Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~32~
Raspunsuri - Pagina 20
duduta190578 spune:
Buna dimineata fetelor,beau cafeluta cu voi apoi plec la medicul de familie,la controlul lunar.
Monik,sa poarte sanatoasa hainutele.
Si noi am inceput sa facem pregatirilepentru cel mic,pentru Andreea a facut sotul un pat,iar ieri a inceput diste dulapuri suspendate unde sa-i pun hainutele celui mic,chiar nu mai aveam loc in dulapurile noastre.
Lista e facuta cu tot ce am de cumparat,stiu exact ce-mi trebuie,si stiu ce am de la fata.
Vreau sa iau de la sfarsitul lui medical,iar in jur de 15 martie sa intru in prenatal,trebuie sa mai fac calcule,dar in general cred ca asa procedez.
V-as gasit nasi pentru bebelusi?Noi asteptam un raspuns.
Cumetrii faceti toate la restaurant?Noi am vrea sa facem acasa,la tara,ca tot va fi vara si cald afara,invitati prea multi nu avem,ca i-am mai chemat la fata.Daca mai e cineva care vrea sa faca acasa,poate ne gandim la niste meniuri.
Va pup,o zi buna tuturor.
25+
Madd11ee spune:
Ralu, intru si eu acum sa vad pozitele..:)
Legat de babymoon, si eu vreau la fel..
20+
cita_ralu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui duduta190578 Buna dimineata fetelor,beau cafeluta cu voi apoi plec la medicul de familie,la controlul lunar. Monik,sa poarte sanatoasa hainutele. Si noi am inceput sa facem pregatirilepentru cel mic,pentru Andreea a facut sotul un pat,iar ieri a inceput diste dulapuri suspendate unde sa-i pun hainutele celui mic,chiar nu mai aveam loc in dulapurile noastre. Lista e facuta cu tot ce am de cumparat,stiu exact ce-mi trebuie,si stiu ce am de la fata. Vreau sa iau de la sfarsitul lui medical,iar in jur de 15 martie sa intru in prenatal,trebuie sa mai fac calcule,dar in general cred ca asa procedez. V-as gasit nasi pentru bebelusi?Noi asteptam un raspuns. Cumetrii faceti toate la restaurant?Noi am vrea sa facem acasa,la tara,ca tot va fi vara si cald afara,invitati prea multi nu avem,ca i-am mai chemat la fata.Daca mai e cineva care vrea sa faca acasa,poate ne gandim la niste meniuri. Va pup,o zi buna tuturor. 25+ |
Nasi avem, nasi de nunta , cum ziceam nasa este si ea gravi si va naste la o luna dupa mine, o vom astepta cu drag si vom decide data impreuna cand va fi botezul flacaului .
Noi vom face in familie acasa, ai mei stau la tara iar gasca noastra este inebunita dupa mese cu bunatati de la tara (slaninute, sorici ) eu nu sunt adepta cu restaurant si meniu ca la nunta.
22 + Matei Alexandru
Iris1211 spune:
Am uitat sa va spun ca ieri am fost la Kaufland si am gasit pe rafturile alea dinainte de case cu "ultimele bucati" pernuta umpluta cu samburi de cirese - care se incalzeste la microunde si se pune pe burtica bebelului cand are colici.
Erau 3 modele (pui, masinuta si luna parca), se vindeau ca perna decor cu 2 lei si ceva, chiar daca pe ambalaj scria cum se incalzeste si la ce se foloseste.
happy 25 + cu
mcoca spune:
Iris, 2 lei wow. Eu am vazut pe net aici cu 20 de euro . Ii tot zic la mama sa caute, dar pe unde a intrebat s-au uitat aia la ea ca la masini straine.
Vicky, Printzesone and BB (27+)