Fluturasi minunati 2011 (39)
Raspunsuri - Pagina 18
bb_yasmi spune:
Yvy nu mai avem didi de cand povesteam ca le am scos, noi aveam vreo 4-5 si zilele trecute a gasit una sub pat dar nu a avut treaba.....
yvyana spune:
Da, dar poate L nu era asa dependent de ele, L acum o cere si ziua prin casa ii explic eu ca numai la somn, mai nou vrea sa iasa cu ea afara si i-am explicat ca nu, deja stie acum, zice singura: "Nu, atita p-apai a apii" (in traducere libera "Nu iesim cu suzetica afara la copii"). Inca mi-e teama sa i le ascund, nu stiu cum o sa fac
Happy Mom si S17+
bb_yasmi spune:
Yvy pai acesta a fost si motivul principal pt care am incercat sa le scot si mi a iesit din prima :) le cerea intr una si zi si noapte. Noaptea daca nu o. Mai avea se treea sa o caute..etc
ailed_dota spune:
yasmy, sa-mi spui daca treci prin Croatia.....poti sa vii pe sus Trieste, Rjeka, Zagreb, Varasdin, Ungaria, timisoara.
cami_antonia spune:
lavi asa traseu daaaaaaaaaaaa
te ador ca ai ales asa ceva
e foarte frumos
si de vis
eu iti spun ruta pe care as merge eu in italia
tu vrei sa ocolesti cam mult in austria
eu iti propun ruta budapesta - viena - graz (e in sudul austriei si e al doilea oras dupa viena si e minunat .... e f curat si frumos .... noi ne-am indragostit de el si dupa ce am vazut si viena am ramas oarecum deceptionati la capitolul curatenie atat) .... milano - si pna la milano poate chiar lacurile glaciare garda - como si magiore - am inteles ca e zona de vis acolo
din nordul italiei pana in sud alegi tu ruta
sunt mai multe posibilitati
fie spre roma fie spre venetia - rimini - iar o staiune de vara foarte cunoscuta la ei
e atat de complexa italia incat ai de unde alege
daca vreti prin austria si germania
atunci sunt multttttttttttttttt mai multe trasee
si optiuni
si locuri de vazut
yvyana spune:
Mie mi-era teama ca daca i-o scot acum sa nu-i fure apoi suzetele lui bb (daca o avea si el), dar devine enervant, o cere non-stop, cred ca si eu o sa le tai varful in curand si-i zic ca s-au stricat... Sa vedem cum o sa adoarma...
Happy Mom si S17+
ailed_dota spune:
yvy, cand aud ce papa fata ta, imi aduc aminte ca asa imi zicea mama ca papam si eu...aca va spun cefac eu ... ma chinuie talentul...
imi croiesc o bluza...
d
yvyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota yvy, cand aud ce papa fata ta, imi aduc aminte ca asa imi zicea mama ca papam si eu...aca va spun cefac eu ... ma chinuie talentul... imi croiesc o bluza... d mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
Pai daca asa te-ai facut tu mare atunci sa nu ma mai stresez Eu recunosc ca o mai si fortez uneori, mai alerg cu mancarea dupa ea prin casa ca daca ar fi dupa ea n-ar manca nici atat...
Nu-ti spun ca are zile in care nu mananca decat o masa/zi, dar n-am mai scris asta ca sa nu zica lumea ca sint mama denaturata
Happy Mom si S17+
bb_yasmi spune:
Yvy pai pana atunci numai bine se obisnuieste . Ey. A dat o si asa taiata. Si doarmea la inceput cu ele in mana :) apoi a scapat una dupa pat la buni si stia ca nu mai are ca acolo sunt didi .
Cami, mie imi este cam groaza detrecut marea de la napoli la palermo pe insula.....Totusi sunt si acolo 350 km