Ghiocei martie-aprilie2009 *457*Alaturi de IULIA!
Raspunsuri - Pagina 4
simonapro spune:
Felicitari, Mada! Bine ai venit pe lume bebe Victor, sa fie sanatos si fericit intreaga viata
http://iulia-elena.blogspot.ro/
Gianina34 spune:
o ploaie de pupicuri bebelui Victor si mamicii aferente
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 o ploaie de pupicuri bebelui Victor si mamicii aferente Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 3 anisori |
Finalmente!!!!!
Da' unde-ai fost? De ce te-ai...ascuns atita amar de vreme? Nu stii ca ne e dor de tine?
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui Gianina34 o ploaie de pupicuri bebelui Victor si mamicii aferente Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 3 anisori |
No, uite, trebuie sa se nasca un copil sa mai apara Geanina!! Sper ca mai treci pe la noi inainte sa-i vina randul lui bebe-shtrumf!!
Gianina34 spune:
offff, tare dor mi-a mai fost de voi
am avut o perioada putin spus agitata, dar de acum gata (sper) sunt prezenta la datorie
mai am de pupacit un bebelus proaspat pisicoantogri
acum sunt pe fuga dar de maine dimineata, nu mai scapati de mine
P.S. asa-i ca se simte iubirea in aer?
am primit o invitatie ultra-mega pentru valentine's day si am intrat deja in atmosfera
nu simt decat miros de trandafiri si fluturi in stomac
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori
inapreda spune:
Tocmai am terminat de rezolvat exercitii intr-un caiet de activitati. Urmeaza sa ne jucam cu popicele. Ian, in timp ce aranjeaza creioanele colorate:
-Bye, bye carte!
-Ian, la carte in engleza i se spune "book"
-Nu, mama. "buc" inseamna cur!
Floric spune:
Cat adevar pe Ian.
am primit comanda de la Rares ca ar vrea sa fie Jack don Tara piratilor. Degeaba am insistat eu pe bucatar ca nu am avut sanse. Deci,,,s-a votat.
Floric spune:
Acesta este personajul daca mai trebuia vreo prezentare http://heresthediehl.wordpress.com/2012/06/26/walt-disney-world-hollywood-studios/dsc02666/
inapreda spune:
citat din mesajul lui Floric Acesta este personajul daca mai trebuia vreo prezentare http://heresthediehl.wordpress.com/2012/06/26/walt-disney-world-hollywood-studios/dsc02666/ Poze Raru Poze noi IULIA va invinge CANCERUL Rares Rarisel cel mai frumusel |
F. bine ca ai pus link pentru ca habar nu aveam cine e si cu ce se maninca a lui costumatie. Sper ca vei pune poze cu sosia lui.
novus spune:
Neata !!!
Acum ca Mada e ocupata dau eu cafeaua, sper sa-i simta aroma si Gianina si sa vina rapid la o poveste ca sigur are multe de povestit
Mada, cum se simte Victor ? e un frumusel si un grasunel pupabil, abia astept sa-l cunosc live !! Pisi aseara deja isi facea planuri cand ne vedem
Inapreda, ca tare e Ian !! scot copiii astia niste replici de pici pe spate
Floric, nici mie nu mi-e cunoscut personajul ales de Rares , din ce poveste e ?
Astept poze cu Jack al nostru costumat