Clubul "babelor" FIV-oase 72

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Uraaaaa, bine ati venit Antonia si Bianca! Sa cresteti mari, sanatoase si voioase, sa mancati bine si sa dormiti...cat trebuie!
Adriana, refacere usoara si !!!

Ari, cat trebuia sa aiba pitica pentru meniul ala de la Mc? 2500 parca? Cred ca merge o negociere, 2400 e pe acolo, e abaterea plus/minus de la eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

ady, felicitari! Refacere usoara.
Antonia, Bianca, bine ati venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Antonia si Bianca, bine ati venit! Adriana felicitari!!

Daniela, felicitari pentru decizie!

M-as programa la o serie de acupunctura. Ce parere aveti? Am o dr chinezoaica in apropiere care se ocupa de asa ceva.

fetele si ma intorc repede la munca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

ufff...mi s-a facut pielea de gaina si m-a bushit plansul de emotie! Doamne ajuta Ady! pupam fetele cochete si va asteptam sanatoase acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Felicitari Ady!!!!!!!!!!!sa va traiasca, sa fie sanatoase si sa va umple viata de fericire!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Gaby - recomand acupunctura ... daca se pricepe coconita nu rata ....

Eu am facut vreo 2 transe .. de cate 10 sedinte .. si ma simteam ff bine.. energica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Adriana FELICITARI!!!

Ari o sa ma intreci la "mutaturi" eu m-am mutat in 10 ani de 5 ori; dar acu de aici nu ma mai mut ever...
Ce fain de voi ca aveti unde face piata..eu nu am gasit-o inca decat la ceva distanta...

Ana eu cand am facut casa am gasit ca si tine o fatada care mi-a placut mult, mult asa ca m-am dus la arhitecta inarmnata cu fatada din revista si imparteala casei pe hartie cu creionul si i-am zis ca io asta casa o "vreu" cu fatada asa si interiorul asa; s-au mai sucit ele(ca erau niste doamne) s-au mai invartit, dar am ramas pe pozitii si am ajuns la casa visata Wish the same to you

Fetelor va pup pe toate si va doresc o zi super

Eu o astept cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanne16 spune:

Ady felicitari si multa sanatate!
Ai niste briose foarte bine coapte!
Sa fiti fericiti si sanatosi toti 4!

Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

adriana,felicitari pt cele 2 fetite minunate!sa fie sanatoase si fericite si va bucurati impreuna de un viitor luminos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
avem 2 briose coapte bine, Adriana draga sa aveti parte de forta sa le cresteti si sa va lumineze casa si viata...apropo de asta e o vorba ca cine are fete are si lumina'n casa ....asta pt ca le asteapta cu becul aprins noaptea de la club
qiao ce sa zic regentul e cel mai atre insa nu se mai fabrica de cativa ani...ieri am tot dat cu diverse si le-am pus capcana cu apa si insecticid si vad ca n-au mai aparut la locurile de intalnire, insa stau alerta inca cateva luni...la vara mi-e groaza, maia les ca e si prcul langa mine...
sandy cu recordul la mutat pot sa intru si eu in cursa in 8 ani de bucuresti asta este a 10-a mutare si sper finala...asta daca nu castig la loto si ma paste gandu sa-mi fac casa...
va puuup si ma bucur tare de briose

Mergi la inceput