Piersicute de iulie august (25)
Raspunsuri - Pagina 20
vera_l spune:
Buna dimineata,
Astazi e chiar buna!
Carmen,multumim pentru cafea!
Am dormit azi-noapte 4-4-2 ca la fotbal,doar 2 treziri si a treia finala pe la 8 fara un sfert,sunt freeesh!!
Fleur,ma infior doar la gandul ca trebuie sa-mi vina si mie din nou ciclul..eu s-asa il aveam abundent si de lunga durata..Ai grija de tine si nu uita doza de vitamine!
Oli,si la mine s-a oprit din a cadea parul,multumesc lui Dumnezeu,ca mai aveam putin si ramaneam chiala!
eu nu iau magne separat ci multivitaminele pe care le luam si in sarcina.oricum nu cred ca sunt ele "de vina" ci faptul ca a trecut o faza..
nu mai stiu daca trebuia sa mai raspund ceva..
o sa pun si eu un video cu umblaretul meu pe picasa
pup piersicutele,zi frumoasa!
Kimmy spune:
Hello!Va servesc cu niste chocolate chip cookies si un ceai!
Va rog sa scuzati absenta prelungita.Am avut mai multe motive.Totul a inceput cu problemele de forum,ca ma saturasem sa dau refresh,apoi dupa ce s-a rezolvat nu am reusit sa citesc din urma si nu pre-mi place sa scriu fara sa fiu in tema.
Fleur,tot nu au iesit dintii,o chinuie teribil.Azi noapte s-a trezit la 30 minute,a avut doar 2 exceptii de cate-o ora.Asta e alt motiv pentru care nu am mai scris,ca ma saturasem sa ma plang,si nu aveam nimic nou de zis.
Ioana,deci e posibil sa am ceva lipsa de vitamine daca mi-au aparut ceva cruste in cap?Chiar ma gandeam cum de am facut matreata ca doar nu am schimbat nici samponul,nimic!
Trimit chiar daca mai am de citit,ca trebuie sa-i pregatesc mancarea pana nu se trezeste.
Va pup,sa aveti o zi frumoasa!
vera_l spune:
Ah,am uitat ce era mai important..
Lml cu intarzierelui Jeff cumintelul,Andrei bucalatul,Victor de Alinutzac,Luca de roxy25,Miruna de chmihaela,Laila de Delia21!!pentru ziua de ieri
si, Lml Silviu!!
balanta_tm spune:
fetelor, daca fierb radacinoasele si le folosesc cam la doua ore dupa (pana atunci le las in apa in care au fiert), poate fi vreo problema cu piureul? se oxideaza oare?
michelle, si eu sunt interesata de reteta de fursecuri/biscuiti din cereale pt bb.
maria0408 spune:
Buna fetele.
Balanta nu e o problema eu pt.siguranta imediat le pun la frigider daca nu le prepar atunci. Stiu ca asa nu dezvolta bacterii.
Carmen in pauza de masa de la serviciu scot cam 200ml lm il pun la frigider si il aduc acasa cu geanta termo. Asa are lm Silvi pentru a doua zi, eu nu explodez caci nu stiu cum as rezista 9 ore si nu scadde nici productia, iar toata operatiunea dureaza max15 minute.
IIuli spune:
Neata,
Am venit si noi de la kineto, bb a adormit si eu ma gandeam la cum sa ii fac piureul sa il manance. I-am facut ieri, dar era cam consistent, si mai am o portie pntru astazi. Oare o fi ok daca il subtiez cu suc de morcov? Adica legume fierte (fara morcov, ca il constipa) si suc de morcov crud?
Reteta de biscuiti de bb eu stiu asa: o banana ffff coapta si faina de mei se amesteca pana se obtine un aluat mediu de tare si lipicios. Se fac bilute, se pun in tava si se turtesc sa iasa o forma de biscuite. Sunt f buni, eu fac sa mancam noi :D
Va pup
valy27 spune:
buna. m-am pierdut printre randuri de cand nu v-am mai citit.
eu am fost atat de obsedata de mesele sarei in ultima luna-ca am albit...parca manca si ea un 750ml lapte/24 ore si piure/fructe/cereale-cu pacaleli si nu mai mult de 30-50 grame.are zile cand nu vrea nici lapte in completare...sau nu vrea nici piure/nici fruct...noroc cu voi ca=i mai bag pe gat-inainte de somn laptic si mai bea si ea 60ml...
aseara pe la 17 a papat si ea 170ml-aplaudam toti ca la teatru
intre timp am fost la un recontrol :avea un chistulet de 1.5 mm care s-a resorbityupiiii
am fost le neuroloaga pt recontrol: concluzie:are niste reflexe mai vii,ce-o mai fii si asta?
cf tabelului VOJTA- pt 6 luni-nu se intoarce cu usurinta-nu se intoarce de pe burta pe spate si nu sta pe ridicata pe palme cand sta pe burta- noi nici n-am tinut-o pe burta ziua_ca am ramas setati de cand regurgita s-o tinem in sus
o suspecteaza de un rahitism,..drept pt care miercuri mergem sa ne faca niste analize si dozari de vitD. NORMAL-DACA NU MANANCA DECAT 600-700ML DE LAPTE PE ZI....
azi mergem la pediatru sa vedem cum a mai luat in greutate si maine mergem la.......
endocrinolog-ca i s-a intarit si cealalta tatica
va pupicesc si nu stiu cand si daca o sa am timp sa citesc din urma
va daruiesc la toate un mare buchet de
valy27 spune:
sa va mai spun ceva: nu stiu daca ati folosit biscuiti PLASMON GRANULATI-dar sunt oribili. am incercat sa-i pun in suc de mar cu morcov-si sau facut numai cocoloase de grasime...am dsaat si vreo 34 ron pe cutie parca-dar problema e ca nu se pot manca-sau nu stiu eu sa- pun si mai au si zahar....
ma freaca soacra'mea la cap sa-i dau biscuiti....
valy27 spune:
deci e generala treaba asta cu nebunia noastra: ca nu mamanca ce ,cum si cat trebuie,
ca daca nu are achizitiile specifice varstei?,
daca nu o sa vorbeasca la timp.
sa nu faca vreo boala grava...griji-stress si nebunie.
am momente cand zic c-o s-o las in plata domnului sa se dezvolte si sa pape cum vrea-apoi ma apuca remuscarile- ca e de datoria mea s-o incerc si s-o fac sa pape..sa se miste-sa se intoarca.
nu am prieteni cu copii mici si nu ma pot compara decat cu voi.asa ca sunteti singura mea sursa de inspiratie.