Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 75 -
Raspunsuri - Pagina 3
jaguar spune:
Salutare fete
Carin, imi pare rau,,,
Floaredemacte "cunosc" din capitolele din urma
Am si eu o intrebare,sau o curiozitate nuj cum sa-i zic este vorba despre varice la membrele inferioare,, credeti sau ati auzit ca ar avea legatura cu trombofilia?
sa avem un week fain
olimp spune:
buna jaguarule apropo de varice , pe mine m-a intrebat la inceput cand am inceput tratamentul dr hematoloaga da ca am varice sau antecedente in familie , cum nu am nici nu am mai insistat pe subiect , dar posibil sa aiba ceva legatura..
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
17 +
eladea2005 spune:
buna dragele mele...am citit putin ce-i drept la acest subiect, dar am nevoie de niste sfaturi...nu sunt pt mine, din fericire....situatia e urmatoarea:
3 sarcini pierdute, exista ceva mutatie/mutatii, acum sarcina sapt 8, Clexane din sapt 5 (de cand a fost confirmata sarcina).
Credeti ca e nevoie si de alte 'suplimente' pt mentinerea sarcinii? ceva sfaturi utile? ce sa urmareasca? cand e cazul sa se impacienteze (doamne ajuta sa nu fie cazul)?
mersi mult! va pup si va tin pumnii sa vi se indeplineasca marele vis!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII 2012...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
olimp spune:
eladea doar celxane are tratament ?
eu iti spun ce iau eu :
1. clexane - am inceput cu 0,4 pana in saptamana 12 , acum fac 0,6 si din semestrul trei voi face 0,8 , doza creste progresiv o data cu cresterea sarcinii si a greutatii mamei
2. femibion 1 in primul trimestru si acum femibion 2 , este complex de viatamnie si acid folic , important pentru fat cat si indicat in unele mutatii de trombofilie ( nu stiu ce mutatii are prietena ta )
3. utrogestan ovule de 200 , una dimineata si un seara , eu am si uter cu miomectomie si sa fie sigur trebuie sa le iau toata sarcina , dar daca ea are sercini pierdute repetate ar fi bine sa ia , ajuta la fixarea placentei si mentinerea sarcinii , poate are si un deficit de progesteron de care nu stie , si asta poate duce la pierderea sarcinilor
4.marge B6 - calmeaza endometrul sa nu provoace contractii nedorite
5. no-spa la ocazie , daca are dureri de burta , poate lua pana la max 4 /zi
asta iau eu
sarcina usoara prietenei tale.
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
17 +
betty200 spune:
Buna fetelor, eu mi-am cumparat la inceputul sarcinii o cutie de 90 capsule de Medyn Forte si acum hematoloaga mi-a spus ca e suficient cat am luat asa ca mi-au mai ramas in jur de 50 capsule, daca este careva interesata i le-as da cu pret mai mic decat le-am luat eu, eu am dat 73 euro pe 90 capsule, le dau cu 25 euro toate cele 50 capsule, am factura, cutia, prospectul.
15+
carin1974 spune:
betty200 cand expira medyn-ul?
-------------------------------------------------
AMH=0.02
PAI-1 heterozigot, MTHFR C677T heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot
FIV1 septembrie 2012 Athena Timisoara- reusit dar sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani
eladea2005 spune:
olimp, mersi de info...o sa intreb daca mai ia si altceva...pup!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII 2012...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
carin1974 spune:
betty200 ma intereseaza medyn-ul. poti sa-ti activezi PM sa detaliem?
-------------------------------------------------
AMH=0.02
PAI-1 heterozigot, MTHFR C677T heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot
FIV1 septembrie 2012 Athena Timisoara- reusit dar sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani