Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (21)
Raspunsuri - Pagina 14
amaliaro spune:
Mony da numai vaginal pana in sapt15
amalia tsakoniati
17+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
Mony08 spune:
elfcupistrui o sa te rog sa-mi trimiti datele tale pe pm sa le trec in listuta,ca imi este tare greu sa le mai caut in capitolul trecut.
grasut mai trebuia sa ne dea datele.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 16+
Mony08 spune:
Multumesc Amalia pentru raspuns
Si nu sti daca este voie si oral?
maitreyi spune:
Mony eu l-am luat oral in toate sarcinile. mi s-a si spus de la inceput, adica de la Alexandra unde a fost sarcina cu risc, ca vainal se absoarbe 60% si daca vreau efect calumea sa il iau oral. si acum la fel il iau, 2 dimineata si 2 seara.
-----
O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 12 s
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Mony08 spune:
maitreyi multumesc Si pana in ce saptamana l-ai luat in sarcinile anterioare?
oanka80 spune:
amalia tu de cat timp locuiesti in grecia? ai fata de grecoaica 10)%. am observat ca esti si tu incinsa peste burtica cu brauletul Maicii Domnului, multa alinare imi aduce si mie
tu ai facut Fiv in atena? am 2 fini cununati ce locuiesc in nordul greciei si se chinuie de 5 ani sa aiba bebe, medicii le-au cam recomdantat fiv, sunt asa in aer, inca nu pot lua o decizie.
mony ti-am scris PM detaliat, eu am luat utrogestan oral
maytrei saracutii ce ati mai stras cu spitalul,acum baietelul e ok? ma trec fiorii cand ma gandesc la cei mici in spital.
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
16+
oanka80 spune:
am dormit 2 ore la amiaza, mi-a cedat durerea e gat si cap si acum nu am somn...
am primit de la cineva niste pastilute de supt pt dureri in gat cu echinaceea, sirop de muguri de brad si altele, bio cica de la life care, fetelor sunt ca noua. la mine e lege si tratamentul cu cartof ras.
elfule, imi pare rau de agitatia cu nasterea, hai ca se aseaza intr-un final toate, bucura-te de aceste clipe m inunate cu burtica. sunt unice!
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
16+
maitreyi spune:
Mony pana spre luna a 7-a. dupa aia le-am redus cate 1 la 4-5 zile, nu brusc ca risti contractii mari.
oanka saru'mana! e bine acum, inca nitel ragusit dar fara branula si acasa
-----
O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 12 s
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Bobitza_85 spune:
Chiar Amalia, voiam sa te intreb dar am uitat: de ce apari cu snurul acela peste burtica in ultima foto? Sper ca nu deranjez cu aceasta intrebare, dar eram curioasa.
11 +
Mony08 spune:
Multumesc fetelor
M-am mai linistit.
De abia astept saptamana viitoare sa merg si eu la medic.