De ce (nu) vor invada romanii Marea Britanie
Raspunsuri - Pagina 9
LauraNicole spune:
Asa e, romanii sunt cei mai destepti, cei mai muncitori, sinceri, iubitori oameni iar englezii sunt toti niste imputiti cu gunoaie pe strada, cu adolescenti beti si drogati, traiesc toti din beneficii si primesc case gratis de la stat.
Pentru cine-i interesat poate ar fi cazul sa afle din alte surse ca imigrantii au de fapt mai multe drepturi si ajutoare decat multi englezi.
Dar deh, romanilor le miros negrii, turcii sunt imputiti, italienii sunt mafioti, pachistanezii sunt cu barba si bombe in rucsac, englezii sunt reci si ingamfati.
De data asta sunt de acord cu Andacos. Englezii nu au fost pregatiti pentru valul de imigranti/emigranti( nu stiu care-i termenul corect), s-au trezit napaditi de polonezi, pachistanezi, indieni si e normal sa se teama de venirea altui val.
LauraNicole spune:
Inca o ultima chestie, tipa care-i cu mine in poza de profil e una din drogatele si lenesele care lucreaza de la 16 ani si care acum, la 22-23 de ani conduce singura un pub si si-a reluat studiile desi mama ei traieste din beneficii. Se cunoaste cat de mult e deranjata de faptul ca sunt romanca,nu?
Cele care-mi sunt in lista de prieteni pe FB o pot recunoaste in multe din pozele mele.
Si inca ceva, nu englezii au luat peste picior in ziare pe emigrantii romani ci ziaristii romani au luat la misto pe enghlezi. Ziarele englezesti au preluat ce s-a publicat in ziarele romanesti dar deh, din avion nu se vede.
izabela88 spune:
ha!
de ce nu???
s-a ridicat cumva vre-o noua "cortina de fier"?
lasa ca ne ocupam noi(romanii) de asta,cat mai e pretul?
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LauraNicole De data asta sunt de acord cu Andacos. Englezii nu au fost pregatiti pentru valul de imigranti/emigranti( nu stiu care-i termenul corect), s-au trezit napaditi de polonezi, pachistanezi, indieni si e normal sa se teama de venirea altui val. ---------------------------------------------- |
Cum adica s-au trezit napaditi? Polonezii sunt in EU. Pot circula si munci bine mersi. EU are si bune si rele, asta e alta discutie, dar odata aderat esti aderat si cu bunele si cu relele, nu dupa cum iti pica tie bine.
Pe de alta parte, au venit pachistanezii si indienii la granita cata frunza si iarba si s-au asezat comod in casele localnicilor ca asa au vrut muschii lor? Sau cum adica ´´au napadit´´? Intreb serios.
Englezii ar trebui sa discute despre teama asta a lor cu politicienii proprii, ca din cate stiu eu regatul nu e un sat fara caini.
viviana spune:
In seoclil XIX India a fost colonie a imperiului Britanic.
In anul 1947 si-a castigat independenta si statul a fost impartit in 2: India + Pakistan.
Britanicii au avut investitii masive in India, i-au supt de resurse cum au putut. Multi indieni ce au lucrat pentru englezi au fost trimisi in Anglia la studii sau ca sa se "civilizeze".
Este normal ca in Anglia sa fie un numar crescut de indieni si pakistanezi. Nici nu poate fi vorba de napadeala.
LauraNicole spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ladyJ
Cum adica s-au trezit napaditi? Polonezii sunt in EU. Pot circula si munci bine mersi. EU are si bune si rele, asta e alta discutie, dar odata aderat esti aderat si cu bunele si cu relele, nu dupa cum iti pica tie bine. Pe de alta parte, au venit pachistanezii si indienii la granita cata frunza si iarba si s-au asezat comod in casele localnicilor ca asa au vrut muschii lor? Sau cum adica ´´au napadit´´? Intreb serios. Englezii ar trebui sa discute despre teama asta a lor cu politicienii proprii, ca din cate stiu eu regatul nu e un sat fara caini. -------------------------------------------- ´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F. |
Lady, te rog sa nu-mi rastalmacesti cuvintele. M-am referit ca englezii nu au fost deloc pregatiti sa primeasca atat de multi straini. Poate au vrut sa faca ceva bun dar nu au gandit prea nine iar acum nu stiu cum sa faca fata.
LauraNicole spune:
citat din mesajul lui viviana In seoclil XIX India a fost colonie a imperiului Britanic. In anul 1947 si-a castigat independenta si statul a fost impartit in 2: India + Pakistan. Britanicii au avut investitii masive in India, i-au supt de resurse cum au putut. Multi indieni ce au lucrat pentru englezi au fost trimisi in Anglia la studii sau ca sa se "civilizeze". Este normal ca in Anglia sa fie un numar crescut de indieni si pakistanezi. Nici nu poate fi vorba de napadeala. |
Viviana, ai chef de cearta? Eu nu. Tot din India aia napastuita au venit si tiganii din Romania ca sclavi, cand au venit.
Sau mie mi se scot ochii pentru un cuvant dar articolele acelea si campania publicitara din Romania, plus persoanele care rad cu gura pana la urechi de englezii lenesi uitand de romanii care stau si se scarpina la....nas ca nu le convine sapa pe la sate, rad de adolescentii drogati si betivi uitand de ingerii care se injunghie, fac sex sau se bat cu profesorii in scolile romanesti, rad de gunoiul de pe strazile englezesti uitand de jegul din plin centrul Bucurestiului sunt OK? Ca nu e decat umor?
Dar nah...hai sa radem de altii ca noi suntem perfecti.
columbiana spune:
citat din mesajul lui JuliaSM Momentul e interesant, au ocazia englezii sa perceapa o Romanie...altfel decat o credeau ei. Tinerii, intelectualii, oamenii frumosi la minte si la suflet promoveaza acum Romania prin replica intermediata de Gandul mai mult decat au facut-o ultimele guverne la un loc. Super reactie, bravo! |
asta am apreciat si eu cind am dat like campaniei pe fb, faptul ca in sfirsit au renuntat sa ceara socoteala, sa se considere jigniti, sa se bata cu pumnul in piept. au reactionat cu umor si complimente.
in rest, reactia englezilor e de inteles.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
viviana spune:
Laura,
1. Am scris pur si simplu o pagina de istorie.
2. Nimeni nu scoate ochii nimanui pentru nimic.
3. Nu. Nu am chef de cearta. Daca dau o alta dimensiune unui cuvant nu inseamna ca voi a ma certa.
4. Un simplu subiect de umor a devenit teren de disputa?
Aceste cuvinte le scrise simplul user.
Weekend placut si numai bine.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui viviana Un simplu subiect de umor a devenit teren de disputa? |
umor = discriminare, n-ai aflat?