Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~32~
Raspunsuri - Pagina 18
Iris1211 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Cosmy
|
Dragelor, nu va mai enervati ca oricum nu am ce face. Persoana respectiva este bine infipta acolo unde este si m-as lupta cu morile de vant.
Aveti perfecta dreptate, stiu asta, dar...
happy 25 + cu
mcoca spune:
iris, din pacate nu ai ce-i face.
Acum 10 ani, eram doctorand la zi (deci angajata) la Universitatea din Tm. Daca va puteti inchipui ca nu ni se plateau nici sanatatea nici pensia din salariu. Le plateau dupa 4 ani, cand terminam. Daca aveam nevoie intre timp de sanatate eram in pom si pomul in aer. Ce m-am mai luptat cu ei, si nimic mai. Am ajuns la rector si ala mi-a zis : ca pe fe vremea lui doctoranzii faceau cercetare cu burta goala, ce-s cu mofturile alea.
Vicky, Printzesone and BB (27+)
Madd11ee spune:
Ooh, doamne..Ce nebunie e..Din pacate sunt putine locuri in Ro unde se mai respecta legea..si unde angajatul este tratat bine..in rest, se fac mari nedreptati..
Incearca sa folosesti varianta data de Cosmy, poate asa o sa accepte..
PS Am pus si eu poze cu tentativa mea de burtica pe picasa.. Macar e acolo si o vad chiar daca nu e mare..
20+
flory_blanca spune:
ce stiti despre produsele din soia gen tofu lapte etc sunt ok in sarcina? sau sosul de soia . ca eu imi amintesc ceva cu prea multi hormoni ca nu e bine. as vrea sa inlocuiesc lactatele ca se pare ca imi dau ceva alergie si alte idei nu am. oricum sunt in pana de idei cu papa.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
flafi spune:
Madi in cele mai multe cazuri acele nedreptati sunt facute chiar de ceialalti angajati, nu de angajator in sine.
In cazul de fata doamna de la HR probabil e doar o doamna comoda care asa considera ea ca e legea si nu vine nimeni sa ii explice ei cum e mai bine.
Imi aduc aminte o situatie de acum cativa ani cand o colega a primit CO-ul cand a revenit la servi dupa CIC. Nici ei nu ii calculasera CO inainte ca asa au sustinut cele de la HR.
Acum de unde sa stie angajatorii toate legile sau sefii, iau de buna ce zice HRita.
Cred ca acel CO oricum ti-l va calcula la un moment dat, eventual cand te intorci, dar daca doamna considera ca asa e legea cum zice ea, nu prea ai ce face. Singura varianta ar fi sa porti discutii cu sefii, dar aici depinde de tine cat de mult vrei sa insisti pt ca acea doamna nu se va lasa usor.
27+ cu Vlad Alexandru
flafi spune:
Madi esti tare dragalasa in poza si evident super-SF.
Sa luam partea amuzanta: o sa le poti spune (dupa ce nasti) celor gravide si burtoase " vai draga ce imensa esti, eu cand eram in x luni nici nu se vedea"
Parerea mea este sa te bucuri ca bebele e bine si sa te gandesti ca are loc cat ii trebuie lui si cand va avea nevoie de mai mult spatiu isi va lua cu siguranta .
27+ cu Vlad Alexandru
mcoca spune:
Flory, de ce vrei sa inlocieste laptele de vaca cu ceva? Daca simti ca nu-o ok, il scoti si gata ... fara sa il inlociesti cu soya. DAca chiar vrei asta, se gaseste lapte de orez, de migdale, de ovaz. Eu din astea ii dau la a mica de un an.
Vicky, Printzesone and BB (27+)
Miche spune:
Exact asa eram si eu! Ma bucur sa vad ca nu eram singura !
Citat: |
citat din mesajul lui sorinacicos Vio, si eu am avut f mult lapte dar la mine curgea siroaie. Nici cu tampoanele de sani nu rezolvam problema. Cand plecam undeva trebuia sa imi iau cateva bluze cu mine ca altfel eram de toata minunea. Cand alaptam, dintr-un san papa bebe iar din celalalt curgea in voie (deobicei intr-o cana). Dar organismul fiecareia dintre noi reactioneaza diferit. Ba mai mult, la aceasi femeie doua sarcini nu sunt identice una cu alta ... Asa ca orice e posibil. mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 24+ Carla Denisa |
flory_blanca spune:
Vicky vreau sa inlocuiesc laptele pt ca am perioade cand fac alergie la cazeina si acum se pare ca e una din ele, iar eu manac foarte multe lactate. Nici nu stiu cum o sa mai ies la baie fara iaurt cu tarate dimineata, iar la meniuri sunt varza daca nu am lactate parca mi se blocheaza inspiratia si nu mai stiu ce sa mananc.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
fluturashhh spune:
Buna de dimineata .Foarte de dimineata.Se pare ca eu-s cu datul cafelei azi.Micutza m-a lasat sa dorm, dar m-am trezit ca nu ma puteam intoarce pe cealalta parte si de adormit la loc nici gand.Apoi am inceput sa ma ingrijorez ca ieri n-a facut decat foarte putin bumtzi bumtzi, dupa care au inceput gandurile rele.A inceput sa miste dupa mica noastra discutie , dar tot ingrijorata sunt.Sper sa-mi treaca.
21+ Ingrid Maria
[url="http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]"