Ati avut? V-a placut?
Am vazut ca are review-uri bune si vreau sa imi cumpar.
O data pt volum, si alt motiv este ca reimprospateaza, cam ca si samponul uscat, cel putin asa am dedus.
Am vazut de la Schwarzkopf, Got 2 be si de la Tigi... imi voi lua de la Schwarzkopf sa vad cum e.
ar fi bine sa incerci inainte de a cmpara . poate ai vreo prietena care are .
desi prietenele mele folosesc si sunt incantate , eu am incercat din curiozitate . nu am sesizat nici o diferenta . firul de par este destul de gros si este greu . de aceea am probleme cu el , pentru ca nu sta tapat si sta destul de lipit de cap . dar nu am sesizat nimic in plus , de aceea nu am cumparat . aplicarea mi-a fost facuta la salon , la un aranjat obisnuit . pt ca este ondulat , de obicei il indrept si il tapez putin sa nu stea chiar lipit de cap . nici o diferenta .
asadar , mai bine incerci si dupa aceea cumperi . iar marcile difera prin calitate ,efect .
succes
Mie mi s-a umflat capul de la pudra Schwartkopf ... eram ca la stirile de la ora 5.
Faza si mai nashpa a fost ca era freza de sarbatorita, de ziua mea
Citat: |
citat din mesajul lui herra CAPUL sau parul? |
Iti spun cum e, ca mi-am luat. Alergie poti face la orice daca ai teren alergic, si la vopsea si la sampon si la multe multe altele.
Eu sunt fan TIGI, am azut ca au si ei o pudra pt volum, sa vad cum e cu cea de la SChwartzkopf si o sa o incerc si pe cea de la TIGI dupa aia.
Am luat, am incercat, mi-a placut.
Chiar face volum si aranjeaza parul bine. Nu ramane lipicios dupa, iar pudra e foarte usor de aplicat.
https://www.youtube.com/watch?v=-Fb_UdKSz6E
poti sa mai cauti pe youtube, ca sunt multe filmulete.
Xio, unde ai gasit pina la urma, ca eu ma tot uit la DM si Rossman si nu am vazut. M-am uitat si la Metro. Ori sunt eu chioara ori nu se vinde peste tot.
De care e mai buna, ca presupun ca ai probat deja mai multe?