Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (31)
Raspunsuri - Pagina 11
Kabecka spune:
Vicky, multumesc pt raspuns. Asa procedez si eu cand raceste si in general dupa 3-4 zile de febra trece fara alte interventii.
Analiza din gat as fi vrut sa fac si eu, e vorba de exudat faringian, corect?Doar ca aici nu se face la urgenta si dureaza 4-5 zile lucratoare!!!
Nu inteleg cum naiba. Ca poate e viral ce are si bag degeaba antibiotic in el.
Off, ma seaca treaba asta.
Fetele din Bucuresti care mai aveti copii daca puteti sa-mi recomandati un pediatru care nu se arunca la antibiotic ca si unica solutie, va rog. Multumesc
Si eu am renuntat la paine dimineata, mananc niste cereale ff bune de la Sanovita, fara zahar sau alte prostii.Plus ca ajuta f mult la digestie. Inca nu m-am cantarit, dar zilele astea imi fac curaj.
mcoca spune:
Kabecka, testul ala mi-l face doc in cabinet. Dureaza 3 min, si e orientativ. Niciodata nu a a facut exudat. Ma rog, ea nu a facut nici testul cu pricina ca nu a avut prob cu gatul. Eu l-am facut :))). Maya e cu urechile.
Vicky, Printzesone and BB (26+)
Kabecka spune:
A, deci e altceva, dar releva daca e bacterian sau nu, nu-i asa?
Mie toata lumea imi spune ca are amigdalele mari!De cand s-a nascut.Pun pariu ca maine-poimaine o sa primesc recomandare sa le scot
mcoca spune:
Da, asta face. Dar nu iti spune ce fel de bacterie e. Asa ca se ataca imediat cu ceva cu spectru larg.
Cosmy spune:
Elyana, subscriu la cele spuse de Vicky: de data asta marimea chiar nu conteaza!!!
Kabecka, eu sunt foarte incantata de parerile si rezultatele tratamentelor doctoritei Momirla de la Medicover.
Kabecka spune:
Cosmy, multumesc. Ma interesez.
Elyana, cum au zis si fetele, chiar nu conteaza marimea sanilor. Nici eu nu sunt Pamela si am alaptat cu succes. Doamne, cate tampenii se mai gasesc si pe net...Si eu mai citesc si ma mai crucesc.
mcoca spune:
Fetelor, merci pentru gandurile bune. Acum beau un ceai cu miere si lamaie ca sunt si eu cam zombi.
Monik86 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Elyana
Cam 54-55 kg (dimineata pe stomacul gol). Am 1.60m Am si eu o nelamurire (cred ca o sa scot cablul de la net in curand ca numai tampenii citesc) referitoare la alaptat si marimea sanilor. Eu sunt mai plata de felul meu, abia cu sarcina am umplut cupa B, vad ca sanii s-au cam oprit din crescut si am citit pe net ca unele femei au o conditie (tradus ar fi tesut mamar insuficient ?) care nu le permite sa alapteze. Sa-mi fac griji? Exista o marime minima? Mai cresc sanii in saptamaile urmatoare sau cand vine laptele? 18+ + |
Salut!
Ne-am facut si noi aparitia pe aici, ca pana acum am mai muncit si am avut si pauza de masa Nu sunt mamica cu experienta, dar din cate am mai citit eu, marimea sanilor nu are nimic de a face cu alaptatul. Daca mai cresc pana la nastere, sau de abia dupa, nu stiu! Cred ca depinde de la femeie la femeie. Eu una trebuie sa-mi iau sutien urgent, ca mai am unul singur care ma mai incape si ala nu stiu pentru cat timp Eu zic sa stai calma, am auzit de femei care aveau sanii mici si au alaptat mai bine de un an, cred ca si cunosc cateva
19+ cu
Elyana spune:
Mersi de raspunsuri ar trebui disclaimer ca la tigari "google dauneaaza grav"
Mi-am facut programare la eco. De fapt pentru adeverinta ca sunt gravida pentru angajator. Dar o sa fac si un eco fiindca sunt o gravida cu cateva tigle lipsa pe casa
Deci clar trebuie sa mai fac un bebe peste vreo 2-3 ani (fetita sper) poate cu mintea de atunci voi fi mai calma
Oare o sa dorm dupa ce nasc sau o sa le pazesc respiratul?
18+ +
Cosmy spune:
Elyana, sigur le vei pazi fiecare miscare/respiratie(sunt sigura ca daca decizi sa faci 10 copii, te vei manifesta la fel )
Cand o sa te doboare oboseala o sa reusesti singura sa deosebesti momentele care necesita supraveghere si cele care nu necesita