Buna fetelor,
Am aflat ca sunt insarcinata. Acum trebuie sa imi aleg unn medic ginecolog in Cluj. Ati avea ceva sugestii? Sunt cam speriata si nu stiu incotro sa o apic.
In primul rand felicitari!
Eu am nascut de ambele dati cu dr Bartok Ildiko la Gine 1, e o persoana foarte de treaba care vorbeste frumos si are rabdare cu pacientele.
De dr. Rotaru Daniela am auzit iar ca e foarte buna, stiu ca profeseaza la Gynia, nu stiu daca mai lucreaza si in alta parte.
Mai sunt cativa mai cunoscuti, dar nu mi amintesc acuma, poate te ajuta si alte fete.
buna, eu am nascut cu dr, mihu la stanca dar am referinte foarte bune si despre dr ciortea tot stanca si am mai fost la controale si la dr. muresan care profeseaza la gine 1...
mie personal nu mi-a placut la stanca dintr-un singur motiv: am nacut cu cezariaana si nu am avut voie sa merg la copil nici macar sa-l vad decat dupa 2 zile de stat la terapie intensiva si dupa ce m-a dus la lauze.
Ciortea Razvan este doctorul cu care am nascut eu ! Un OM si un PROFESIONIST! Numai cuvinte de lauda, singurul inconvienient este trebuie sa astepti mult la consultatii, are foarte multe paciente, insa la nastere vine la orice ora si orice zi si de oriunde, numai sa nu fie plecat la congrese(lucru destul de rar).
Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
33 saptamani+ AMR 7 s