Ghiocei martie-aprilie2009 *457*Alaturi de IULIA!
Raspunsuri - Pagina 9
Floric spune:
Novus, e minunat siteul recomandat de tine. Acum descarc cu spor. Mai ales ca am gasit si pachet cu CArs.
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus M-am apucat sa caut fise pe net Daca mai aveti site-uri de unde le descarcati, dati-mi de stire ca pana gasesc eu caiete cred ca mai dureaza Mami lui Alexandra (03.03.09) |
Noi avem fise "de-a gata" de la Gama. Scuze ca ma repet ca o moara stricata dar sint chiar faine.

inapreda spune:
Ian nu stie/nu vrea sa faca puzzle.
Si nu coloreaza in contur. Pe mine ma amuza ca fircaleshte a la grande si ma intreaba: e corect, mama? Eu, bineinteles, il laud. Cred ca si aici ma moshteneste: sint complet pe dinafara la "finetzuri". Imi aduc aminte ca, in timpul stagiului in Franta, m-a rugat responsabilul de stagiu sa fac legitimatii noi pentru toto angajatii. Au fost minunate ca si design dar le-am taiat ingrozitor de strimb (desi m-am folosit de liniar si cutter); partea nasoala e ca, la fel ca si Ian, eu le vedeam...corecte
In final, a trebui sa le mai imprim o data si le-a taiat altcineva ![]()
inapreda spune:
Denisa, iti multumesc de incurajari, mai ales ca, imi imaginez ca, de-acum, te-ai convins ca sint "putin"...paranoica ![]()
Mai mult decit ne-mincatul (sau mincatul putin cu care sint absolur relax) ma ingrijoreaza refuzul de a gusta/testa orice chestie noua.
Si, in caz ca ar mai trebui sa precizez, consider ca am cel mai grozav baiat din lume. Lucru pe care i-l si spun, de altfel. Zilnic. Multizilnic, mai exact. 
Gianina34 spune:
novusel - imi pare rau de aventura lui pisi
din experienta mea mai mult decat recenta
(bronsita+sinuzita, stand in casa
) am inceput sa iau antibiotice si dupa a doua tura deja incepusem sa-mi simt stomacul si celelalte organe interne
cum am inceput sa iau eubiotics, cum au disparut toate simtomele
si uite-ma acum in a 14 zi de antibiotice, ca o floricica, fara dureri de stomac+burta, fara diaree
novus spune:
Inapreda, nici Ada nu gusta nimic nou, nici macar daca ii spun ca e dulce, e conservatoare, aici cred ca ma mosteneste putin, in principiu la mancare si eu sunt reticenta la gusturi noi si trebuie sa miros tot ![]()
Gianina, nu stiu ce sa zic, eu cred ca el are ceva probelem cu stomacul ,musai sa-l duc la un control dupa ce isi revine pt ca e prea sensibilicos, imediat se baloneaza si ii pica greu ce mananca, deh eu zic ca astea sunt urmele sarmalelor si altor mancari de gen din proaspata copilarie
pisigri spune:
De dimineata caut intruna articole de petrecere, decoratiuni, ceva !!!! cu garfield. Mi s-a aplecat de atata mickey si cars - scuze amatorilor :)!
Stiu ca ii pot comanda un tort decorat asa....cu personaje care sa sper sa semene. O sa iau legatura cu o imprimerie sa vad daca si ce imi poate face ca decoratiuni. Preferam sa gasesc "de-a gata" dar....mai caut
Ilinca_M. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Ian nu stie/nu vrea sa faca puzzle. Si nu coloreaza in contur. Pe mine ma amuza ca fircaleshte a la grande si ma intreaba: e corect, mama? Eu, bineinteles, il laud. Cred ca si aici ma moshteneste: sint complet pe dinafara la "finetzuri". Imi aduc aminte ca, in timpul stagiului in Franta, m-a rugat responsabilul de stagiu sa fac legitimatii noi pentru toto angajatii. Au fost minunate ca si design dar le-am taiat ingrozitor de strimb (desi m-am folosit de liniar si cutter); partea nasoala e ca, la fel ca si Ian, eu le vedeam...corecte "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |

Ce cuscra, asta-i sora geamana, nu cuscra!:)))
Ilinca_M. spune:
Cu mancarurile noi...pt Sophia sunt WEIKA!! ("ueica"sau "veica", depinde de chef, uneori:"ue-ca!!" este interjectia pentru exprimarea celui mai profund dezgust:))) Deci ea nici nu vrea sa guste (orice, mancare gatita, fruct) doar ce arunca o privire si declara:"weika!" Cat kaki, litchi si alte cele am tot mancat incercand sa-i prezint fructe cat mai variate..:))) In afara de banana- rar si f. f. rar mar nu accepta niciun fruct. A, ieri a mancat rodie, numa ca a vazut ca prea mananc cu pofta:))
Dar ea are fixatii si la imbracaminte noua: ORICE e nou trebuie sa-i prezint cu mare entuziasm, sa-i spun ca e "cadou" si oricum 15 minute fuge si striga ca nu-i plac si nu le vrea, le ingramadeste in dulap...apoi le cere cu insistentza:)) Are haine pe care le refuza constat cateva saptamani (pijamale, sosete, bluze, rochii) zici ca ii repugna, urla cand le vede, apoi brusc cand eu uit de ele i se pune pata, le ia si nu le-ar mai da jos:)))
Ilinca_M. spune:
Sa va povestesc o faza pe care mi-a relatat-o huzband; merge cu Phiphi la soacra, pe scara iese o baba cu care acum e amica Phi (cand era mai mica urla cand ii adresau un cuvant, izbucnea in plans:))) Mno, iese baba, Phi ii zambeste sfios dar ghidus, baba:"da sa pup manutza!" Huzband a vazut ca Phi capata o mutra disperata, de animal incoltit dar care nu indrazneste sa protesteze:)) Ii ia batranica manutza si i-o pupa, n-apuca sa si-o retraga ca Phiphi striga:"WEIKA!!" si-si sterge dezgustata mana de maneca femeii:))