Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (30)
Raspunsuri - Pagina 13
fluturashhh spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Miche Aparat de ras am zis?? Daca da, am gresit!! Aparat de tuns, electric, la care se ajusteaza lungimea firului de par care ramane. Are un pieptanas in cap, si lama lui nu ajunge direct pe piele.
|
Miche cred ca eu am citit pe diagonala rapunsul tau.Scuze
19+ Ingrid Maria
[url="http://pregnancy.baby-gaga.com/]"[/url]
Iris1211 spune:
UUU, ce "coperta" frumoasa avem! Multumim mult.
Ce vroiam sa va intreb: de ce intentionati sa stati pana aproape de DPN?
- e musai cerut de job?
- vreti sa fiti active/utile pana in ultima clipa?
- sau vreti ca aproape tot prenatalul sa-l aveti dupa nastere? - asa ma sfatuia si pe mine o colega de servici, dar tot pana la 11 luni ale copilului poti sta acasa, deci nu prelungeste cu nimic cum am crezut eu initial.
Deci?
24 + cu
Miche spune:
Eu la ceai , si ma uit cat de frumoasa e prima pagina si ce echilibru intre carucioare roz si bleu
Daca cele 3 surprize sunt fetite, ar fi echilibru perfect
Flafi , ti-am trimis PM sa te 'imprietenesti' cu mine
Iris1211 spune:
Duduta ti-am cerut si eu prietenia pe FB si nimic :(
Te-am suparat cu ceva?
(in ce fel suna asta cu cerutul prieteniei, de parca ne-am intoarce in timp :))
24 + cu
mihaela-p spune:
buna dimineata
v-am citit de cateva ori si am zis sa va salut...
deci, u.m.aprox 25 august
d.p.n 29 mai
acum am cam 23 de saptamani, 35 de ani
sunt din Stefanesti, langa Pitesti, si voi naste,sper, la Malaxa, in Bucuresti.
mai am 3 fetite acasa, Maria de 11 ani, Maia de 6 ani,Stefania de 1 an.
bebe e tot fetita si posibil sa se numeasca Emama, daca nu ne razgandim...
va pup
mamica fericita de 3 printese Maria Teodora 26dec 2001, Maia Andreea 28 nov 2006,Stefania Gabriela 20 nov 2011
fluturashhh spune:
Frumoasa coperta:).Am observat ca intr-o saptamana ne-am inmultit si nu facuram inca puii :)Pai sa vezi atunci aglomeratie:))
PS:Multa sanatate si un frigider arhiplin vecinilor mei care dau gauri astazi
19+ Ingrid Maria
[url="http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]"
Miche spune:
Mie imi placea, in copilarie , si inca am mai auzit la copii in parc intrebarea:
'Vrei sa fim prieteni? '
Citat: |
citat din mesajul lui Iris1211 Duduta ti-am cerut si eu prietenia pe FB si nimic :( Te-am suparat cu ceva? (in ce fel suna asta cu cerutul prieteniei, de parca ne-am intoarce in timp :)) 24 + cu |
cita_ralu spune:
citat din mesajul lui Iris1211 UUU, ce "coperta" frumoasa avem! Multumim mult. Ce vroiam sa va intreb: de ce intentionati sa stati pana aproape de DPN? - e musai cerut de job? - vreti sa fiti active/utile pana in ultima clipa? - sau vreti ca aproape tot prenatalul sa-l aveti dupa nastere? - asa ma sfatuia si pe mine o colega de servici, dar tot pana la 11 luni ale copilului poti sta acasa, deci nu prelungeste cu nimic cum am crezut eu initial. Deci? 24 + cu |
Fetele (si eu de asemnea ) vor sa munceasca mai mult pentru ca prenatalul (cele 126 zile ) se platesc mai bine, adica nu se impoziteaza si vei primi 85% din salariu brut, iar apoi daca ai 3 luni dupa ce nasti din acest co stai un pic mai mult linistita si amani mai mult plimbarea cu dosarul pt CIC.
Fetele daca nu este asa va rog sa ma corectati
Eu asta cred pentru ca asa am fost si eu sfatuita de fetele de la resurse umane de la mine de la serv, mai luam concediu de odihna etc
Si eu imi doresc sa pot merge cat mai mult dar depinde ...
21+ cu Emma Gabriela
cita_ralu spune:
citat din mesajul lui mihaela-p buna dimineata v-am citit de cateva ori si am zis sa va salut... deci, u.m.aprox 25 august d.p.n 29 mai acum am cam 23 de saptamani, 35 de ani sunt din Stefanesti, langa Pitesti, si voi naste,sper, la Malaxa, in Bucuresti. mai am 3 fetite acasa, Maria de 11 ani, Maia de 6 ani,Stefania de 1 an. bebe e tot fetita si posibil sa se numeasca Emama, daca nu ne razgandim... va pup mamica fericita de 3 printese Maria Teodora 26dec 2001, Maia Andreea 28 nov 2006,Stefania Gabriela 20 nov 2011 |
21+ cu Emma Gabriela
fluturashhh spune:
Eu stau in camp si avem o singura masina personala.Daca intru in prenatal trebuie sa predau masina si sa stau la mila altora, ca sotul nu poate merge la munca fara masina.Financiar este un alt aspect si plictiseala de a sta singura inchisa in casa:((:(( Eu intru din sapt 32 in prenatal.
Am o intrebare:eu si sotul am discutat si am cazut de acord ca in cazul in care se imbolnaveste cea mica sa facem cu randul si sa mai stea si el acasa, astfel incat sa pot si eu sa mai muncesc.Am cateva prietene, se pare ca-s mamici de cariera care mi-au sarit in cap ca de ce stau 1 an acasa si nu stau 2( cand le-am explicat, stiti daca iau 895% din 3000lei e mai mult decat 1200 lei, si in plus rate, hrana, utilitati...costa) mi-au spus ca cel mai scump o sa ma coste faptul ca nu-s acolo in momentele cheie care abia atunci incep si cand au auzit si de intelegerea cu sotul mai aveau putin si ma faceau mama denaturata .Chiar sunt asa denaturata?
19+ Ingrid Maria
[url="http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]"