Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (21)
Raspunsuri - Pagina 12
oanka80 spune:
nu are nimeni un nr de tel de-al Elei sa dam un sms ceva, sa o intebam cum e?toata ziua am avut gandurile indreptate spre ea.
luni urmez eu, trebuie sa fie bine!
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
16+
paula_m spune:
Oana, si eu m-am gandit la ea, dar cum am fost tot suparata, am uitat sa-i cer nr de telef. Nu stiu daca nu a facut schimb de numere de telef cu Dedicut, dar si ea se interneaza maine sau poimaine.
Si tu faci amnio?
Si eu m-am hotarat, maine dau telef la gine 1 si la gynia si va spun cand si unde...as prefera sa fac dupa 7 februarie sa scap de examene, dar nu stiu daca nu e prea tarziu.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 16+
Am implinit doi anisori!!!
poze
Bobitza_85 spune:
Chiar, ce faci Ele , te asteptam cu vesti bune!
Oana, bafta si tie si curaj, o sa fie totul bine!
Elf, sunt multe locuri ok in Bucuresti unde sa nasti, dar cel mai important e sa ai un dr. ok la spitalul respectiv! Eu, personal, cred ca cel mai ok e la Giulesti, dar e fff aglomerat, mai departe de mine, am gasit si dr asta buna la Ilfov si cred ca raman aici
11 +
Cris_25 spune:
M-am uitat din nou peste analize ... Free Beta HCG nu e 9445, e 9,445. Cred ca o iau razna pana ajung la medic! Nu-mi explic de ce e asa mica ... la ecograf toate pareau normale ... iar riscuri nu au iesit! Deja am tot felu de ganduri
12+
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
paula_m spune:
Cris, nu apare pe undeva in jurul analizei MoM, sau asa ceva - aia e o valoare mediana
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 16+
Am implinit doi anisori!!!
poze
elfcupistrui spune:
Merci Bobitza,sunt asa dezamagita...Acum trebuie sa o iau de la capat sa caut,eram mega incantata de dr asta.inca mai imi zic ca poate nu e asa.
faith trust and pixie dust.
14+
happy_ama spune:
Cris, nu te mai uita pe analize!! Poate e doar o chestie de notatie intre , si . ! Oricum ele ca atare nu inseamna nimic.
Happy_Ama 16+
happy_ama spune:
Oana, iti tinem si tie pumnii. O sa fie bine
Si tie, Paula. Si pana una alta sa te faci bine. Si sa ai putere sa faci fata la toate cate le ai pe cap!
Happy_Ama 16+
happy_ama spune:
Elfule, dr tau nu este si la stat pe undeva? De obicei dr de la privat au undeva si la stat. Iar dc totusi nasti la privat, cred ca atat timp cat citesti bine contractul si te lamuresti cu toate detaliile, nu au ce sa iti puna in plus, fara acordul tau. Eu una vreau sa nasc la Reg Maria si mai stiu ca sunt multe variante de pret, in functie de optiuni. Iar intre varianta de baza si cea VIP ajunge sa fie o diferenta de aproape 4000RON...
Happy_Ama 16+
Cris_25 spune:
Paula, apare si valoarea MoM ... 0,20 Din ce citesc pe net nu e de bine ... dar nici nu inteleg ce inseamna ... ca in general valoarea asa mica e asociata cu prezenta trisomiei 18 sau 13 ... care nici asta nu stiu ce inseamna!!! Of, de ce nu pot fi lucrurile ok pana la capat?
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit