Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (31)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Foarte utila lista, multumim!

18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturashhh spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monik86

Foarte utila lista, multumim!

18+ cu

subscriu, multumim

19+ Ingrid Maria

[url="http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Fetelor, cum spune si Cosmi, luati numai strictul necesar, apoi vedeti voi pe parcurs. Nu are sens sa incepeti cu biberoane si sterilizatoare cand poate o sa alaptati 2 ani. Orice se poate lua urgent in caz de nevoie.

Vicky, Printzesone and BB (26+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Eu cred ca in ciuda crizei magazinele pentru bebelusi nu vor avea niciodata probleme! Mie mi s-a spus acasa ca ma va insoti la cumparaturi, in afara de partea sentimentala am impresia ca mai e si una financiara pentru ca in mod normal spune pas la activitatea asta

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturashhh

Citat:
citat din mesajul lui Iris1211

Citat:
citat din mesajul lui Cosmy

Fetelor, rogu-va trimiteti-mi si mie parola de mail

E aceeasi ca la picasa.

24 + cu

eu n-am niciuna

19+ Ingrid Maria

[url="http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]"

Fluturash ti-am dat PM.

24 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Citat:

Am citit listuta, tot ce pot spune este:waw, extrem de complexa!
Eu, la Daria n-am avut tot ce-i trecut acolo si cu siguranta nu voi cumpara nici pt Anastasia. Daca-as fi la primul copil, cu siguranta m-as speria foarte tare
Oricum, noi mamicile, avem tendinta de a cumpara in exces pt copii(inainte s-o nasc pe Daria mi-am cumparat cutii intregi de Baby Drink iar ea n-a vrut sa bea nici macar un pliculet)totusi...nu traim in varf de munte. Daca mai e nevoie de-o tetina sau de-un biberon, cu siguranta gasim o farmacie in apropiere de unde sa ni-l putem procura.

25+Anastasia

Eu, eu m-am panicat

18+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elyana

Citat:

Am citit listuta, tot ce pot spune este:waw, extrem de complexa!
Eu, la Daria n-am avut tot ce-i trecut acolo si cu siguranta nu voi cumpara nici pt Anastasia. Daca-as fi la primul copil, cu siguranta m-as speria foarte tare
Oricum, noi mamicile, avem tendinta de a cumpara in exces pt copii(inainte s-o nasc pe Daria mi-am cumparat cutii intregi de Baby Drink iar ea n-a vrut sa bea nici macar un pliculet)totusi...nu traim in varf de munte. Daca mai e nevoie de-o tetina sau de-un biberon, cu siguranta gasim o farmacie in apropiere de unde sa ni-l putem procura.

25+Anastasia

Eu, eu m-am panicat

18+ +

Heeeei, n-ai voie! Relaxeaza-te, nu-i dracul chiar atat de negru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Negru, nu
Dublu, DA!

Ultima idee care mi-a venit este sa le donez prietenilor si rudelor banii pt bebe si sa ii rog pe ei sa cumpere

Teoretic, inca ma mai pot "distra", poate sa treaca si februarie pana ma hotarasc...

18+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elyana

Negru, nu
Dublu, DA!

Ultima idee care mi-a venit este sa le donez prietenilor si rudelor banii pt bebe si sa ii rog pe ei sa cumpere

Teoretic, inca ma mai pot "distra", poate sa treaca si februarie pana ma hotarasc...

18+ +

Am o idee si mai buna: fa-le lista de cadouri in care sa le treci cam ce ti-ar trebui In felul acesta se vor simti utili(ei, prietenii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Am vazut listuta pe fb,multumesc!
Fetelor eu am dureri ,mai ales seara pe solduri.Imi coboara durerea pe picior,mai patiti asa careva?

23+

Mergi la inceput