Ghiocei martie-aprilie2009 *457*Alaturi de IULIA!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Novus, e minunat siteul recomandat de tine. Acum descarc cu spor. Mai ales ca am gasit si pachet cu CArs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

M-am apucat sa caut fise pe net , am dat peste site-ul asta are multe faine http://www.1plus1plus1equals1.com/PreschoolPacks.html

Daca mai aveti site-uri de unde le descarcati, dati-mi de stire ca pana gasesc eu caiete cred ca mai dureaza

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Noi avem fise "de-a gata" de la Gama. Scuze ca ma repet ca o moara stricata dar sint chiar faine.

Mergi la inceput

Ian nu stie/nu vrea sa faca puzzle.
Si nu coloreaza in contur. Pe mine ma amuza ca fircaleshte a la grande si ma intreaba: e corect, mama? Eu, bineinteles, il laud. Cred ca si aici ma moshteneste: sint complet pe dinafara la "finetzuri". Imi aduc aminte ca, in timpul stagiului in Franta, m-a rugat responsabilul de stagiu sa fac legitimatii noi pentru toto angajatii. Au fost minunate ca si design dar le-am taiat ingrozitor de strimb (desi m-am folosit de liniar si cutter); partea nasoala e ca, la fel ca si Ian, eu le vedeam...corecte In final, a trebui sa le mai imprim o data si le-a taiat altcineva

Mergi la inceput

Denisa, iti multumesc de incurajari, mai ales ca, imi imaginez ca, de-acum, te-ai convins ca sint "putin"...paranoica
Mai mult decit ne-mincatul (sau mincatul putin cu care sint absolur relax) ma ingrijoreaza refuzul de a gusta/testa orice chestie noua.

Si, in caz ca ar mai trebui sa precizez, consider ca am cel mai grozav baiat din lume. Lucru pe care i-l si spun, de altfel. Zilnic. Multizilnic, mai exact.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

novusel - imi pare rau de aventura lui pisi
din experienta mea mai mult decat recenta(bronsita+sinuzita, stand in casa) am inceput sa iau antibiotice si dupa a doua tura deja incepusem sa-mi simt stomacul si celelalte organe interne
cum am inceput sa iau eubiotics, cum au disparut toate simtomele
si uite-ma acum in a 14 zi de antibiotice, ca o floricica, fara dureri de stomac+burta, fara diaree

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapreda, nici Ada nu gusta nimic nou, nici macar daca ii spun ca e dulce, e conservatoare, aici cred ca ma mosteneste putin, in principiu la mancare si eu sunt reticenta la gusturi noi si trebuie sa miros tot

Gianina, nu stiu ce sa zic, eu cred ca el are ceva probelem cu stomacul ,musai sa-l duc la un control dupa ce isi revine pt ca e prea sensibilicos, imediat se baloneaza si ii pica greu ce mananca, deh eu zic ca astea sunt urmele sarmalelor si altor mancari de gen din proaspata copilarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

De dimineata caut intruna articole de petrecere, decoratiuni, ceva !!!! cu garfield. Mi s-a aplecat de atata mickey si cars - scuze amatorilor :)!

Stiu ca ii pot comanda un tort decorat asa....cu personaje care sa sper sa semene. O sa iau legatura cu o imprimerie sa vad daca si ce imi poate face ca decoratiuni. Preferam sa gasesc "de-a gata" dar....mai caut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Ian nu stie/nu vrea sa faca puzzle.
Si nu coloreaza in contur. Pe mine ma amuza ca fircaleshte a la grande si ma intreaba: e corect, mama? Eu, bineinteles, il laud. Cred ca si aici ma moshteneste: sint complet pe dinafara la "finetzuri". Imi aduc aminte ca, in timpul stagiului in Franta, m-a rugat responsabilul de stagiu sa fac legitimatii noi pentru toto angajatii. Au fost minunate ca si design dar le-am taiat ingrozitor de strimb (desi m-am folosit de liniar si cutter); partea nasoala e ca, la fel ca si Ian, eu le vedeam...corecte In final, a trebui sa le mai imprim o data si le-a taiat altcineva

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Ce cuscra, asta-i sora geamana, nu cuscra!:)))

Mergi la inceput

Cu mancarurile noi...pt Sophia sunt WEIKA!! ("ueica"sau "veica", depinde de chef, uneori:"ue-ca!!" este interjectia pentru exprimarea celui mai profund dezgust:))) Deci ea nici nu vrea sa guste (orice, mancare gatita, fruct) doar ce arunca o privire si declara:"weika!" Cat kaki, litchi si alte cele am tot mancat incercand sa-i prezint fructe cat mai variate..:))) In afara de banana- rar si f. f. rar mar nu accepta niciun fruct. A, ieri a mancat rodie, numa ca a vazut ca prea mananc cu pofta:))
Dar ea are fixatii si la imbracaminte noua: ORICE e nou trebuie sa-i prezint cu mare entuziasm, sa-i spun ca e "cadou" si oricum 15 minute fuge si striga ca nu-i plac si nu le vrea, le ingramadeste in dulap...apoi le cere cu insistentza:)) Are haine pe care le refuza constat cateva saptamani (pijamale, sosete, bluze, rochii) zici ca ii repugna, urla cand le vede, apoi brusc cand eu uit de ele i se pune pata, le ia si nu le-ar mai da jos:)))

Mergi la inceput

Sa va povestesc o faza pe care mi-a relatat-o huzband; merge cu Phiphi la soacra, pe scara iese o baba cu care acum e amica Phi (cand era mai mica urla cand ii adresau un cuvant, izbucnea in plans:))) Mno, iese baba, Phi ii zambeste sfios dar ghidus, baba:"da sa pup manutza!" Huzband a vazut ca Phi capata o mutra disperata, de animal incoltit dar care nu indrazneste sa protesteze:)) Ii ia batranica manutza si i-o pupa, n-apuca sa si-o retraga ca Phiphi striga:"WEIKA!!" si-si sterge dezgustata mana de maneca femeii:))

Mergi la inceput