Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (31)
Raspunsuri - Pagina 5
lillyas spune:
Imi dati si mie id-ul + parola de mail? Am citit subiectul cu bagajul de spital din scoarta in scoarta, dar mi s-a parut prea lunga listaaaaa!!
24+
simcri spune:
Mai mai viteza nu gluma, va las si eu cateva ore si mai mai sa nu maistiu pe unde sunteti.
Am citit si eu lista tare lunga mai este si nu cred ca este nevoie de tot chiar din prima zi, eu sincer nu o sa iau tot ce scrie acolo.
Carmen1985 spune:
Fetelor ori n-am stiut eu sa gasesc pe mail ... vad acolo 2 liste cu ce-i trebuie bebelusului , dar pt mamici cand nasc nu prea...este si nu vad eu? eu acum la asta lucrez ...
Mami de Bianca 07.05.2008 si 19+
simcri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lillyas Imi dati si mie id-ul + parola de mail? Am citit subiectul cu bagajul de spital din scoarta in scoarta, dar mi s-a parut prea lunga listaaaaa!! 24+ |
Lillyas cred ca trebuie sa-ti activezi mesageria pentru a putea primi parola, am incercat sa-ti trimit dar nu am reusit, pentru acvtivarea mesageriei urmeaza pasii scrisi pe prima pagina
Carmen1985 spune:
Avea dreptate cine spunea ca sunt prea multe lucruri pe lista aia ... eu am 22 de puncte pe lista pt mamica si 10 pe lista pt bebe ... ma refer strict la spital ... dupa externare mai cumparati ce considerati ca va trebuie.
Mami de Bianca 07.05.2008 si 19+
lillyas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simcri
Lillyas cred ca trebuie sa-ti activezi mesageria pentru a putea primi parola, am incercat sa-ti trimit dar nu am reusit, pentru acvtivarea mesageriei urmeaza pasii scrisi pe prima pagina |
S-a facut!
24+
simcri spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lillyas
S-a facut! 24+ |
Ai PM
cita_ralu spune:
citat din mesajul lui criulica Fetele care ati semnat cu RM, ce bube ati gasit la contract? Ca sa stiu dupa ce ma uit 22+ |
Eu nu am gasit stiu ca fetele ziceau de astea:
- ca te pot transfera la stat in caz de ceva
- si ca valoarea despagubirilor, tot in caz de ceva, nu pot depasi valoarea contractului.
Le am pe mail, eu saptamana viitoare ma vad cu dna de la maternitate, abia astept sa merg sa vizitam maternitatea sa ma hlizesc la bebelusi nou nascuti prin geam
21+ cu Emma Gabriela
cita_ralu spune:
citat din mesajul lui DenyAnd Cocutza ai PM Emyly, activeaza-ti PM pt a trimite parola prin PM. Vezi pe prima pagina pasii cum sa-l activezi. Fluturash, ti-am trimis PM si tie, dar deja cineva ti-a dat-o pana am intrat eu si citit Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele". 23+ cu Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s |
Deny vreau si eu pls
21+ cu Emma Gabriela