Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~32~
Raspunsuri - Pagina 15
flory_blanca spune:
Iris eu cu pompa manuala nu am scos nici doua picaturi. A fost sfanta cea electrica.Am avut-o pe cea de la Avent.Ma bucur ca totul e in regula cu bb, asa stai si tu linistita. E asa o usurare cand ai incredere in dr tau.
Emyly pt tuse siropul de brad sau jneapan e foarte bun. Eu asa m-am vindecat repede. S-a dus toata tusea.
Monik nu vreau sa te sperii dar si la mine a fost la fel ca la cumnata ta, am folosit mult pompa dar la inceput pana s-au desfundat canalele m-a masat sotul meu de mi-au iesit ochii din cap de durere, altfel faceam mastita. Eu cu pompa doar nu am reusit pana nu a desfundat el la mana canalele, si oricum si la pompa e dureros cand sunt infundate. Cel putin la mine.
Eu si acum folosesc la N. batista bebelusului. De cand am scos-o din spital am folosit-o cu succes, altceva la noi nu a functionat. Nu o aspir imediat ce are muci dar nici nu o las mult cu ei pt ca am facut greseala asta o data , am zis ca sunt doar muci, nu avea alte simptome si i s-au suprainfectat de am ajuns la injectii cu ea. Aparat de aerosoli am dar nu am folosit niciodata pt ca pediatrule mai clasic si nu mi-a dat tratament pt care sa il pot folosi cu aparatul si nu i-am dat de capul meu. Asa ca sta frumos in dulap aparatul.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
mcoca spune:
Vio, sunt de acord cu tine, ca exista exceptii . De ex, nu credeam ca un bb poate sa refuze sanul, asta de la inceput. Ei finuta mea cum vedea sanul incepea sa urle. Asta de la nastere, fara sa cunoasca bibe. Se lupta maica-sa cu ea juma de ora sa o mufeze. Dupa o saptama de astfel de chin, merg la cantarit, si pitica luase in greutate ... 90g. A fost cu ea la consilieri in alaptat, le-au intors aia pe toate partile si au zis ca si cand sta la san, nu suge cum trebuie. Nu-i placea si pace. Tot a incercat. asa ca acum se mulge. Na, si a fost bebe mare, de 3,5 kg, nu puteai sa zici ca nu are forta.
Sorina , idem.
Vicky, Printzesone and BB (27+)
sorinacicos spune:
Am si eu o intrebare: cat de necesari sunt acei ciorapi speciali pentru cand voi merge cu avionul? Si cat de stramti sunt la burta? Eu nu suport pantalonii peste burta, nici pe cei de gravida. Ma tot intreb daca sa imi cumpar acei ciorapi speciali sau nu.
mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 24+ Carla Denisa
mcoca spune:
Iris, m-am bucurat mult aseara cand am citit vestile cele buna. MA bucur mult ca bb e bine, si ca tu te-ai linistit .
Vicky, Printzesone and BB (27+)
Kabecka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca Vio, sunt de acord cu tine, ca exista exceptii . De ex, nu credeam ca un bb poate sa refuze sanul, asta de la inceput. Ei finuta mea cum vedea sanul incepea sa urle. Asta de la nastere, fara sa cunoasca bibe. Se lupta maica-sa cu ea juma de ora sa o mufeze. Dupa o saptama de astfel de chin, merg la cantarit, si pitica luase in greutate ... 90g. A fost cu ea la consilieri in alaptat, le-au intors aia pe toate partile si au zis ca si cand sta la san, nu suge cum trebuie. Nu-i placea si pace. Tot a incercat. asa ca acum se mulge. Na, si a fost bebe mare, de 3,5 kg, nu puteai sa zici ca nu are forta. Sorina , idem. Vicky, Printzesone and BB (27+) |
Asta n-as fi crezut nici eu ca se poate.
Cred ca e foarte frustrant.
flafi spune:
rugaminte raspuns urgent!!!
Tocmai am constatat ca imi curge ceva zeama din sani. E normal? Sau ma apuc sa fac un atac de panica si ma duc la doctor?
27+ cu Vlad Alexandru
VIOIKA76 spune:
Asta e de groaza ce spui Vicky,e chiar aiurea rau sa ai lapte garla si sa nu vrea bebe.Doamne fereste !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum26+
Kabecka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flafi rugaminte raspuns urgent!!! Tocmai am constatat ca imi curge ceva zeama din sani. E normal? Sau ma apuc sa fac un atac de panica si ma duc la doctor? 27+ cu Vlad Alexandru |
e nooormal. Si eu am patit intr-o seara, m-am patat pe tricou.
Incepe sa se produca colostrul, daca nu ma insel.
VIOIKA76 spune:
Flafi stai linistita ,e de bine !
Se pregatesc sanii de alaptare.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum26+
Hellie spune:
Flafi, iti pot spune ca prietena mea cea mai buna, la prima sarcina a patit exact ca tine: pe la 5-6 luni a inceput sa ii curga sanii si a innebunit efectiv. S-a dus la ginecologul ei care a inceput sa rada si i-a spus sa se bucure pentru ca ce i se intampla e inceputul lactatiei. Si a avut dreptate omul: prietena a nascut prin cezariana si a avut lapte din secunda doi.
Ea este acum la a doua sarcina (in 2 saptamani naste) si i s-a instalat iar lactatia...cam acum o luna.
Si eu gasesc in fiecare zi in varful sfarcului un lichid inchegat alb (nu ma ud inca, dar exista acolo in fiecare zi), de aceea ma astept sa patesc si eu ce patesti tu.
Din experienta prietenei mele, asadar, eu zic ca e motiv de bucurie ce patesti acum. Dar sa vedem ce zic si fetele cu experienta.
Pup!
20+