Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (22)
Raspunsuri - Pagina 7
flory_blanca spune:
Amalia in cazul tau viata bate filmul. Foarte frumoasa povestea ta.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
paula_m spune:
Neata
Eu iar am de comentat. Sincer, nu inteleg oamenii care fac copii, daca stiu ca nu isi permit macar strictul necesar pt ei?! Eu am facut copii, cand am stiut ca am posibilitatea sa-i ofer ceea ce cred eu ca are nevoie. Un copil e greu de crescut, nu poti sa-l faci si apoi sa te gandesti ca am sa ma descurc eu cum pot!! Si in plus familiile astea "sarace" nu se opresc la a chinui doar un sufletel nevinovat, toarna plozi an de an. Mi-e mila de mor de bietii copii, ca sunt nevinovati si platesc prostia parintilor.
Flory, ma bucur pt vestile bune.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 16+
Am implinit doi anisori!!!
poze
Delia_Rodica spune:
Buna dimineata
Flory ma bucur pt vestea buna, iti doresc ca totul sa decurga normal de acu
M-ati socat cu cheltuielile la care ati ajuns unele. Dar stiti, vorba aia, te intinzi cat ti-e plapuma. Eu inteleg si fetele care au costuri ridicate, pt ca au si alte riscuri de sarcina si din pacate nu e placerea voastra sa aveti aceste costuri, dar ce nu facem pt bebeii nostri. Cred ca fiecare cheltuie in functie de necesitate, fie ca ne place sau nu. Eu din fericire nu am ajuns la asa sume, cred ca am cheltuit pana in 1000 lei cu tot cu haine (am eu o lista cu toate cheltuielile si cele marunte)
Va doresc un sfarsit de saptamana minunat si linistit
viitoare mamica de hocheist 14+
Mony08 spune:
Neatza fetele
Flory ma bucur sa aud ca ai numai vesti bune
Paula iti spun un lucru,degeaba ne gandim noi ca facem un copil doar atunci cand avem ce sa-i oferim. Sti cum e vorba aia,nu sti ce este maine,mai ales peste cativa ani. Azi poate ai sa-i oferi totul ,maine poate nu mai ai nimic.
Eu cred ca si acele mamici sarace isi doresc sa aibe un copil,la fel cum ne dorim si noi.
Si ce am mai observat eu,ca acei copii saraci sunt de multe ori mult mai respctosi,mai cuminti si mai recunoscatori fata de copii care au de toate.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 17+
Mony08 spune:
Si inca un lucru,apreciez de 10 ori mai mult o femeie saraca care face al treilea copil,decat una care avorteaza ca nu are ce sa-i ofere.
Apropo de ce spune-ai unidanad nu am auzit nici o femeie pana acum ca face avort ca nu-si permite sa faca analizele sau nasterea,am auzit doar persoane care sustin ca nu au ce sa le ofere dupa nastere,dar eu sunt de conceptia ca daca eu am ce manca,am si ce sa-i ofer copilului, pentru mine avortul nu are nici o motivatie,doar cand e vorba de probleme medicale.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 17+
doxy spune:
Buna dimineata! Offf, iar nu mai stiu ce am vrut sa zic... cred ca trebuie sa raspund pe masura ce citesc.
Mony, sunt sigura ca Paula s-a referit la situatii dezastruase, gen (mai arata pe la TV) stau in case de carton cu 7 copii, unii cu febra 40. Si nu la situatii decente, in care parintii au un minim necesar, un acoperis si o masa calda. Eu sunt de acord cu Paula, chiar daca suna un pic mai dur si probabil multe fete n-o sa fie de acord.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 17+
paula_m spune:
Mony, total de acord ca nu stii ce se poate intampla maine, dar am vazut prea multi copii necajiti si dezbracati iarna si murdari si flamanzi si vai de capul lor. Sunt de acord ca poate isi doresc si femeile alea un copil, dar de ce nu se opresc la un copil?
Nu stiu daca ai vazut vreodata in spitale copii abandonati? Mie mi s-a rupt inima, am fost internata la contagioase cu Raul pt o perfuzie, anul trecut si era o fetita de 6 luni, era mai mica decat Raul la 2 luni, intr-un patut, uitata de toata lumea, infasata toata in carpe, se juca cu manutele, si era asa frumusica si cumintica. Am plans 2 zile din cauza ei, m-am dus apoi si i-am dus niste jucarii si pampersi de a lui Raul, dar nu sunt sigura ca infirmierele i le-au dat.
Sau imi vin tiganii la usa cu copii desculti in plin aiarna, cu mucii atarnand si nu vb si de abia isi tin ochii deschisi de bolnavi ce sunt!! Imi vine sa-i iau in casa, sa-i spal, sa-i ingrijesc. Eu de astia vb, nu de familiile de la tara, care de bine de rau, au o gradina si isi hranesc copii, sau muncesc cu ziua ( si dupa nu isi beau banii).
Vor copii, sa faca unul, dar sa se opreasca , uneori e greu de crescut si un singur copil, dar ei nuuuuu...anul si copilul
Edit : eu as aprecia mult mai mult, o mama care se gandeste in primul rand la viitorul copilului, si apoi la implicatiile religioase ale gestului sau!!
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 16+
Am implinit doi anisori!!!
poze
doxy spune:
Eu nu judec femeile care fac avort. E pacat desigur ca se ajunge aici, cu atatea metode de contraceptie. Dar fiecare are dreptul sa-si faca viata asa cum considera.
doxy spune:
S`poi mai bine avort, decat sa nasca copii bolnavi cu malformatii (neavand bani sa supravegheze sarcina) sau sa-i abandoneze pe undeva, sau sa-i pastreze pentru a le lua alocatia si a-i chinui (frig, foame).