Ghiocei martie-aprilie2009 *457*Alaturi de IULIA!
Raspunsuri - Pagina 12
Floric spune:
Eu inchid eu deschid.
Neatza! La noi e o vreme de stai numa in fundul patului. Spre rusinea mea nici la biserica nu am fost. Oare ma iarta Doamne Doamne pentru lenevire?![]()
Va las https://www.facebook.com/media/set/?set=a.565259353492117.130059.100000241730173&type=1 pentru delectare.
Floric spune:
Deci...rectific. Eu inchid, eu deschid eu constat.![]()
Sunt convinsa ca e vrei problema la server. Nu pot crede ca nici o fata nu a intrat azi.
silvi8 spune:
salutare!
Crina e bine, de vineri chiar foarte bine asa ca azi e la gradi. am fost de dimineata la dr si ne-a dat scutire pentru saptamana trecuta si aviz pentru reintrare in colectivitate.
in week-end am fost la tara la bunici. Crina s-a jucat cu cainii chiar daca a plouat, si s-a murdarit de noroi pana la gat. a venit si finuta in vizita si au pictat, au colorat.
multumesc pentru fise. am scos si ei la imprimanta acum de dimineata o serie. sunt asemanatoare cu cele de la gradi. sper sa ii placa.
o saptamana minunata!
denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Daca ai chef/disponibiloitate emotionala, povesteste-=ne despre oscilatii, poate punem umarul sa gasesti curba ascendenta ![]() |
Acum sunt bine!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa si
Victor-Cristian
Gianina34 spune:
silvi - ce bine ca a trecut si acum e sanatoasa
cred ca a fost tare fericita la balaceala in noroi![]()

noi am fost la film aseara si cand am iesit era ceva zapada asezata, mai ales pe masini, suficienta cat sa ne bulgarim nitel![]()

Gianina34 spune:
floricule - de-abia astept sa-l vad pe jack
mi-am adus aminte sa pupacesc putin si familia de pisicoate a lui magdi; tare mi-a placut cum a povestit ce urma sa se petreaca la operatiunea carnavalul
Gianina34 spune:
acum vin si cu raportul la prajitura ce v-am prezentat-o saptamana trecuta - a iesit tare-tare buna
m-a cam incurcat coptul foilor de bezea (mi-a luat ceva mai mult timp decat anticipasem asa ca acum astept un eveniment important sa am curaj si timp sa o reproduc din nou; poate craciunul
)
oricum , o recomand din toata inima