...deci...trebe sa ai rabdare daca ai vointa cel putin

io spun asa...felicitari ca nu ai dat iama in fainoasele alea!!! si cred ca ai facut ff bine ca ai aruncat legumele in tigaie pana faci ceva serios de mancare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Adinag, eu zic ca va functiona daca mai ai un pic de rabdare Despre organizare eu fac cam asa: imi planific din weekend meniul saptamanal asa ca am cina asigurata, la serviciu imi duc de-acasa pachet monti ca altfel as da iama in prostii. Si toata familia mananca monti.

Si eu mai am perioade proaste si de obicei se repara cu o iesire in weekend undeva, gen weekend romantic sau la munte. Sau la un spa



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Puisorul,n-am nici o sansa sa-i determin sa manince exclusiv monti.Voi incerca ,in timp,sa-i determin sa manince macar partial.
Meniul de azi ,in contionuare hiperproteic ,dar sper si monti:
dimineata-cafea,cas
G-2 felii cascaval
prinz-piept rata la cuptor
g-putina brinza cu smintina,ceai ,cafea
cina -2 iaurturi mici,ceai
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns big_boy spune:

Zilele astea cat am tinut post negru (6 la numar) am tot citit despre nutritie. Am ajuns la concluzia ca secretul consta in oferirea organismului a ceea ce are nevoie, in proportiile in care are nevoie.

Ex.
- cred ca mancam prea multe proteine. Laptele de mama, cand bb are nevoie mai mult ca niciodata de ele, contine in jur de 6%.
- mancam prea multe grasimi, ascunse in orice: ulei, carne, etc. De ex cea mai slaba carne are in jur de 50% grasime. Necesarul zilnic e mult mai mic in realitate
- mancam prea putine fructe/legume.

Rezultatul unei alimentatii care nu are legatura cu ceea ce corpul are nevoie? punem pe noi chiar daca "mancam conform".

Sunt un pic confuz, inca nu stiu ce sa mananc ca sa fiu ok. Am de gand sa testez cateva luni o alimentatie Monti in care sa consum la greu fructe/legume. Carne voi manca numai peste (omega plus alte chestii) din cand in cand. Mi-am luat deja un blender super-smecher care face suc f.bun si am trecut la actiune. Mai ramane sa imi iau un blender puternic si un steamer. Pestele am de gand sa il pap numai la conserva sau la steamer. Daca e proaspat (prefer macrou) il voi consuma numai la cuptor.

In 2 vorbe, Monti (nu amestecam prostii) insa oarecum apropiat de ceea ce corpul are nevoie. Vara o sa fie mai usor, din fericire.

PS asta cred eu, si incerc sa vad pe corpul meu. Nu faceti ca mine, fiecare om este diferit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata, neataaaa

si eu am cam dat pe laturi in week end, dar sa zic ca in 80% am fost conforma (vin, covrigei cu tarate, vreo catev bucatele de rahat si jumatate de briosa).

Brandu, pretena mea Carmen face galuste cu faina de naut si cascaval. ff bune!! uite aici [url="http://www.gardaculinara.ro/supa-de-rosii-cu-galuste-de-cascaval/]reteta[/url]. tare tare bune, si ies pufoase!

Liviu, sper ca esti ok.

Adinaaa! lasa supararea ca nu ai de ce. la Ikea puteai manca somon si cu 2-c bucatele de morcov la abur. nu era asa mare abatere. si tine-o tot inainte, e normal sa ai perioade mai slabitoare si altele nu. hahaha ce exprimari am azi!! uite, exemplul lui Ariel

o saptamana buna de tot va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Buna!
Eu va admir enorm pentru ce vointa aveti!
Am vazut ca Andani a dat jos enorm,dar cu o consecventa de invidiat. Andani,cum arata pielea?Presupun ca OK,avind in vedere ritmul foarte bun.
Meniul de azi:
-MD-felii de sunca de curcan
-G-iaurt
-prinz-o conserva de ton
G-putina brinza cu smintina
-Cina-friptura de rata
Saptamina trecuta am dat jos 2,5kg ,din care 1,5 kg ,care le pusesem in weekendul dezastru si probabil s-au dus relativ usor.In fine,rezultatul e bun si tin si saptamina asta asemanator ,incercind sa mai reduc brinza si iaurtul si sa adaug mai multa carne si peste.
Acum am 61 kg.
Din pacate cind am tinut Oschawa si dupa, ajunsesem la 60 kg,apoi mincind haotic le-am mai pus la loc si iar le dau jos acum.....Inteleg ca daca nu ma abtin pe termen lung,degeaba obosesc organismul cu socuri.
Big-boy,succes,dar din experienta mea fructele ingrasa,mai ales ca tu vrei sa le faci suc si scoti astfel fibrele.Incearca sa le maninci ca atare si cred ca si organismul le percepe ca o masa si nu ca o hidratare.
*De ex cea mai slaba carne are in jur de 50% grasime*-asta de unde e?
Daca-i asa atunci brinza are mai putin si ingrasa!
Va doresc o saptamina in care sa slabiti si sa va simtiti bine!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Neatza!

Recunosc ca zilele astea nu am mancat prea conform, iar zilele urmatoare chiar nu stiu cum va fi, ca sunt in Poiana Brasov la Olimpiada, asa ca mananc ce mi se da

LIVIU sa ai grija cu fructele, mai mult de doua pe zi cam ingrasa.

Va pup, o saptamana frumoasa si conforma sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Nu am mai trecut meniul de vineri, parca, sa vad ce imi aduc aminte:
Vineri:
8 - portocala
13:30 - tochitura (carne, branza si ou) si fasole batuta (imi era taaare foame)
17 - un mar
20 - o felie de pizza si una de cozonac (am fost la o aniversare, iar eu nu ma pot abtine daca am in fata )

Sambata
9 - 2 felii de finn crisp (21% fibre) cu almette si ardei
15 - pui cu smantana
19 - friptura cu ardei, castraveti si rosii

Duminica
9:30 - omleta
14:30 - bors cu perisoare si pui cu smantana
20 - o felie de pizza si o clatita

Deci nici eu nu sunt foarte conforma, dar probabil pentru ca am si multe kg in plus si pentru ca portile sunt mult mai mici decat de obicei slabesc in continuare. Azi dimineata aveam 84,2 kg, deci mai putin cu 1 kg decat acum o saptamana. Este un pic cam lent ritmul, dar e important ca se duc kg in jos.

Intrebare: am cumparat gem de fructe de padure pentru diabetici, nu are decat carbohidrati (conform etichetei), adica glucide, nu? Pot sa-l mananc cu feliile de Finn Crisp 21% fibre?

O saptamana cat mai conforma si cat mai usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Salutare
Nu, nu v-am uitat, doar ca am uitat sa spun ca plec in concediu: pana vineri am fost in munti la ski si de vineri bolesc cu gripa. Azi e ceva mai bine, dar ma doare toata carnea de pe mine si mai ales pielea, parca as fi arsa. Aceleasi simtome le are si sora-mea si jumatatea mea (ne-am imbolnavit unul dupa altul).
Singura parte pozitiva e ca am slabit 1 kg, sper sa nu-l pun repede la loc.
Acum raportez 67.3 kg.

La analiza colonului au descoperit ceva crescut cam mare si mi-e cam teama. Au trimis probe de biopsie si astept rezultatele. Azi e sarbatoare in Basel si sunt libera, dar in localitatea unde locuiesc e zi normala de lucru, asa ca merg la doctorul de familie. Nu poate el sa ma ajute cu mult, dar vreau o trimitere la un specialist si macar sa-l intreb ce inseamna asta exact. Cauza este operatia aia mare de acum 2 ani, se pare ca au deranjat intestinul gros si se intampla sa reactioneze asa. Asa ca nu pot sa spun ca am cea mai buna dispozitie posibila...

In rest, in vacanta n-am fost deloc conforma, dar m-am miscat non-stop, asa ca macar nu am luat in greutate.

Adinag, eu nu stiu de paine de tarate, singurele hidrocarburi care le mananc sunt spaghetti cumparate de la magazinul montignac si care-s cumlit de scumpe. Am mai incercat cu faina de soia, dar si acum mi-e greata cand imi amintesc de gust si apoi cantarul arata mai mult, asa c-am lasat-o balta.

Liviu, eu am mancat o data vreo 4 zile numai fructe (inainte de perioada monti) si rezultatul a fost ca m-am ingrasat. Fructe da, dar putine si nedulci pe cat se poate si mai ales intre mese.

Va urez o saptamana buna si cat mai conforma. Revin cand sunt mai fit putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

liviu la fel cum a spus si child si o dietea bazata pe fructe ingrasa...ca doar e zahar..da in forma neprocesata dar totusi...anyways eu cred ca in viata trebuie sa adoptam o dieta care sa tine forever nu una care sa tina pentru 3 luni cat dam jos...deci o dieta diversificata

dulcetica asta cu carnea ca are peste 50% grasime...e normal..din ce credeai ca e facuta carnea?:))..de ce crezi ca pana si cea mai slaba carne(de iepure) cand o pui la fiert sau la cuptor isi lasa ulei? un lucru imi aduc bine aminte si acum..in liceu profa de biologie mereu spunea...ne nastem si murim cu acelasi nr de celule grase numai ca prin dieta necorespunzatoare celulel astea grase nu ca se inmultesc dar isi maresc volumul...ca un balon pe care-l umfli

andrea nu te consola cu faptul ca ai de unde da jos si asa poti sa mai calci stramb...ca la un moment dat nu o sa mai tina nici asta..de fapt nu o sa mai tina nimic ca induci in eroare organismul..nici el nu o sa mai stie ce e bine si cum e bine

roxana sar'na de reteta de galuste...desi e prea tarziu ca deja le-am facut pe alea de gris...

lorelei think pozitive...nu te ambala inainte sa stii vreo ceva sigur si nici nu gandi aiurea in avans...ca nu faci decat sa te stresezi( si sa te ingrasi)

Mergi la inceput