Liza nastere usoara, si-o fetita sanatoasa si mancacioasa iar mami sa aiba repede laptic s-o faca fericita
Cat despre rabdare ... da :) cred ca ai mare dreptate. Totusi ma bucur ca amandoua va simtiti bine "in pielea ta" - la propriu
Multumesc, Ella! Va tin pumnii sa va mearga bine tuturor si sa aud de cat mai multe gravidute pe forumul asta.
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 37+
Buna fete d'albe!
Iaca vin si eu dupa o saptamana de baby-sitter la mama, care acum este foarte bine Slava Domnului si a medicilor ML!
Liza Doamne ajuta, nastere usoara (parca nu imi vine sa cred ca iti urez asa ceva, parca mai ieri vorbeam despre inceput...) si o fetita pofticioasa!
Va imbratisez pe toate cu drag!
Crystyne, Raluxas, Rlk, va pup. Multumesc de urari, va tin pumnii sa veniti cu vesti bune in lunile ce urmeaza.
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 37+
liza da, chiar ca zboara timpul asta, cand nu ai la ce sa il raportezi: saptamani de sarcina, anii copilului, ... Si eu imi aduc aminte cu nostalgie de sotul tau cu posetuta asteptandu-te pe hol sa iesi de la punctie O sa fac galerie de pe margine si acum, trimit motatele la antrenament, sa nu le ia prin surprindere. Sper ca buburuza mica sa mai stea la caldurica macar 2 sapt, poate se face mai cald, iese soarele.
Qiao, n-ai uitat de posetuta verde