Ghiocei martie-aprilie2009 *457*Alaturi de IULIA!
Raspunsuri - Pagina 12
Floric spune:
Eu inchid eu deschid.
Neatza! La noi e o vreme de stai numa in fundul patului. Spre rusinea mea nici la biserica nu am fost. Oare ma iarta Doamne Doamne pentru lenevire?
Va las https://www.facebook.com/media/set/?set=a.565259353492117.130059.100000241730173&type=1 pentru delectare.
Floric spune:
Deci...rectific. Eu inchid, eu deschid eu constat.
Sunt convinsa ca e vrei problema la server. Nu pot crede ca nici o fata nu a intrat azi.
silvi8 spune:
salutare!
Crina e bine, de vineri chiar foarte bine asa ca azi e la gradi. am fost de dimineata la dr si ne-a dat scutire pentru saptamana trecuta si aviz pentru reintrare in colectivitate.
in week-end am fost la tara la bunici. Crina s-a jucat cu cainii chiar daca a plouat, si s-a murdarit de noroi pana la gat. a venit si finuta in vizita si au pictat, au colorat.
multumesc pentru fise. am scos si ei la imprimanta acum de dimineata o serie. sunt asemanatoare cu cele de la gradi. sper sa ii placa.
o saptamana minunata!
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Daca ai chef/disponibiloitate emotionala, povesteste-=ne despre oscilatii, poate punem umarul sa gasesti curba ascendenta |
Acum sunt bine! Oscilatia era fizica... adik ba eram super-ok si-mi vedeam de treaba, ba oboseam si abia reuseam sa ma ridic, ca un gandac picat pe spate. La Adela m-am recuperat in 2zile... acum mi-a luat 4, dar sunt bine acum! Ne-am intrat in programul normal de functionare.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa si Victor-Cristian
Gianina34 spune:
silvi - ce bine ca a trecut si acum e sanatoasa
cred ca a fost tare fericita la balaceala in noroi
noi am fost la film aseara si cand am iesit era ceva zapada asezata, mai ales pe masini, suficienta cat sa ne bulgarim nitel
Gianina34 spune:
floricule - de-abia astept sa-l vad pe jack
mi-am adus aminte sa pupacesc putin si familia de pisicoate a lui magdi; tare mi-a placut cum a povestit ce urma sa se petreaca la operatiunea carnavalul
Gianina34 spune:
acum vin si cu raportul la prajitura ce v-am prezentat-o saptamana trecuta - a iesit tare-tare buna
m-a cam incurcat coptul foilor de bezea (mi-a luat ceva mai mult timp decat anticipasem asa ca acum astept un eveniment important sa am curaj si timp sa o reproduc din nou; poate craciunul)
oricum , o recomand din toata inima